Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 590
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • София
... Генерално нещо се омотаха с тези извънредни щуротии, само и само да подливат вода на Ергенът.
В понеделник беше епизодът със златните, а сега явно ще го оставят за сряда с което рискуват, защото точно в понеделник и вторник излъчват Ергенът. Златните гарантирано носят повече рейтинг.
Ами все някой ден ще изскочи нещо извънредно и няма да имат излъчване.

# 226
Тоника ме изненада снощи, беше напълно неадекватна, стоеше като една мебел цяла вечер. Имах по-големи очаквания към нея.

# 227
Женския отбор куца.. добре че махнаха Надя,следващата трябва да е Тоника

# 228
Нов епизод от анимацията на Неделчо Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=i4aD8nEpl98

# 229
  • София
Писали сте не веднъж, но моят хайлайт от снощи е потъналата в транс Тоника. Май не бях виждам толкова видимо неадекватно присъствие (или отсъствие?) - тази жена не просто не е за там, тя си има някакъв проблем с реалността и вписването на нея самата физически в нея.
Не знам, като гледаш 101 сезона на нещоси, колкото и да го приемаш, идва един праг - като бъде преминат, вече не ти е интересно някак. При мен е така. (В дни с мачове въобще няма да ми липсва.)
ПП. И ми хрумва, че в тазсезонната титанична битка за рейтинга - двете ТВ-та раждат по-скоро пошлости, изсмукани безинтересни скечове на парче и твърде много жълтения. Ама то у нас от това се пИчели.

# 230
Мисля, че в ХК ще правят като в Игри на волята и нови участници ще ходят при стари, за да ги готвят за предаването.
Тоника направо беше неадекватна, не знам какво й стана. Надя беше време да си ходи, изобщо не беше за там.

# 231
Тонка е следващият

# 232
  • Димитровград
Е, биг Брадърс с малко готвене, Петя трябваше отдавна да е излетяла, обаче тя се джафка с другите и ще я гледаме още. Тоника явно има нещо, което не ни показват, ще видим как е режисиран спектакъла.
МШ беше същата работа, нагласена работа...

# 233
Нямам търпение за баба ви Петя в сряда. Пак ще прави ексцесии.

# 234
  • София
Интересно, как пък някои тук отедни манимулирани монтажи извадиха генералните закючения за Тоника?

# 235
  • Варна
Мдаа, предвидимо си върви... Мъж в кокошарника, хубаво момиче в глутницата, ,,отнесена'' по неизвестна /засега/ причина, всички вън!
 Може ли да уточним кой получава звезда Мишлен - готвачът👨‍🍳 или ресторантът🍽? Щото, ако е първият, май ще сме нацията с най-много носители (и претенденти за) на това престижно отличие.Което пък шеф Анг. щедро ,,раздава"😉
 И , последно, КАК нормален човек, дори с минимален опит в кухня, ще ползва пасатор/ блендер за пюре от 🥔???

# 236
  • Другата България
И аз мисля, че при някакво извънредно събитие няма да има излъчване и така ще наваксат с епизодите.
На трети март например?

# 237
  • София
... И , последно, КАК нормален човек, дори с минимален опит в кухня, ще ползва пасатор/ блендер за пюре от 🥔???
Ми ние с жена ми преди близо 40 години, тъкмо се оженихме и отидохме да живеем самостоятелно и така бастисахме едно пюре с пасатор. Grinning
E после естествено не се повтори.

# 238
  • Варна
 Именно! Един път грешка и вече знаеш. А тези ...участници СА или хоби, или профи готвачи. С Мишлен.

# 239
  • София
На мен Тоника не ми изглеждаше естествено отнесена, а доста изкуствено... Стоеше на едно място и гледаше отнесено с цел да генерира коментари, как нищо не прави и се разсейва. Някакси не мога да си представя как всичко около нея ври и кипи в буквален и преносен смисъл, а тя стои мирно и гледа в точка. Може да си има ангажименти и се налага да напусне предаването, а като причина да посочат разсеяността й..

Общи условия

Активация на акаунт