Отговори
# 660
Вал, не съм съгласна. Ферит с Дияр беше съвсем друг, не беше като сега. Беше си абсолютно под чехъл, не противоречеше на нито една дума на кака. Затова Дияр го приемаше такъв, какъвто е, много ясно. Със Сейран такъв ли е? Аз не знам как Сейран би го приела такъв, какъвто е в момента, че и да й се види хубав. На теб харесва ли ти, например? Иначе е вярно, че е уморен, пречупен, отегчен пък най-вече. Но тя и Сейран е така. В момента за мен са в задънена улица. Трябва да се разделят, задължително е. След време да се срещнат и преоткрият, може би. Такива, каквито ги направиха сега, аз не ги искам заедно. Извинявам се на инако мислещите.

Нинка, лично от устата на Пелин Акъл съм го чула това, че се е договаряла за ролята и направила корекции по нея.

# 661
Еве,не,не ми харесва
Въпросът обаче е,защо стана такъв?
Мисля,че на някои от нас не им харесваше и преди да стане такъв
Въобще,харсеван образ ли е Ферит?
Не знам дали опитите,които правеше Диар да разбира Ферит и да му помогне,тогава,когато му е било трудно се наричат "под чехъл"
По скоро,точно от т ова има нужда един човек,да бъде обичан и да бъде разбиран тогава,когато до него няма никой друг,тогава,когато е тръгнал към мрака
Аз също недолюбвам Диар,но видях разликата между нея и Сейран
Може би Ферит очакваше същото разбиране и подкрепа от Сейран тогава,когато имаше нужда от това
Получи само критики и подигравки-спомнете си.
Халис го шамаросваше,а другите го упрекваха с думи,вместо с шамари
Нито един не застана зад него,нито майка му,нито баща му,нито Сейран
Сейран застана на негова страна и се опита да го предпази от самоубиствените му постъпки едва,когато видя бижутера да влиза в къщата на Госпожата и се досети,че Ферит може би и бил прав
Но аз нямам предвид точно това и не ми се иска да преразказвам,за да Ви уверя в моята гледна точка
Аз само казвам,че разбирам защо Ферит е такъв
Ферит е разочарован от Сейран и не може,все още не може да я види с онези влюбени очи,с които я гледаше
Пак наблягам-говоря само за Ферит
Не сравнявам не смятам,че моето мнение задължително е вярното

# 662
Аз мисля, че има много болка и в двамата 🥺🤕, но и много любов....Трябва да се справят ❤️🧿

# 663
Афито и Наги днес на сета Heart Eyes

Диче, къде я видя тази любов, в настоящия момент?

Вал, не искам да звуча поучително, но мисля, че не си гледала добре (с разбиране) епизодите с Дияр. А изобщо гледа ли ги, че по едно време май не гледаше и ти Grinning

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 16:31 от Еванджелин

# 664
# 665
Момичета,а може би и на Афра и Мерт им писна да са вече 3 години в ролята на Ферит и Сейран.Наскоро чух,че Мерт имал доста предложения за нови проекти.Освен това,тези роли се отразяват и на личния им живот.Ами ако не искат вече да се крият?Извинявайте,но за пръв път виждам екранна двойка да не промотира заедно сериала.На всяко събитие да са разделени и или единия, или другия да липсва.Та те на една сватба на колегите си не успяха да отидат заедно,нито да се покажат заедно,без значение дали са гаджета в реала или само колеги.Не може един самозабравил се продуцент да се меси и в личния им живот.Гюнгер се оказа май най-големия бунтар сред всички.Ни договори,ни печалби го спряха.И какво стана?Успя ли Онур да попречи на кариерата му?Веднага го "прилапаха" от друга продукция.Само Онур загуби в тази ситуация.Та Мерт и Афра няма как да ги задържи и навреди на техните кариери.Мисля,че не само Ферит е отегчен,но и Мерт.Той се доказа като талантлив,млад човек и от тук нататък пътищата му са отворени.Щом един "Шахмаран" вдигна рейтинга си заради участието на Мерт,въпреки главните герои,Бурак Дениз и Серенай Саръкая,повече какво да говорим.Между другото,много искам да видя Мерт и Серенай в общ проект,нищо че му е "кака".Може Мерт и Ханде.Няма да е зле.

# 666
Айййй...Мими, сакън...Каква Ханде 🤦‍♀️🤦‍♀️...Много е красива, но за сериозни роли не става.
Иначе 🫶🫶👏👏 за поста.

# 667
И Серенай не става за Рамо! 😜

# 668

И аз не я ща нея.😄

# 669
# 670

Вал, не искам да звуча поучително, но мисля, че не си гледала добре (с разбиране) епизодите с Дияр. А изобщо гледа ли ги, че по едно време май не гледаше и ти Grinning
Точно тях гледах,Еве:smiles:.Защото другите вече не
Бях  писала,че се чудехме какво ли точно е направила,та толкова да и се доверява и да я слуша
Ами ето какво е направила,измъкнала го е от подобна дупка,в която се намира сега
Мисля,че получавам дежавю с втори сезон
Тогава,когато Сейран имаше нужда от Ферит,а той пък имаше нужда от нея,но не смееше да и се довери
Когато се струпаха наведнъж всички неприятности и той се чудеше къде и на кого да помогне най-напред
Ето и сегашната ситуация е подобна
Преди той си мислеше,че заради него е бременна Пелин и затова я омъжват за непознат насила
Сега си мисли,че е виновен за Суна и заради него тя лежи в затвора
Ако и сега Суна не му беше казала за положението на Сейран,пак щеше да се окаже в ситуация,в която тя има огромна нужда от него,а той търчи да оправя другите.Но не защото много ги обича, си мисли,че заради него те са на този хал
Предстои да видим развитието на въпроса за здравето на Сейран.Мисля,че той тепърва ще покаже някакви емоции и действия
Не одобрявам постъпката му със Суна.Даже изобщо не я одобрявам
Даже,заради това спрях да гледам и да коментирам
Отврат!
Единственото на което се надявам е еднорога на Дичка:yum:

# 671
Да, да....Не става.  А и на нея й мина реда с Шахмаран 😛😁

# 672
# 673
Голям фурор прави Мерт в социалните мрежи. Четох, че даже Бирса го е харесала.🤪

# 674
Айййй...Мими, сакън...Каква Ханде 🤦‍♀️🤦‍♀️...Много е красива, но за сериозни роли не става.
Иначе 🫶🫶👏👏 за поста.
Ама кой казва за сериозни роли?Един Мерт ще и стои много по-добре от един Баръш Ардуч,например.Извинявам се на феновете му ама тоя Баръш изобщо не ми харесва.Нито като визия,нито като актьор и с тая брада....

Общи условия

Активация на акаунт