Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 490
  • 431
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
    С малки удоволствия,разходка с приятелка,чаша кафе,парченце хубав шоколад....

# 196
С разходка по магазините, шоколад, вино, почивка.
Кафе на спокойствие и време  прекарано с близките.

# 197
Шоколад, бонбони с марципан и чаша какао.
Бонбоните на марката PERGALĖ са много хубави.
Обичам почти всички домашни дейности да са на музикален фон.

# 198
Радвам себе си с времето и начините, които ми носят удоволствие- срещи с приятели, спорт, интересна книга и разбира се шоколад.

# 199
Обожавам да ходя по концерти, да пътувам, да се глезя с шоколад и книги.

# 200
  • София
Слушам хубава музика, гледам любими филми и сериали, пътувам, срещам се с приятелите, и се наслаждавам на вкусна храна, шоколад и вино.

# 201
  • Враца
Шоколад и парфюми Simple Smile

# 202
Любовта към себе си изразявам като си открадвам време за мен, малко и за сметка на съня, но доставяйки си някое дребно удоволствие, в това число шоколад на фона на любима музика.

# 203
  • София
Отделям време само за себе си, купувам си нещо, чета

# 204
Любовта към себе си е в малките моменти – чаша ароматно кафе, любима книга и парченце шоколад. Това са моите малки ритуали за щастие и хармония.

# 205
Правя нещата, които ме карат да се чувствам добре. Обичам разходките, обичам вкусната храна, обичам да намирам време за почивка от забързаното ежедневие, така изразявам любовта към себе си, а малките неща, които ми помагат... за мен това са усмивките на близките ми хора.

# 206
  • София
С време за себе си. Достатъчно грижи полагам за другите и вече търся усамотение за пълен релакс. Поне от това имам нужда в този етап от живота си. Дали ще е на тренировка, СПА, процедури, четене на любима книга... Грижата за външния вид е ясна, това е за душата Blush

# 207
Когато се поглезя! Било то с покупка, посещение на фризьор, процедура, време за мен.

# 208
  • Варна
Обичам да се поглезя с някоя процедура, да си купя нещо или просто да поседя вкъщи в книга и кафе в ръка .

# 209
Отделям време само за мен, без значение дали ще отида някъде или ще бъда вкъщи, но ако е в гората - още по-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт