Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 479
  • 431
  •   1
Отговори
# 240
Хубаво кафе в красива чаша, парче черен шоколад, разходка с любим човек.

# 241
С чаша хубаво кафе и шоколад.

# 242
Изразявам любовта към себе си рано сутрин с различни ритуали преди да се събуди къщата.

# 243
  • Там...
Отделям време за хобито си, купувам си неща, от които нямам нужда, но ми доставят радост 🤭

# 244
Изразявам любовта към себе си като се поглезя малко с красив маникюр, прическа и разходка с приятелки по магазините

# 245
  • Пловдив
Спокойствие, кафе, шоколад, книга, приятен аромат Heart

# 246
С разходка по магазините, шоколад, вино, почивка.
Кафе на спокойствие и време  прекарано с близките.

# 247
Любовта към себе си изразявам, като зарадвам себе си с нещо, което харесвам и обичам. Може да е шоколадово изделие, нещо друго вкусно за хапване, може покупка на хубава дреха и/или козметика и разбира се, като зарадвам любимите си хора.

# 248
  • гр. Кюстендил
Изразявам любовта към себе си като си купя любимия десерт, оставя някоя не толкова належаща домакинска работа за следващия ден и просто се отпусна с чаша фрапе/кафе и просто се наслаждавам на хубавото време, например

# 249
Любовта към себе си изразявам, като си давам моменти с любими дейности. Помага ми черният шоколад, музиката, приятелите. Heart

# 250
Обичам да се поглезя с нов чифт обувки или скъпа козметика 😻😻😻

# 251
Глезя се с нещичко само за мен, грижа се за себе си, гледам да намирам почивка и време за релакс.

# 252
Ами не мога да бъда такъв егоист и да обичам само себе си. Аз обичам любимите ми хора и те ми отвръщат със същото - грижа и любов.

# 253
Напоследък все по-малко време за мен ми остава, но освен че се дарявам с любов и грижа, обичам и да се глезя. Предпочитам да си направя вана с аромат на билки и цветя, уиски, шоколад, ядки и да си релаксирам.

# 254
Подарявам си неща, които ме радват.

Общи условия

Активация на акаунт