Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 572
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Впечатлена съм ... впечатлена съм от на Кристофър търпението. Около него бури, огньове, наводнения, летят чинии и ножове, а той си бърка спокойно в тигана и поднася съвършени чинии. Браво!

Ивелина, която изгони, не беше ли в един сезон на Ергена с Габриела, която беше дошла като гостенка с Кобилкина?

# 136
  • София
Впечатлена съм ... впечатлена съм от на Кристофър търпението. Около него бури, огньове, наводнения, летят чинии и ножове, а той си бърка спокойно в тигана и поднася съвършени чинии. Браво!

Който работи под напрежение в работата, е свикнал да не обръща внимание на нищо около себе си.

# 137
Отварачката отговоря на Гущерова в инста на стори 🤣🤯

# 138
  • Варна
 Кристоър, да, засега е тиха вода, има време да ,,се'' прояви.Бачорски обаче  има моето уважение! Такова търпение и такава фина ирония!
 Може и да сме коментирали през годините, но все ме дразни това пипане с ръце ( на шеф Анг.) на продуктите в готовите порции, които ( евентуално ) след малко ще са сервирани. И, имам доста стаж в кухня, НИКОГА по време на резарвация НЕ сме ,,пускали" по две порции, за да проверим кое как, за колко и прочее.Това си е написано в рецептата.

# 139
Като видях визитката на Петя, си казах, че това момиче изглежда интересно и сигурно ще е от фаворитите, а то какво?! Адски е неориентирана и имам чувството, че си гълта граматиката направо, като осъзнае, че я снимат, или ако трябва да каже нещо на шефа. Мисля, че в реалния живот се справя по-добре в кухнята, но тук стресът е в повече.
Харесвам Кристофър и ми е чудно как щеше да бъде сред другите мъже. Тук и да иска от толкова вряскане, не може да вземе думата. Също така Тоника мисля, че ще стигне доста напред и заслужено. Също съм от хората, които мислят, че Тоби се справя добре. Проблемът й е в това, че иска и да е сред "готините" и кифлее, но готви иначе.
От златните харесвам Мегз, защото се е подготвила. Бачорски също демонстрира свежо чувство за хумор и се старае. Петя Бу е най-дразнещият човек, който съм виждала. Няма ли близки и приятели, които да я посъветват да се обере малко. Станала е на посмешище.

# 140
Мегз може би е оставила изцепките в миналото. Сега личи колко отговорно е взела това си участие в предаването - подготвила се е, ходи на уроци.
Преди това я гледах като коментатор в Биг Брадър - ми тя, за мое учудване беше една от добре коментиращите.

# 141
Но Мара няма друго дете.

# 142
Кой нормален човек ще е приятел с Петя Бу?! Синът й отдавна не е в България и остана един мъж Тони ,който вече се е отказал да спори с нея. Те май имат много дълъг брак и не знам с кой акъл този човек живее с нея. Все едно Петя го държи с някакъв ужасен компромат и  той от страх е с нея 😂😂😂 Или е мазохист- нямам представа😂
 Другата Петя и тя май нещо не е на център. Само като я видях как си бие шамари се отказах да имам очаквания от нея.
 Какво е постнала Мария? Реакцията й означава ли ,че се е припознала ? 🤔😜Иначе Марии много ,както писа някой .

# 143
Нали Гущерова говори за някаква Мария, че била бременна и правили тест за бащинство. Да, ама Мара няма второ дете.

# 144
Мария отговаря на Светлана. В общи линии отрича и казва, че е отказала участие в този ХК, защото разбрала покрай скандала с гущерите, че Светлето ще е там, а предаването се превръща в "Биг Брадър с манджи".

# 145
  • София
Нали Гущерова говори за някаква Мария, че била бременна и правили тест за бащинство. Да, ама Мара няма второ дете.
И аз така се подведох, но погледни на предишната страница, някъде имаше линк на тази сцена с обяснението.
Струва ми се , че много внимание й обръщаме на тази бръмч**ка, с нищо не е заслужила такова внимание.. Иска да я обсъждат, да я съжаляват... ох, ще се разплача, каква драма. И тя и Гани са ми под дъното, а Гани скоро се оплакваше как не е виждала едното дете повече от половин година, без да споделя каква ли е причината?!?
 Такива не заслужават нито медийно, нито нашето внимание. На каквото са си постлали, на това ще легнат..

# 146
Причиних си сторитата на Мара Отварачката относно епизода снощи. Не стига, че не може да пусне стори и спира 20 пъти, ами и с тези устни направо не може да се гледа...

# 147
Сценаристите ме дразнят,  не им идва да измислят нищо интересно в последните два сезона. Летящите и изсипваните манджи малко ги изтъркаха..

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 17:12 от LadyPopcorn

# 148
Причиних си сторитата на Мара Отварачката относно епизода снощи. Не стига, че не може да пусне стори и спира 20 пъти, ами и с тези устни направо не може да се гледа...

Аз даже не разбрах много от казаното. В опита си да звучи интелигентна и над нещата, толкова завоалирано обясняваше позицията си, че накрая май нищо съществено не каза. Иначе на мен погледа ми беше точно само в горната й устна, като подкова е, има някаква лекарства грешка там 😃.

# 149
Не мога да си представя, че Мария е била наистина бременна и имаща намерение да "върже" Хррриси.
Тя има репродуктивен проблем, "бременност" и името й в едно изречение, наистина е деликатен момент.
Ако не е вярно е много грозно да спеколират точно с бременност.

Общи условия

Активация на акаунт