Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 501
  • 431
  •   1
Отговори
# 180
Наслаждавам се на хубава книга, филм, хапвам нещо любимо.

# 181
Спокойствие,кафе,книга,шоколад, миг със себе си

# 182
Подарявам си време за себе си,в съчетание с нещо шоколадово,бонбоните на марката много харесвам.

# 183
Любовта към себе си изразявам като си вземам нещо любимо - почивка със семейството, парфюм, шоколадено изкушение, грим, хубаво вино

# 184
Не обичам подаръци изненади, то понякога аз самата не знам какво искам. Подарявам си време за пътувания, време за почивка, време за любима книга...това е...подарявам си време ❤️

# 185
„Любовта към себе си означава да си подарявам малки моменти на щастие – чаша ароматно кафе сутрин, любима книга вечер и, разбира се, неустоимо вкусни бонбони PERGALĖ. В тези мигове намирам баланс и грижа за душата си."

# 186
Чета, разхождам се, пазарувам Blush .

# 187
Глезя се с масаж или с приятни емоции.

# 188
Подарявам си неща, които ме радват - някое бижу, хубава дреха, кино с добра приятелка, концерт...
Обичам да се глезя с време за себе си за домашен маникюр, маска за лице..

# 189
Отделяме време само за себе си ,за  разходка  по магазините,фризьор,маникюр.На кафе с приятелка.

# 190
Много често, за да зарадвам себе си , си купувам нова дреха, поръчвам си любима храна или отивам на събитие , което ме вълнува.

# 191
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Като се грижа за физическото и психичното ми здраве.

# 192
В интерес наистина си ми е навик да изразя любов към себе си, да се възнаграждавам един вид, около веднъж седмично с нещо сладко, най-често шоколад, в по-големи количества. Гледам да не е по-често, защото съм склонна към пълнеене.

# 193
Купувам си нов парфюм и голям шоколад. След това си взимам дълга вана с етерични масла.

# 194
Пия кафето си на спокойствие, ходя на маникюр, ходя на народни танци.

Общи условия

Активация на акаунт