Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 482
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Глезя се с вкусен шоколад. Chocolate Bar

# 226
Купувам си нещо сладичко, козметика или дреха. Или пък с релакс и кино.

# 227
  • Пловдив
Моят начин да изразя любов към себе си е, като се старая да намирам време за нещата, които ме карат да се чувствам добре - да слушам музика, да тренирам, да чета книга.

# 228
  • ВАРНА
Обичам да прекарвам време с приятелки, без щъкащи деца около нас. Рядко ми се случва.
Обичам да се поглезя, купувайки си нещо, което съм си наумила. Или да отделям време за фризьор, масаж, някоя друга процедура.

# 229
Любовта към себе си изразявам като си купувам любими неща - дрехи и козметика.

# 230
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Разходка сама сред природата, пътешествия на близо и далеч, маска на лицето и косата, четене на книга, гледане на романтичен филм. Малките неща, които ми помагат са подходящата напитка и лека закуска.

# 231
Да си открадна мааалко време само за мен!

# 232
Да си купя хубава козметика или дреха и да хапна нещо сладичко.

# 233
  • София
Любовта към себе си изразявам,като зарадвам себе си с нещо, което харесвам и обичам.Обожавам да ходя на екскурзий в чужбина и да се глезя сама с любими храни/покупки Simple Smile

# 234
Любовта към себе си изразявам чрез отделено за мен време - за козметична процедура, разходка, шопинг, кафе с приятелки.
Осми март ми е специален празник, тъй като на тази дата родих моята дъщеря!

# 235
Любовта към себе си може да се изрази по много начини. Ето няколко:
- Посветено време за себе си – Отделяне на време, когато няма натиск и задължения, за почивка, четене или просто да бъдеш със себе си.
- Приемане на комплименти – Умението да приемаш и вярваш в добрите думи към себе си, без да се чувстваш некомфортно.
- Хапване на любимо ястие в кющи или в уютен ресторант в компанията на близки хора.
- Слушане на любимата музика – Няма нищо по-силно от това да се потопиш в мелодиите, които те карат да се чувстваш жива и щастлива.
- Наслада от природата – Да прекараш време сред природата, разходки в парка или на морето, за да презаредиш енергията си и да бъдеш благодарна за всички малки чудеса около теб.

# 236
Любовта към себе си  изразявам чрез дълги разходки, любими книги и топла вана с ароматни бомбички Simple Smile

# 237
Любовта към себе си изразявам като намирам време за любимите си занимания и хобита.

# 238
Малките неща като любима книга, капучино или сериал на дивана под дебело одеало.

# 239
  • Велико Търново
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
Начинът да умея да релаксирам и се забавлявам - време за мен и време за удоволствия.

Общи условия

Активация на акаунт