Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 503
  • 431
  •   1
Отговори
# 165
Подарявам си хубава козметика или дреха, подарявам си време само за мен - с хубава книга или филм. ,

# 166
Любовта към себе си изразявам в няколко направления. За да излъчвам жизненост и увереност, се обличам в дрехите в типичния ми стил. За да съм в хармония с вътрешния и външния свят, се грижа за физическата си форма, основно йога, което дава отражение и на психиката ми Simple Smile
Малките неща са да се разделям с ненужните ми вече вещи и са освобождавам пространство в дома си Simple Smile

# 167
Все повече и по-често отделям време за здравето си. Тренирам справянето със стресови ситуации, не се ядосвам на неща и ситуации за които преди време хабях нервите си.

# 168
  • на последния етаж
Обичам да си угаждам, да си правя малки подаръци, да се награждавам за постигнати резултати.

# 169
Купувам си нещо... шоколад, дрешка, чанта...

# 170
Обичам да похапвам нещо сладичко, да обличам дрехи, в които се харесвам и да отделям време само за себе си!

# 171
Да съм обградена с хора, които обичам и ценя и които ме обичат и ценят и да се грижим един за друг. Да си повтарям всеки ден, че заслужавам да бъда обичана, че съм красива и достатъчна, а не перфектна. Понякога е трудно да открия баланса, но не се отказвам. Стремя се да научавам по някое ново умение и да се развивам, за да съм в крак с времето.

# 172
  • Пловдив
С времето се научих да намирам време за себе си. Разбрах, че малките радости в ежедневието ни правят денят по-красив. Обичам домашния уют, да чета книга, с чаша кафе и любима музика. Зареждат ме също и тренировките, както и приятните разговори.

# 173
Сега като се замислих,все по-рядко показвам любовта към себе си.
Може би я показвам когато се храня седнала, когато си легна рано вместо до полунощ да върша нещо.
Показвам любовта към себе си като чета хубава книга,когато слушам тишината и мислите си,понякога си подарявам и подаръци 😊

# 174
  • Варна
Любовта към себе си показвам,като се глезя.Ходя на шопинг,фризьор,козметика,масаж.Гледам винаги да имам време за развлечение.

# 175
Намирам време само за себе си. Разходка сред природата, чета книги, глезя се с шоколад , среща с приятели и правя всичко което обичам.

# 176
Сън, почивка,  нова дреха, обувки и хубаво кафе на спокойствие,  без деца и мъж 😇

# 177
  • Велико Търново
ох, така като се замисля все по-рядко показвам това че се самооценявам и уважавам. Все не остава време за мен. Много тъжно, но в забързаният ден, когато търча за всичко и все си броя минутите, следя навигацията и гоня срещи като си отделя 15 мин не-бързане направо е празник! Иначе, чисто материално, си се само-награждавам с подаръци - кремчета, серуми, ампули, процедури и подобни. Естествено, радвам се и на дрехи и аксесоари. Просто съм станала толкова презадоволена и всичко е достъпно сякаш.

# 178
Когато правя нещо само за себе си, без да се опитвам да угодя на всички

# 179
Най-добрият начин да започна да обичам себе си, е просто да започна.

Общи условия

Активация на акаунт