Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 749
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сутрин кафе в тишината на къщата, вечер, дори и за малко, с книга в ръка. Някой откраднат миг сама, без шумотевица наоколо. Безценни моменти за мен.

# 91
  • Mediterraneo
Глезя се с козметика, парфюми или някоя дреха/ обувки.

# 92
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
Малките неща,които ме зареждат са дълга разходка с децата,времето прекарано с тях в игри и забавления.Колкото до самата мен,зарежда ме хубава и увлекателна книга,често не мога да я оставя докато не видя как ще свърши.Радвам се на обикновените малки и прости неща-усмивка от непознат,случаен комплимент,дребен жест,такива неща ме усмихват и зареждат.

# 93
Изразявам любовта към себе си с прическа, посещение при козметик, хубава козметика и хубава храна. Обичам шоколад!

# 94
Отделям повече време за себе си. Любим парфюм, нова чанта, обувки.

# 95
  • Сф
Глезя се с вкусни неща само за мен. Например шоколад, парче торта , нещо сладко. Или отивам на кино и в мола разглеждам магазини и си взимам по нещо. Дреха, аксесоари,  нещо красиво само за мен Simple Smile

# 96
  • Sofia
Любовта към себе си изразявам с пазаруване на дрехи и козметика, вкусен шоколад, студен коктейл и ралакс на плажа.

# 97
оооо аз много обичам да глезя себе си и непрекъснато се награждавам за щяло и нещяло Simple Smile. Купувала съм си бижута са по големи постижения като примерно дипломиране; първа заплата и т.н. За по ежедневни поводи обичам да се поглезя с нещо приятно за хапване, точно шоколадче Chocolate Bar, тортичка Cake. Катя цяло не пропускам повод да наградя себе си Yum

# 98
Шоколада е подправката за хубаво начало деня Innocent

# 99
  • София, България
Любовта към себе си я изразявам най-вече като си купя нещо, което искрено да ме зарадва или когато се поглезя с някаква процедура ☺

# 100
  • София
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Най-добрият начин да изразя любовта към себе си е, като дарявам любов към другите.
Музиката е уникален проводник на любов!

# 101
  • София
Обичам да си правя малки подаръци. ❤️

# 102
Подарявам си малко време само за мен:  хубав филм, книга, среща с приятел, разходка и др.

# 103
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да си спестя излишно натоварване, като просто пропускам изпълняването на някои домашни задачи. Вместо това си пускам някой филм и придърпвам по-близо до себе си някой шоколад или някоя кутия шоколадов сладолед.

# 104
Изръзявам любов към себе си, ако си купя нещо за мен, било то нещо за хапване или дреха, обувки. Нещата който ми помагат са свободното време което отделам за себе си

Общи условия

Активация на акаунт