Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 287
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Е Мара нал се жалваше, че са пробвали и инвитро с Хриси, но не се получавало и не можела да забременее повече🤔и за това са се развели. Уж.

# 121
  • София
Да, да..за нея става въпрос, понеже не й се разбира какво говори, явно не съм я разбрала, но сега е ясно...

# 122
Момичета, какво значат тези синхрони, които поствате ?
Нищо не значат.Някаква стистика,която ако ще обикновенният потребител ще забележи ,ако не все тая

# 123
Сега догледах целия епизод от снощи и разбрах новините... Много смешно се излага тая Светла,защо сега го казва а не преди
Навсякъде говореше колко щастливи са,баща му бил незнам си какъв,сега стана добре че бил баща му
Според мен си прави реклама да я викат по предаванията,да реве в ефир ,самотна майка на 4 деца търпяла безброй изневери

# 124
Ще я призная ако извади снимки на голата отварачка на дивана.
Пък как се на тяга на шеф Ангелов, не знам аз такова поведение не възприемам. Жена да се предлага да си проси покана.

# 125
Ами тя как е разбрала че Мара е там,освен това някъде скоро я бях гледала обяснява как с Мара били големи приятелки,въпреки че и взела хрис
Много смешна и скалъпена драма
Той шеф Ангелов и каза че си има жена....какво повече да каже,то тя се излага

# 126
  • Обран бостан ;)
Ще я призная ако извади снимки на голата отварачка на дивана.
Пък как се натяга на шеф Ангелов, не знам аз такова поведение не възприемам. Жена да се предлага да си проси покана.
Крайно неподходящо поведение от нейна страна. Да не говорим, че шанса и при Шеф-Ангелов е нула, даже минус.

# 127
За цирка всичко ще направят. А няма ли и Мара да влиза в предаването? Аз така четох някъде.

# 128
  • Обран бостан ;)
За цирка всичко ще направят. А няма ли и Мара да влиза в предаването? Аз така четох някъде.

Само по престилка Trollface

# 129
Сигурно ще се отбие да хапне,докато златните готвят
Както миналата година Гърдева готви и Виктория се появи

# 130
  • София
Някакъв Булеварден кичън гледахме покрай Гущерова а.к.а. Светлана.
И тя и Гани са ходещи гротески.

Всеки път като гледам Марина и Шкодров заедно и една мозъчна клетка умира безвъзвратно...
Ако забелязвате откакто станаха ''двойка'' шефа не спира да хвали Маринчето. Чак 2 звезди Мишлен и даде. 😀

Петя е тотал щета. Отдавна не помня да е имало толкова неориентиран участник.

Чудесна логика. За да не номинират за трети пореден път Едуард, дайде да номинираме Железчев. Един от малцината при сините, които наистина правят нещо.

Гани няма смисъл да я обсъждам, ама Аръков ритал ли е някога топка в маалата?

Тоника трябва да помисли малко върху себе си и да впечатли шефа, а не да се раздава за другите, защото тези други ще продължат напред в шоуто за нейна сметка. А ще ме е яд, защото тя е една от малкото нормални участници в този сезон. А и може да готви.

Кристофър не му се чава гласа, почти не го дават, но чиниите му са един път. От това което виждам в неговите чинии и в тези на другите има огромна разлика. А забелязвам и че момичетата го харесват и уважават. Личи си по естествените реакции при представянето на чиния пред шефа. Това означава, че е много тихо, скромно и възпитано момче и че явно помага на дамите и се разбира с тях. Никоя не го е и насолила за нещо в синхрон, а вече мина цяла седмица откакто е при тях. Сам мъж сред толкова жени и крясъци и все едно нищо. Много здрави нерви има.
Един от основните фаворити този сезон.

# 131
  • Другата България
Не бих коментирала.....

# 132
Това са чимидова и ?

# 133
  • Другата България
Joy
Виктория.

# 134
Зайкова от по-предишен сезон. Мисля, че беше със "Захарчето", дето победи. Забравих ѝ името😂

Общи условия

Активация на акаунт