Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 475
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
Глезя се с шоколад или пазаруване за себе си или за дъщеря ми.За нея ми е по-приятно да пазарувам и да я зарадвам с нещо.

# 256
Любовта към себе си изразявам, като се глезя с малки неща: качествен шоколад, добра козметика, любима музика, хубава книга и истински приятели.

# 257
Любовта към себе си изразявам, като отделям време за мен - да почета хубава книга, да си запиша час за масаж или просто да си купя любимия десерт.

# 258
Запазвам си масаж. Угаждам си с обяд/вечеря в хубав ресторант с приятелка. Правя йога : )

# 259
Оставам сама, дори за минути.

# 260
Малките неща, които правя за себе си са да си направя хубав маникюр или прическа без повод, да си купя някой сладкиш или просто да прекарам време в някое кафе с книга под ръка.

# 261
Точно с кутия бонбони, време за себе си и приятна музика

# 262
Глезя се, угаждам си с вкусни неща за ядене, покупки...

# 263
  • Пазарджик
Любовта към себе си изразявам, като зарадвам себе си с нещо, което харесвам и обичам. Може да е шоколад, нещо друго вкусно за хапване, може покупка на хубава дреха и козметика и разбира се, като зарадвам любимите си хора.

# 264
  • столицата
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
Чрез отделяне време, което да е само за мен. Също така като си правя подаръци само - нещо сладичко, билет за концерт, малко бягство до хубаво местенце.

# 265
Обичам да се обичам, като се наспивам добре, ходя на разходка и се глезя с шоколадови бонбони.

# 266
Грим, прическа, хубаво облекло, отделено време само и единствено за мен, за различни релаксиращи процедури.

# 267
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Време само за мен, през което правя любими неща- четене, разходка, тетър..

# 268
Всеки ден показвам на себе си че се обичам , всяка сутрин си давам почивка преди натоварения ден, често си купувам изненади за добро настроение,  тоалет и аксесоари подбирам специално за настроението си ,а вечер релаксирам с маска и любима книга или филм.

# 269
  • Варна
 Замислих се... Избягвам стресови ситуации, наспивам се, хапвам и пийвам, през зимата понякога се глезя с мааалко шоколад, а през лятото със сладолед. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт