Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 752
  • 431
  •   1
Отговори
# 105
Любовта към себе си изразявам най-често чрез практикуване на любими занимания - посещения на кино, срещи с приятелки, шопинг, масаж, разкрасителни процедури, пътувания.

# 106
Подарявам си малко време само за себе си! Също така си купувам любими неща, козметика или нещо сладичко.

# 107
Любовта към себе си изразявам със сладко удоволствие и по-конкретно - шоколад! Имам и различни хобита, на които отдавам свободното си време.

# 108
Обожавам сладките неща,най-вече шоколада, шоколадовите бонбони и всичко което е свързано с униканият му аромат и вълшебният вкус.Любовта към себе си изразявам когато се отдам на удоволствието от похапването на любимото ми  и неустоимо шоколадово изкушение,за мен то е афродизиак,който винаги оправя настроението ми.А малките неща които ми помагат в този процес е когато  приготвям дори без повод разни сладкиши с шоколадов вкус  за семейството ми и ме прави щастлива,когато виждам че съм успяла да ги зарадвам и очаровам с този малък жест.

# 109
Изразявам любов към себе си, като си осигурявам време за почивка, грижа за тялото и ума, и малки радости като любима музика, разходки и хубаво кафе. Позволявам си да усещам емоциите си без осъждане и се уча на благодарност и самоприемане.

# 110
Обичам да хапвам шоколад! Така се чувствам щастлива. Харесва ми да отделям време за себе си -грижа за кожата, четене на книга и публикации тук, във форума.

# 111
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Любовта към себе си изразявам като се опитвам ежедневно да си доставям мънички удоволствия - да почета книга с чаша кафе, да отделя време за хобито си, да се разходя на чист въздух, да се погрижа за кожата си, да се поглезя с някое лакомство, да отида на масаж или да си купя нещо, което ще ме зарадва.

# 112
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Изразявам любовта към себе си като се старая да не се ядосвам, купувам си всичко, което желая. Също така отделям и време за женски глезотийки като спа-маски, маникюр, педикюр и други.

# 113
Изразявам я чрез отделяне на време за себе си - да си почина, да си направя маска на лицето, да похапна шоколад ...

# 114
Шоколадът определено е един от начините да се поглезя и да покажа любов към себе си. Освен това хубава книга, чаша кафе и за фон - красива успокояваща музика.

# 115
  • Бургас
Обичам да си подарявам любим шоколад,книга или цвете.
С тези неща обичам да се глезя!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 23:17 от karzz

# 116
Спа процедура Heart Eyes Шоколад също

# 117
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Любимият начин ми е чрез масаж 😍

# 118
Почивам си, гледам любими сериали и си хапвам сладко. Помага ми малката дебитна карта, за да си угаждам. Blush

# 119
Не се ограничавам в това да си купувам книги. За мен това е безплатна психотерапия. Ако съм в минорно настроение, криво ми е или съм ядосана, моят лек е да си купя книга. Моментално почвам да се чувствам по-добре. Видя ли книжарница, никога не подминавам!

Общи условия

Активация на акаунт