Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 755
  • 431
  •   1
Отговори
# 135
С неща и моменти, които си подарявам лично на себе си - масаж, козметична процедура, нещо сладичко за хапване райно от децата 😂

# 136
  • София
Любовта към себе си изразявам, като зарадвам себе си с нещо, което харесвам и обичам: похапвам си шоколадче, пия си кафенце и се усмихвам!

# 137
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
Забавих темпото на работа. Започнах да обръщам внимание и на себе си, най- вече като спокойствие.
А шоколада, той е ежедневно мое удоволствие.

# 138
Време само за мен с любим филм, разходки, спорт, малки подаръчета.

# 139
Да обичаш себе си, е ЕДНО от най- важните неща.
И основоположно за много,  да не кажа почти всичко останало.
За съжаление, на една жена,  рядко остава това истинско време само за себе си.
НО почти е задължително да го има, защото всяка Жена, Майка, Съпруга,  Дъщеря,  Приятелка, го заслужава !
Аз изразявам тази обич към себе си с нещо любимо, като за всекидневието това е нещо любимо за хапване, много обичам шоколад и плодове.
А когато имам повече лично време, ново попълнение за гардероба, козметична процедура или просто разходка с любима компания !

# 140
да се поглезя с нещо малко и практично

# 141
Не ми остава време ,да обичам себе си!

# 142
  • София
Осигурявам си време за себе си, за свързване с желанията и потребностите ми и за успокояване на ума. Правя си подаръчета и се опитвам по-често да съм в досег с природата.

# 143
  • София, България
Как изразявам любов към себе си? Хубава книга, забавен филм, нещо сладичко, планиране на семейна екскурзия.

# 144
Правя неща само за себе си - излизам на разходка, обичам да гледам филми сама, чета книга. Винаги успявам да си имам поне малко време за себе си.

# 145
Глезя се с книги, шоколад и разходки с любимия.

# 146
Моят начин да изразя любов към себе си е като отделям повече време за четене на любими книги, разходки или почивки със семейството или просто малко повече време откраднато за любимите хора Simple Smile

# 147
  • София
Обичам да се глезя с парченце шоколад Simple Smile

# 148
Давам си почивка и оставам сама със себе си, сгушена на дивана с хубава книга  и чаша ароматно кафе.

# 149
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Дали е точно изразяване на любов към себе си не знам, но обичам да отделям време за нещата които ми действат отпускащо и ме зареждат.Дали тичане, дали готвене или дребни удоволствия като нещо шоколадово....все приятни мигове!

Общи условия

Активация на акаунт