Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 742
  • 431
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Винаги вкъщи има шоколад и често си открадвам бонбонче 🤎 или 🤎🤎; обичам да направя някаква украса за вкъщи, на която аз ще си се радвам; обичам и на път за магазина да позяпам витрините или да поговоря с позната... да си открадна време само за мен.

# 61
Когато се поглезя! Било то с покупка, посещение на фризьор, процедура, време за мен.

# 62
  • Плевен
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Доста труден въпрос. На първо място по любов са децата, съпруга, родителите ми и чак след това идва моят ред.Simple Smile
И все пак ако трябва да изброя нещо, то това е една дълга, продължителна, релаксираща почивка у дома във вана с гореща вода през зимата, през пролетта - някои друг откраднат час насаме в градината на двора с книга в ръка, лятото - излегнала се и релаксираща в някой планински ручей/река в пълна тишина, изключвайки монотонния ромон на течащата вода и невероятната сюита на десетки пойни птици, скрити някъде наоколо и изнасящи напълно безплатно своя концерт и надпяване, а през есента трудно бих намерила нещо позитивно.

# 63
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Моят начин е да си направя горещ шоколад, както и любимите сладки. Да се намажа с ароматно масло за тяло (шоколад, ванилия, канела, карамел). Да запаля ароматна свещ и да светна завесата от лампички. Това са малките неща, които ме зареждат с енергия и спокойствие.

# 64
  • София
Глезя се като отделям време за себе си - маникюр / фризьор/ или кафе с приятелка. Топла вана с приятна музика и свещи, спа ден. Да си направя хубаво кафе и нещо сладко, а вечерта задължително чаша добро вино

# 65
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Моят начин е да се погрижа за себе си - някоя маска, масаж или пък чаша вино, хубава книга и сладко удоволствие Simple Smile

# 66
Глезя се с дребни подаръци Simple Smile

# 67
Обичам да се глезя с качествен шоколад.

# 68
Имам страст към маратонки. И така се глезя...така показвам любовта си към себе си. Правя си подарък и се наслаждавам на него❤️

# 69
  • Вдън горите тилилейски

Като си доставям малки глезотийки и подаръци и като се грижа за себе си - здравословно и психически.

# 70
  • In The Middle Of Nowhere
Гледам да си угаждам като намирам повече време за себе си, да си почивам. Малките ми удоволствия са да пия хубаво кафе, да се разхождам или да пазарувам.

# 71
Като един истински телец - гурман , обожавайки конкретно шоколада и както казваше моя доктор Пейчев : "Мойто момиче, яж шоколад колкото ти сърце иска !''.
Ям, приготвям и споделям с любимите хора !
Има достатъчно слаби и измъчени души и в повече пухкави и доволни !
Така , че парценце шоколад е доза любов !

# 72
Любовта към себе си изразявам по типично женски начин с покупки, отношение към външен вид, релакс, но и с позитивно мислене.

# 73
  • Пловдив
Понякога успявам да си "открадна" малко време...само за мен. На път, при разходка, с хубава книга... 😊

# 74
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Обикновено е свързано с време за мен за неща, които ми помагатда релаксирам (като масаж например). Найважното е да сеподсещам, това е малкото нещо.

Общи условия

Активация на акаунт