Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 645
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Хора, не съм чувала диалект или говор като на тази мома от Велико Търново, участваща в "любовната" историйка. Няма такова нещо, баща ѝ не говори така, какво е това чудо. За нея звукът "е" не съществува.

Проверих името ѝ - Марина.

# 451
  • София / Пловдив
Всеки път като я видя, искам да има и субтитри!

Хора, не съм чувала диалект или говор като на тази мома от Велико Търново, участваща в "любовната" историйка. Няма такова нещо, баща ѝ не говори така, какво е това чудо. За нея звукът "е" не съществува.

# 452
И за Едуард субтитри и за Радо от "Един за друг", хахаха

# 453

Очевидно има проблем със зъбите и/или с джуките, ако нещо е правила преди предаването по тях. И това не е точно диалект въпреки, че търновци и те имат мек говор. Просто много съска и фъфли, заваля думите и затова е много трудно да й се разбира какво казва. А тази пък уж любовна задявка е толкова измислена, че чак е смешно.
Толкова вече НЕ са предаване за кулинария, а за сплетни, скандали, интриги и клюки. Тъпата лична история със Светла Гущерицата направо изби рибата. Много плитко и горзно. Ако нещо интересно не се заформи например с нови участници не съм сигурна колко още епизода ще издържа да гледам.

# 454
Марина има нещо в устните (не знам какво - хиалурон, ботокс или с каквото там се помпят), но от там идва този проблем със звукоизвличането.

# 455
И брекети има.

# 456
Носила съм брекети и от тях не се фъфли. Тя говори като с едновремешните шини.

# 457
Относно Марина: живо и здраво да е момичето, нямам нищо против нея, но по начина й на говорене, изразяване и боравене с думи, оставам с впечатление, че е страшно спряла. Сякаш не е пипала книга или учебник никога през живота си и рядко й се налага да води разговор. В същото време засега я показват в добра светлина като готвач. А щом умее този занаят, то трябва да тече някаква мисъл там горе...

И аз съм разочарована, че Крис си тръгна. Наистина много се издъни на резервацията, но заслужаваше втори шанс.

Много се зарадвах за малкия брат. И ми направи супер впечатление с какъв хъс влезе и започна на чете. Дано му се получат нещата.

# 458
Носила съм брекети и от тях не се фъфли. Тя говори като с едновремешните шини.

Не знам и аз вече...сега се усмихна широко и нямаше брекети. Аз я харесвам, въпреки че трудно й се разбира.

# 459
Защо е нужно, да са по бански? То няма вода Joy

# 460
  • София
Лошото е, че Радо е без горнище..

# 461
Грозев е доволен от Патрицио като ученик Simple Smile Взел се е за Петя Бу.

# 462
Много унизително предизвикателство. Естествено, че нямат Аполонски тела. Дано не им се подиграват много в коментарите по социалните мрежи.

# 463
Ох, Радо .. какъв бюст извади, да му бяха дали един сутиен.

# 464
Златните утре ли ще се появят?

Общи условия

Активация на акаунт