Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 577
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Е те са професионални с повече опит и квалификация

# 166
Излезе ми статия, в която показват пост на Гущеров, как гледат епизода на Хелс китчън вкъщи с децата и Светлана си стои най-спокойно на дивана, а уж били разведени и разделени.

# 167
Aз клоня, че тя не е в ред и се е оплела в лъжите си

# 168
  • Телиш/Плевен
Излезе ми статия, в която показват пост на Гущеров, как гледат епизода на Хелс китчън вкъщи с децата и Светлана си стои най-спокойно на дивана, а уж били разведени и разделени.
То при тях всичко е ден до пладне. Satisfied Нищо чудно пак да започне да се обяснява колко е емоционална и затова била преувеличила нещата, те били семейство и си решавали проблемите заедно и бла бла бла. Както се казва - този филм вече сме го гледали. Satisfied

# 169
  • София
В капките Роксана следващата неделя ще имитира Петя Бу и ще изпълни ... (познайте от пръв път) ... познахтеееееееее... баба ми е фаталната женааааааа ... йееееееееееее - от кога не сме я чували. Grinning

# 170
Предложиха ѝ, да я изпее в Хелса😂

# 171
Тя друга песен има ли?

# 172
Точно така!
Аз също видях видеото.
( Профилът му в инстаграм е заключен.)
Пускам в снимка коментара му:

# 173
Оф дано не поканят тази неприятна Петя и в капките...

# 174
Тя друга песен има ли?
Странно, но има и друг хит. Оказа се, че онази песен е нейна - пееше се "Пролет, пролет, пролет, пролет, момичешки устни, момчешки ръце ..". Не знам заглавието.

# 175
Тая песен за бабата сигурно е поне на 30 години,аз като бях малка я бях чула един ден в баба ми

# 176
Петя трябва да я озъптят малко и да спре да говори и пее.
Няма ли кой да й каже, че се излага...

# 177
Може и да и казват,но тя да не вярва. Да си мисли че и заеиждат

# 178
  • Буркина Фасо
Петя трябва да я озъптят малко и да спре да говори и пее.
Няма ли кой да й каже, че се излага...
тя е на ниво "неосъзната". няма връзка с реалността.

# 179
  • somewhere near the sea
Тя друга песен има ли?
Странно, но има и друг хит. Оказа се, че онази песен е нейна - пееше се "Пролет, пролет, пролет, пролет, момичешки устни, момчешки ръце ..". Не знам заглавието.
Тази е дует с Георги Христов- сигурно затова е станала хит.Stuck Out TongueStuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт