Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 602
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Като започваше сезона и като видях подбора на златните и мислех,че няма да гледам ,но сега нямам търпение за тях
Относно Тоби,тя си е хитра още от мастър шеф не я харесвам,сега е още по -надута нали е любимката на шефа
Харесвам Яница,но не мисля че ще стигне далеч
Грозев и мен не ме дразни,все е на прицел,все много знае накрая му показват кой кой е,днешен е
Тоника незнам защо още е там,нищо качествено не прави последните епизоди

# 286
Имате ли информация Тоби от кое име е съкратено? Според мен не се казва така по лична карта.

Яница и Тоника леко ме дразнят. Първата е грозновата и прекалено философства, а втората е като вцепенена. А като се сетя, че всички имахме много високи очаквания от Тоника при представянето им в началото.

# 287
  • София
Тодорка й е името

# 288
Не говори много добре за нея,че иска да се прекръсти на Тоби,може от Тодорка да е Теди по-нормслно от Тоби

# 289
  • Обран бостан ;)
Имате ли информация Тоби от кое име е съкратено? Според мен не се казва така по лична карта.

Може да е почитателка на Шекспир: Тоби ор нот Тоби. Wink

# 290
  • Варна
🤣🤣🤣!!! Само от Шекспир ще е...

# 291
  • Буркина Фасо
Значение:   Бог е с нас

Имена на момчета с подобно звучене:   Toby, Tab, Tupi, Tabb, Teppo, Taavi, Tobie, Tovi
Имена на момичета с подобно звучене:   Tabby, Toiba, Tayfie, Tohfa, Tayyaba, Taipa, Tabia, Toba

# 292
Тази Тотка съвсем се помисли за много велика. Сега изгледах снощният епизод,сама ще готви цяла резервация,това че Ангелов и каза че е най-добрата много и вдигна акциите
А ресторанта близо ли е до нови хан

# 293
  • Буркина Фасо
ако е далече колко време ще им трябва да изтичат от кухнята до спалнята за да извикат някой ?
не зная къде е ресторанта, но по тази логика бих предположил, че е на гърба на спалнята.

# 294
Именно това ми направи впечатление

# 295
  • София
Тази Тотка съвсем се помисли за много велика. Сега изгледах снощният епизод,сама ще готви цяла резервация,това че Ангелов и каза че е най-добрата много и вдигна акциите
Всъщност няма ресторант има едни грамадни халета в Нови хан, където с прегради и правят студио за записване с маси за „посетители“, които я са 10-12, я не и винаги съм се чудел като каже 80 гости - къде ги събира. И после до тая кухня пък са направени разни други стаи и спалните (разделени едва ли не с шпертплат, като наблюдавах снощи внимателно спалнята на мъжете) едно помещение като хол, кухня и т.н. С една дума всичко е на едно място. Между другото малко ме съмнява да спят там, ама това е отделен въпрос. А и много сериозно бих се заинтересувал за какво служат другите помещения близо до кухните, ама хайде да не разрширяваме дебата.

# 296
Благодаря за разяснението

# 297

Ама тя резервацията беше три овчарски салати и три пъти яйца по панагюрски. Голяяяяяяма философия.

Много ми е странно това - на ресторант и за вечеря - яйца в кисело мляко.

# 298

Ама тя резервацията беше три овчарски салати и три пъти яйца по панагюрски. Голяяяяяяма философия.

Много ми е странно това - на ресторант и за вечеря - яйца в кисело мляко.

И аз това имах предвид няколко коментара по-назад.. въобще не готвят нещо уау, да трупат знания, нещо.. мне.
По-скоро се лансира интригата и лицемерието, на българина му дай панаири..

# 299
На мен ми омръзна от каране на кънки, танцуване, хайванска борба и други простотии. Давайте готвенето и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт