Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 582
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Този Георги Христов е същия, самочувствие до небето,но може би не би се излагал толкова като нея

# 181
Петя трябва да я озъптят малко и да спре да говори и пее.
Няма ли кой да й каже, че се излага...

Че тя затова е в предаването. За съжаление. И всъщност ако беше такава ненормална шматка едва ли някой щеше да си я спомня, пък какво остава да я канят по предавания....

# 182
  • Sofia
Петя  е била в Капките през 2019год

# 183
Точно щях и аз да напиша, че беше в Капките и нито една имитация не успя да направи като хората. Все си беше Тя...тембъра, движенията....

# 184
И беше много докачлива и обидчива, когато й кажеха нещо не е както трябва...

# 185
Петя Бу има хубав глас и може би не е лоша по душа, но е сбъркана и няма реална преценка за нещата. Непоносима е и изглежда изобщо не осъзнава, че изглежда абсурдно, хората едвам я търпят и не става за нищо освен да пее. Ама като пее поне да си смени репертоара. На хората отдавна им е писнала песента за бабата.

# 186
  • Буркина Фасо
Петя Бу има хубав глас и може би не е лоша по душа, но е сбъркана и няма реална преценка за нещата. Непоносима е и изглежда изобщо не осъзнава, че изглежда абсурдно, хората едвам я търпят и не става за нищо освен да пее. Ама като пее поне да си смени репертоара. На хората отдавна им е писнала песента за бабата.
това и аз го казах. Simple Smile
има хора, които не осъзнават действията си. едни са с по-лека форма, а други с доста тежка.

# 187
  • София
Тя друга песен има ли?
Странно, но има и друг хит. Оказа се, че онази песен е нейна - пееше се "Пролет, пролет, пролет, пролет, момичешки устни, момчешки ръце ..". Не знам заглавието.

Винаги съм си мислела, че я пее Кристина Димитрова. Joy

# 188
Олееее тя ако чуе,че някой не я знае че тази песен е нейна лелеле

# 189
Довечера ще има съревнование между Зелените. Подозирам, че е въпрос на време да влязат и двамата братя от Варна. Абсурд да се разминат с участие.

# 190
Ами момчето от ресторанта на Манчев?

# 191
Аз братята много ги харесах. Интересно какво ще стане с другия Мишлен...

# 192
Златните кога ще ги дават?

# 193
Липсва ти г-жа Бу ли?

# 194
Странно, но има и друг хит. Оказа се, че онази песен е нейна - пееше се "Пролет, пролет, пролет, пролет, момичешки устни, момчешки ръце ..". Не знам заглавието.

Здравейте! За мен песента „Пролет” е най-добрата на ПБ.
Харесва ми, защото е по стихове на незабравимата Петя Дубарова, а музиката е на Тончо Русев.

Общи условия

Активация на акаунт