Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 587
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • Телиш/Плевен
"Като ленивец под упойка" Joy

# 211
Абе къде е Патрицио? Нещо се губи Joy

# 212
Елвира е аут

# 213
  • Телиш/Плевен
Темата за Ергенът е в съседство. Satisfied

# 214
  • София
Ще я преживеем 😂 От другата тема е..

# 215
Има Елвира в играта? Grinning

# 216
Опа извинете🤣

# 217
Галиче  нали беше общак? Що върти тиганите при Лидия?

# 218
Галиче  нали беше общак? Що върти тиганите при Лидия?

Щото не следиш епизода внимателно 😃

# 219
Грозев ми идва прекалено самоуверен. Държи се с шеф Ангелов така все едно са колеги в ресторант на едно и също ниво. Много искам да вкарат Владов и да видим как ще си го мерят с Грозев.

# 220
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мога да ги разбера половината зелени - като не са виждали аспержи и еноки къде са тръгнали? Че и завидно самочувствие имат.
Виктория и мен ме издразни нещо с поведението си. Някак надута, доста самодоволно се подсмихваше, а в същото време доста неадекватна изглежда. На вечерната резервация как едва стържеше портокаловата кора, докато си флиртуваше спокойно с Едуард, все едно има цялото време на света.
Направо се ужасих като видях как е сложила палачинките на плота. Как е възможна подобна мърлявщина? Как изобщо може да му хрумне на някого подобно нещо?! Аз лично директно я отписах след тази случка, независимо колко добре може да готви.
Грозев е страшно досаден и изобщо не се справи с воденето на кухнята, само всяваше паника. За разлика от него Мартин се справи отлично, без да вика, да търчи нагоре-надолу и да нагнетява напрежение.
Тоника не стига, че само се подпираше цяла вечер, ами беше и като дрогирана - беше се отнесла нанякъде и все едно изобщо не беше там духом. В началото ми беше симпатична и й възлагах надежди, защото може да готви, но напоследък не ми харесва изобщо поведението й.
Действително се прави на приятно разсеяна винаги, когато нещо е сгафила. Малко в стил "Аз не съм оттук и съм за малко". Нагло ми идва. Такава безмълвна наглост.

# 221
  • Обран бостан ;)
От снощи най-ми хареса разговора на бабите.
Цитирам по памет:
- Ти така ли фърлаш паниците като не ти стане манджата ?
- Не. Ама на мен никой не ми се кара какво готва щотооо ...

- Защо требват четири ингредиента. Един е достатъчен. Боб.
- И леп.
- Да. Боб , леп и нЕма проблем.

# 222
Трябва преводач,този диалект...
Тези Торино и пашата много надути ми се сториха
Преди като съм ги гледала по интервюта бяха много нормални и готини

# 223
  • Другата България
Аз го гледах на части по нощите, хареса ми епизода.
Очакванията ми /дори сигурна бях/, че ще влезе хоби - готвачката се оправдаха, само дето стана по-рано от предвиденото от мен, мислех, че един от братята ще влезе преди нея. И съвсем “случайно“ това добре изглеждащо младо момиче избра синия отбор, и разбира се, отново “случайно“ ще се заформи още една двойка във формата.
Мармотът ще е кръстник. Blush
Очаквано и ромката Деси “изхвърча“, един хоби готвач е достатъчен.
Продължава и тенденцията да се вкарват участници от Северозапад, нашествие на наши хора Blush.
Чак ще е “грехота“ да не спечели северозападен човек. Blush
Това момче освен че работи в заведението си, работи на още едно място.

Разочаровах се от Тоника, изглеждаше сякаш е на някакви субстанции.
Тоби се превръща в една от любимките на шеф.
Кристофър /май/ също. Blush
Радвам се, че Надя си тръгна - много претенции, и нищо насреща.
Довечера вероятно е ред на син участник да си тръгне, дано да е надутия ГрозДев, който също като Надя си е повярвал май за нЕма нищо.

# 224
  • София
Оф, докога ще вкарват нови участници пък било то и резерви. И двамата нови на прима виста не ми харесаха. Поредния мишленец. И дежурния гей.
Владов и братята пак не успяха. Тъпо. Русото и красиво Вики нямаше как да не влезе, мдам. Правилен избор да не ходи в змиярника.

Радвам се, че Железчев си върна куртката още преди коварната вечерна резервация. Чинията му изглеждаше наистина много добре.

Надя изобщо не е за там. Грозев е голяма скица, много се забавлявам с него.
Мартин блесна днес. Тоника сякаш си изгори шансовете пред шеф Ангелов. Дано се осъзнае и да смени тактиката, ако изобщо това нейното е някаква тактика.

Надя си беше пътник. Един участник, който няма да бъде запомнен с нищо. Беше един фон там.
Виктория как така пльосна палачинките на плота?! Нямало чинии? WTF. Мърлявщина. Само заради този гаф не заслужава дори черна куртка.

Генерално нещо се омотаха с тези извънредни щуротии, само и само да подливат вода на Ергенът.
В понеделник беше епизодът със златните, а сега явно ще го оставят за сряда с което рискуват, защото точно в понеделник и вторник излъчват Ергенът. Златните гарантирано носят повече рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт