Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 488
  • 431
  •   1
Отговори
# 210
Показвам любов към себе си, като си позволявам време за релакс, почивка и малки удоволствия като любима книга или разходка.
Полагам грижи за тялото и ума си и си доставям малки радости като музика или любима напитка.

# 211
  • София
Радвам себе си с неща, които ми носят удоволствие - разходки сред природата и из града, пътувания и почивки, но най-вече - с шоколад!

# 212
  • Варна
Опитвам се да отделям време за хобитата си, имам няколко. Също и да се разхождам и пътувам, когато имам възможност.

# 213
  • София
Събуждам се с усмивка и си повтарям че се обичам. Изричам 10 мои положителни черти и качества. Радвам се на малките простичка неща - слънчев лъч, утринната роса, морска пяна, планински ручей, уютна хижа и усмивката на непознат. ❤️

# 214
Обожавам шоколад. То си ми и личи! Yum

# 215
🩵 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Да отделя време за себе си. Било то за едно кафе с приятелка, да си направя маска на лицето и да изгледам някой хубав филм, да си купя нещо желано.
За една майка стига. ❤️🥹

# 216
  • София
Любовта към себе си изразявам, като правя нещо специално, с което да се поглезя. Обикновено си купувам нещо, което ще ми достави радост /козметика, шоколад, дреха/ или отивам някъде, където бих могла спокойно да релаксирам - тогава обичайно с мен е и любимия човек.

# 217
Обичам подаръците които си правя сама защото са искани и желани, малките нещица които са си само за мен парфюм или козметика, ако е нещо вкусно предпочитам да го споделя със семейството ми тогава съм щастлива

# 218
Когато се глезя с малки женски неща - фризьор, маникюр, книга, бижу. Малки неща, дребни но ме радват

# 219
Вкусът на шоколад-какво по-голямо удоволствие за мен!

# 220
Изразявам любов към себе си с грижа и време

# 221
Когато направя нещо лично за себе си, като йога, масаж, шопинг и др.

# 222
Сама си правя любими и желани подаръци Simple Smile

# 223
Подарък към себе си е време за себе си и шоколад.

# 224
Моят начин да изразя любов към себе си е като намеря време да се погрижа за външния си вид, да си почина, да си купя нещо, което харесвам, да правя неща, които ми доставят удоволствие и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт