Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 745
  • 431
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Отделям време за хобитата си и си подарявам преживявания - концерти, представления, представяния на книги и разбира се - пазаруване.

# 76
Изразявам любов към себе си с грижа и време. Е , трудно е, времето все не достига..Но когато имам възможност, правя нещо, което обичам. Дали за външния вид, или пък да си похапна на спокойствие шоколад, докато чета любима книга. Малки удоволствия, но ценни Blush

# 77
  • Телиш/Плевен
Изразявам любовта към себе си като ежедневно се старая да отделям поне малко време за любими занимания, чрез които се зареждам положително.

# 78
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Любовта към себе си изразявам като се грижа за себе си. Малките неща, които ми помагат в този процес са СПА почивките, козметичните ми похождения, интересните книжки, разходките сред природата.
Преди време си позволявах сладки изкушения, но вече имам диагноза, за която следкото е противопоказно.
Много бих се радвала, ако заложите в асортимента си ниско калорични и диабетични продукти.

# 79
Любовта към себе си изразявам като успея да отделя време само за мен-безцелна разходка, навън с приятелки или егоистично хапване на нещо сладичко...

# 80
  • тук, на мястото си
Малкото нещо , което правя за себе си е почивка, без някой да ми иска нещо  или да ме пита за нещо. И ако в този момент има и поне половин черен шоколад, тогава наистина става уникално.

# 81
Глезя се, почивам си, хапвам си нещо забранено или си купувам нещо - бижу, парфюм

# 82
Чаша хубаво кафе, любима книга, малка разходка или нещичко сладичко.

# 83
Награждавам себе си като си купувам някоя хубава и интересна книга от български автор.

# 84
  • ЛОВЕЧ
Всичко което правя за себе си ,маникюр или нова покупка лично за мен ,дори времето отделено специално за мен

# 85
Да си кажа честно, когато любимите ми хора са удовлетворени и щастливи , значи и аз съм.

# 86
За мен е истинско удоволствие като си направя нова прическа,нов маникюр ,нова дрешка ,или в почивен ден се наслаждавам на дълго и ароматно кафе и шоколадов бонбон

# 87
Подарявам си нещо шоколадово и малко време само за себе си.

# 88
Моят начин е да си подаря време за себе си. Според настроението, дали ще е спа, пазаруване, любимо хоби или просто час на дивана🤭

# 89
Глезя се с покупки за себе си - любим парфюм, нова чанта, обувки, книга.

Общи условия

Активация на акаунт