Януарски бебчета 2025

• 11 422
  • 376
  •   1
Отговори
# 15
Мами,имам един въпрос. Предстои ни прегледа за тазобедрената става. Не искам да го водя при лекарката,която го извършва в града,където живеем (Русе), защото от преди имам лошо мнение за нея. Дали някой може да ми препоръча лекар за прегледа някъде наблизо? Плевен,В. Търново,Варна…

Ние ходихме при Вълешков в Сърце и мозък в Плевен. Бяха ни го препоръчали.

И ние търсим доктор за същия преглед. Доволни ли бяхте? Как запазихте час и как работи - на частно или?
През сайта запазихме онлайн час. Работи и платено (80лв) и с направление. Самият преглед е 2 минути. С ехограф минава ставите на бедрата, оглежда ходилата и това е, ако няма проблем следващия преглед е на 6 месеца

# 16
Здравейте, по колко дремки имат бебетата ви през деня?
При нас картинката е следната:
- преди обед максимум една дрямка от около 1- 2
- следобед една дрямка от 2 часа максимум
 Вечер започваме да се преспиваме към 7 и до 9 е заспала. Обикновено се буди 2- 3 пъти и през нощта.

Докато я кърмя, дреме и през деря, но не е в такъв дълбок сън. Все си мисля, че малко спи.

# 17
Здравейте! Записвам се с бебе Ангел, роден на 17.01.25

# 18
При нас сънят е кошмарен също. Дневният сън най-вече. Най-плътният му сън е между 16-20ч, като продължава по около два часа. Иначе е дремене, ръмжене, мрънкане, пробуждане, ужасно е. Нощем се буди по 3-4 пъти, като напоследък сънят ни окончателно приключва в 4 сутринта и после следва безкрайно будуване. Абсолютен кошмар е положението. 😅

# 19
Ние също отскоро сме така със съня. Нямаме кой знае какъв режим. Правим 5-6 дремки през деня за около 40 -60 минути макс. Като през това време ако се събуди  пак се приспиваме, че иначе е кисел, че не си е навксал съня. През нощта се буди 3-4 пъти за да го кърмя.

# 20
Моето бебче е на един месец. Спи си доста през деня за около 2 часа. Ставаме, хапва, сменяме памперс, гледка малко и пак заспива. Водя се по една таблица и горе долу трябва да имат бодуване от около 1 час-1:30 минути ако е на един месец бебето

# 21
Майчета,вие започнахте ли да ги слагате в активна гимнастика или още ви се струва рано? Аз мисля да му купя,но се колебая гледам,че има едни кръгли и едни по- скоро прави с висулки отгоре не знам дали има разлика.. вие на каква се спряхте?

# 22
Аз вече я слагам на активната гимнастика. Нашата е много стара - още от каката, на 10 години е и е 3 в 1.
Става за 0+ месеца, после може да се повдигне едната част и да стане за по- голямо бебе. Не ми харесва това, че е пластмаса като цяло. Сега новите ся сякаш повече от текстил, цветовете са пастелни, но нямам намерение да купувам нова. Като я сложа вече се заглежда и върти уста да проговори там на едното мече 😁😅, естествено без успех.

https://comsed.net/%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D0%B3%D1%80-% … D0%B3%D1%83%D0%BC

# 23
Да се запиша и аз с бебе Теана на 13.01 и да ви питам, с какво борите коликите? Капки със симетикон/разграждане на лактоза/пробиотик? Какво мислите за омнибитик панда, някой има ли наблюдения дали той или био гайата са по-подходящи?

# 24
Да се запиша и аз с бебе Теана на 13.01 и да ви питам, с какво борите коликите? Капки със симетикон/разграждане на лактоза/пробиотик? Какво мислите за омнибитик панда, някой има ли наблюдения дали той или био гайата са по-подходящи?

Ами с какво....с вино, валидол Joy, а на детето нищо не помага 😁 За колики купих Инфакол. Ефект нулев. Биогая и давам всяка сутрин, но това си е пробиотик просто. Просто си трябва време и мнооого пиене😅 (шегувам се, нормално пиене). Като свършат коликите, ще почнат зъбите. Тогава трябва по-силни хапове и по-твърд алкохол. За пубертета още не съм решила как да го боря с нея 😁

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 17:26 от Part_Of_Me

# 25
Colief съм давала аз, или Еспумизан. Но като цяло си е пласебо ефект - само в моята глава, че с нещо помага. Иначе вече си забелязах какво да НЕ ям, понеже все още успявам да кърмя. Например като хапвам риба, положението е мега зле...

# 26
Аз давам Колиф мултибиотик, но за мен също си е плацебо ефект.

# 27
Ако пиете чай за колики, не помага ли?

# 28
Аз направо съм изключила, че имаше и такъв чай. Определено ще опитам и с него. Благодаря много за идеята!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 01:50 от KalinkataMalinkata

# 29
Записвам се и аз с бебе Никола роден на 27.01.2025

Общи условия

Активация на акаунт