Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 754
  • 431
  •   1
Отговори
# 120
Любовта към себе си изразявам като редовни си правя малки подаръчета с любими неща - интересна книга, нещо вкусно за хапване, нова дрешка Wink

# 121
като правя нещо за себе си. дали ще е нещо вкусно или просто хубава книга или ще си купя нещо, за което дълго съм се чудила или птк просто съм харесвала на момента, няма значение. стига да е нещо, което би юи доставило удоволствие.

# 122
Когато се възнаградя с разходка сред природата с фотоапарат в ръка.

# 123
Отделям време за грижа за себе си.

# 124
Любовта към себе си е в малките неща всеки ден. Давам си време за почивка, грижа се за тялото си с движение и здравословна храна, чета любима книга или слушам музика, която ме вдъхновява. Говоря си с добри думи, поставям граници и се обграждам с хора, които ме зареждат. Практикувам благодарност и приемам, че не съм перфектна – и това е напълно окей.

# 125
  • There I was on a July morning
Малките неща, които правя за себе си и ми доставят удоволствие са - разходки, танци, хубава музика, маникюр, някой нов парфюм и така.

# 126
Опитвам се, когато мога, качествено да си почивам. Нямам предвид спа почивки или екскурзии (но и това помага). Да не трябва все да бързам, да правя по няколко неща. Просто спокойствие и нищоправене. Това ми се отразява добре и от това имам нужда

# 127
  • София
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
Опитвам се да оставям време за свои неща и също понякога да си купувам любими лакомства.

# 128
През целия ми живот съм се пренебрегвала. Почти никога не съм купувала нещо за себе си, освен някоя козметична дреболия или сувенир, дори при пътуване в чужбина. Тази година е решено - без да правя сметки и да пестя пари. И не дребни неща, а отивам на две екскурзии - в Йордания и в Тунис. Това ще ме направи истински щастлива.

# 129
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Всяко едно нещо,дори и дребно такова е жест на внимание и любов към мен самата и при мен е ежедневие.
 От релаксиране с книга в ръка или гледане на сериал, през козметични процедури, разходки,четене на форума,гореща вана,разговори/срещи с приятелки на чаша чай..

# 130
Ами, да се зарадвам с нещо хубаво. Хубава рокля, нова прическа, грим, козметика, нещо сладко за душата.

# 131
  • Елхово
Подарявам си неща, които ме радват - някоя хубава дреха, да правя неща които ми доставят удоволствие! Прекарвам време с любимите хора!

# 132
Купувам си качествена козметика, подарявам си често масажи, обичам спокойствието с книжка в леглото.

# 133
Подарявам си хубава храна, хубав филм, някоя нова дреха.

# 134
Малки моменти на радост и спокойствие, които си подарявам. Чаша ароматен чай, хубава книга или филм, масаж, маски за лице, йога...

Общи условия

Активация на акаунт