Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 504
  • 431
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Почивам си, спя, чета хубава книга, гледам филми, ям качествена храна.

# 151
  • Смолян
Обичам книгите. Ежедневно, отделям време да чета, защото това време ме кара да не мисля за нищо. Действа оппускащо и релаксиращо след дълъг ден. Стремя се и да пътувам повече дори да е за 2 или 3 дни. Да посещавам нови места.
В това се изразява моята грижа за себе си.

# 152
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

В последно време все нямам време за себе си ...Обичам да чета книги с чаша кафе в ръка или да си пусна някой комедиен филм и да хапвам пуканки.

# 153
Смятам, че човек трябва ежедневно да отделя дори малко време само за себе си. Гримът сутрин, хубава книга, филм, време за спорт с хубава музика или процедури в салон са нещата, които ме карат да се почувствам по-добре. Много обичам и да пътувам. За мен това е изключително зареждащо.

# 154
Грижа се за себе си. За тялото и душата. Упражнявам хобитата си.
Награждавам се с висококачествен шоколад.

# 155
Отделям време за себе си и нещата, които обичам. Купувам си книги, понякога се глезя с процедури, които ми доставят удоволствие. Често си купувам нещо специално, с което се награждавам за непрестанното си старание във всичко: работа, семейство, домакинство, социален живот.
"Малките неща", които ми помагат в този процес са абсолютната подкрепа и разбиране от съпруга ми и дъщеря ми.

# 156
Това ,което правя за себе си е да си угаждам, глезя се като ходя на фризьор ,масаж .Simple Smile. Взимам си всичко ,което ми харесва. Не чакам друг да го прави . Защото след детето ми най-много обичам себе си.Simple Smile

# 157
  • Пловдив
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
С нещо сладичко, с нещо соленичко отделям малко време само за себе си, с някоя маска за коса или лице, като цяло с дребни глезотии, които обаче ми помагат да отдъхна и да се заредя отново с енергия.

# 158
Обичам подаръците които си правя сама защото са искани и желани, малките нещица които са си само за мен парфюм или козметика, ако е нещо вкусно предпочитам да го споделя със семейството ми

# 159
Да си крада време само за мен, да си почивам, да се храня с полезна храна

# 160
Да си отделям всеки ден време за мен - да правя неща, които ми доставят спокойствие и удоволствие. Било то четене на книга с чаша чай, медитиране, йога, разходка в парка/сред природата, приготвяне на нещо вкусно със сезонни плодове и зеленчуци.

# 161
Обичам подаръците които си правя сама защото са искани и желани, малките нещица които са си само за мен парфюм или козметика, ако е нещо вкусно предпочитам да го споделя със семейството ми тогава съм щастлива.

# 162
  • София
Различна в зависимост от ситуацията. Понякога да отида на маникюр и да направя нещо за себе си много ме радва. Друг път е покупка, която много бих искала. Ключът е в малките неща. Усмихва ме дори топлото време, хубавата напитка или ястие, щастието в очите на семейството ми.

# 163
Обичам себе си чрез самоприемане, грижа за тялото и ума, и малки ежедневни ритуали – кратка медитация, разходка или момент за почивка в компанията на нещо сладко, които ми помагат да се свържа със себе си. 😊

# 164
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Старая се да се поставям на първо място. Правя си малки подаръци редовно от мен за мен 🤎🤎🤎

Общи условия

Активация на акаунт