Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

  • 44 258
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 16 856
такъв е формата. даже при Рамзи е още по- ...

# 16
  • Мнения: 116
За мен Едуард и Елизабет са едни от най- невъзпитаните хора, на които мястото им изобщо не е там. Самочувствието им е голямо, а за момента нямат и двамата никакво покритие на това което претендират че са. Много грозно се държат с останалите не им отива.
Направи ми много добро впечатление, че снощи набутаха Лидия на станцията при Мартин и въпреки че Мартин реагира остро накрая отиде при Лидия и помогна. Това е първия човек, който си проправя път към Лидия по някакъв начин.
От новия отбор не останах очарована, мислех си че ще влязат хора с доооста по- големи знания и умения в кухнята, а за съжаление страшно много се притесниха и повечето не показаха някакви завидни умения.

# 17
  • Варна
  • Мнения: 12 704
Гергана беше в Черешката преди време и доколкото си спомням не сготви докрая. Да ходи, да си прави бижутата. 🤣

Благодаря за темата, отговорих с "да".

# 18
  • софия
  • Мнения: 992
Вчерашният епизод не успях да гледам, само представянето на новите кандидати.
Гледах неделния епизод и майко мила, Петя Бу е непоносима! Тя по принцип си е ;д Бачорски горкия... едвам издържа.
Мегз изглежда сериозно се е подготвила, за което браво!
Единият от братятя от Варна ми е попадал в тик ток. Не знаех, че са собственици на заведението. Мислех, че е просто готвач.
Днес ще наваксвам, да видя Янко защо са го изгонили.

# 19
  • Мнения: 3 083
В отбора на сините поголовно се говори на диалект, кой от кой по-изкълчен. Потрес.

# 20
  • Мнения: 4 558
Благодаря за темата!

Вместо запис, нещо, което ми прави впечатление в пореден сезон. Изключително лошо отношение към жените като такива. Жените винаги са кокошки, квачки, Ангелов от първия епизод ги определя като такива и този сексизъм се пренася и към участниците.

Издразни ме, че ще има любовна история. Аман. И ще ги държат до последно.

# 21
  • Мнения: 230
И аз се включвам към новата тема😊Харесва ми началото на сезона, има по-висок рейтинг от Ергенът, което за мен беше крайно учудващо😁Харесват ми зелените, от другите ми допада единствено момчето от Галиче😊

# 22
  • Другата България
  • Мнения: 42 301
Скрит текст:
Благодаря за темата!

Вместо запис, нещо, което ми прави впечатление в пореден сезон. Изключително лошо отношение към жените като такива. Жените винаги са кокошки, квачки, Ангелов от първия епизод ги определя като такива и този сексизъм се пренася и към участниците.

Издразни ме, че ще има любовна история. Аман. И ще ги държат до последно.
Ти си “старо куче“ що се отнася до ТВ формати, наистина ли смяташе, че ще мине без любовна история?
Макар и “изсмукана“? Blush

# 23
  • Мнения: 5 762
Този сезон още от първата резервация отборите се справят много добре. В предни сезони им бяха нужни поне 2 седмици, за да издават всичко.

# 24
  • Мнения: 2 084
Това момче,което избраха от 4 отбор ,което работи за шеф Манчев ли е?

# 25
  • Мнения: 4 773
Аз нямам проблем с диалектите. Това няма как да се промени. Иначе и аз очаквам един от зелените да е победител.

# 26
  • Мнения: 4 558
Ти си “старо куче“ що се отнася до ТВ формати, наистина ли смяташе, че ще мине без любовна история?
Макар и “изсмукана“? Blush
Уфф, права си Joy
Особено след миналия сезон, където двойките бяха на килограм Stuck Out Tongue Winking Eye

Обаче не са успели да постигнат Голям шлем - да загаджат някоя звезда с редови участник

# 27
  • Мнения: 11 761
Много его, много нещо.
Вчерашния епизод ви съм гледала, неделния само донякъде. Приятно впечатлена съм от Барковски (по Петя Бу). Да видим дали и до края ще е така, или ще ме разочарова.

# 28
  • София
  • Мнения: 21 330
Цитат
Мекайки Едуард доста добре ги нареди. Че са с големи заявки, но реално правят заготовките в тези големи ресторанти, в които някой друг е шеф и отговаря за издаването и правенето на храната.
Ама изобщо не беше прав, просто е злобен. Единият, май Владов, каза, че е су-шеф, т.е. може и да е белил зеленчуци и да е правел заготовки преди години, обаче су-шеф не се става току-така, хеле пък в чужбина.
Така че Едуард нека се заблуждава както иска, но едва ли има как да е по-добър от хора, работили в ресторанти с Мишлен. Най-малкото там хората са имали възможност да се докоснат до много по-разнообразни и скъпи продукти и да черпят опит от известни шефове, докато той в Провадия едва ли е ползвал такива и едва ли е работил с шеф на световно ниво.

# 29
  • Димитровград
  • Мнения: 1 908
Нямате си на представа, какво е да си главен готвач на нашето море и менюто да ти е дебело като Рибния буквар, а гостите са туристи и се издава всичко заедно, без значение дали са 2 или 20.
Та, донякъде разбирам на Едуард самочувствието. Предаването е малка част от това, което в действителност е в БГ кухните.
Не напразно повечето колеги са на няколко питиета и т.н. Психически се издържа трудно.

Общи условия

Активация на акаунт