Януарски бебчета 2025

• 13 241
  • 410
  •   1
Отговори
# 405
Ние от 1 месец сме на детска кухня. Доволна съм, а моят юнак още повече 😀 Някои от десертите не са му любими, но супичките и основното направо умира за тях.
Но ми е трудно със закуската, не обича попара, нито кус кус, само кисело мляко с бисквити.
Иначе ние сме с обувки за прохождане на КК по препоръка, още не ходи сам, но с буталката прави крачки или като го държим.
Нощният сън и при нас не е добре, буди се с рев и само шишето с мляко го успокоява. А аз вече искам да яде през нощта 😀

И ние сме така със закуската. Нито кус кус,нито попара, юфка, овесени ядки със сирене и т. Н. Само кисело мляко с бисквитки и филия с яйце и сирене.
Също и на кухня е записан, но и там не всеки път изяжда всичко . Търси да суче и това е. 😁

# 406
Как ядат вашите мъници филия Sob моето все се дави и не знам как да я предложа, честно да си кажа страх ме е.

Кухнята не ни допадна за момента, след време ще пробвам пак. Дори само купешки пюренца си харесва и кърмичка Sweat Smile

Закуските и при нас не се харесват, единствено кисело мляко с овес/бисквитки.

А относно кашата на Слънчо, бях се замисляла дали да не пробвам и с нея, тъй като често закусва кашички, нооо това тотално ме отказа да им дам шанс, дори и за бурканчета с пюре. Не знам как е възможно, в някое мазе на АЕЦ ли се произвеждат ????

# 407
Как ядат вашите мъници филия Sob моето все се дави и не знам как да я предложа, честно да си кажа страх ме е.

Кухнята не ни допадна за момента, след време ще пробвам пак. Дори само купешки пюренца си харесва и кърмичка Sweat Smile

Закуските и при нас не се харесват, единствено кисело мляко с овес/бисквитки.

А относно кашата на Слънчо, бях се замисляла дали да не пробвам и с нея, тъй като често закусва кашички, нооо това тотално ме отказа да им дам шанс, дори и за бурканчета с пюре. Не знам как е възможно, в някое мазе на АЕЦ ли се произвеждат ????

Аз му чупя филията на хапки, а вече му давам голямо парче от коричката и той сам си гризе от нея. Същото е и с банана.
Малкият се отказа от пюретата и затова му взимам от кухня и му взимам непасирано. Ако са големи парчетата му ги мачкам малко и така.

Аз правя каши за следобедна закуска, но на Хип.

Въведохте ли прясно мляко?
Аз не съм дала още. Ще изчакам още малко и ще предложа с палачинки или нещо друго.

# 408
Въведох без да искам прясно мляко, точно с палачинки. Докато хапнах аз и дадох на беба да опита. Чак после се сетих, че има мляко. Нямаше странични ефекти. Майка ми дала домашен Кекс после, та и там пак е хапвала с мляко реално. Но пък кекта има и захар вътре, а и отгоре пудра, та малко се скарах на бабата.😁

# 409
А на нас педиатърката не ни разрешава кисело мляко и цяло яйце все още. Родени сме на 30.1 близнаци в 34 г.с,но по нищо не им личи. Даже вече правят опити за прохождане. На проходилки не ги слагам по препоръка на ортопед. Обувки не носят пак по негова препоръка. Но с уокар ходят сами. Проблеми със закуската нямаме давам грис,качамак,овесени ядки,попара,кус кус всичко което има сирене и масло го обожават. Юфка още не съм давала страх ме е да не се задавят

# 410
Момичета, как са порасналите бебоци? Скоро всички ще са вече едногодишни toddlers😁. Аз напоследък взех да де чудя кога да се връщам на работа. Хеч.искам да си гледам беба още дълго време, хем финансово не съм убедена, че ще се оправим. Избиват ме едни моменти на носталгия по старото време, когато беше малко беззащитно бебче. Не ми се работи, но от друга страна сиренето е с пари и така... В лека дупка съм.

Общи условия

Активация на акаунт