Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 474
  • 431
  •   1
Отговори
# 270
Горещ шоколад с кроасан, чаша вино след тежък ден, нова дреха, бижу или парфюм - така обичам да глезя себе си. И разбира се не мога без шоколад !

# 271
Времето, което отделям да съм сама е времето, когато изразявам любов към себе си. Ще се поглезя с нещо сладичко или някоя разкрасителна процедура, или пък да помързелувам в компанията на приятен филм.

# 272
Почивам, релаксирам, посещавам класове по пилатес и разбира се хапвам шоколад 🍫

# 273
  • Бургас
Награждавам се с шоколад, хубава книга и чаша вино.

# 274
  • Пловдив
Открадвам време само за себе си, почивам си от всичко и всички.

# 275
Изразявам любов към себе си, когато спортувам, ходя на йога, масаж, театър, кино, концерти, като слушам музика, гледам филми и като пътешествам.

# 276
  • Русе
Правя нещата, които обичам- играя с кучето ни, ходя на театър и концерти и със семейството и с приятелки, излизаме на кафе по женски, пътуваме семейно, приготвяме заедно вкусотийки, събираме се със семействата на нашите близки.

# 277
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Изразявам любовта към себе си, като не правя компромиси с важните за мен неща.

# 278
Любовта към себе си изразявам като зарадвам себе си с нещо, което харесвам и обичам-книга, пътуване, разходка или време, прекарано с любим човек.

# 279
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
ОБИЧАМ ШОКОЛАД

# 280
Шопинг и почивка.

# 281
Обичам топъл душ вечер, хубаво мляко за тяло и да си чета книга в леглото, докато очите ми започнат сами да се затварят... сутрин да се събудя без аларма.

# 282
  • у нас
Хапвам сладки изкушения, шоколад, слушам хубава музика...

# 283
  • Враца
Нещата, които ме радват са: парфюми, шоколад и срещи с любими хора. Heart

# 284
Любовта към себе си за мен е свързана с време за спокойствие, грижа и малки ритуали, които ме карат да се чувствам добре. Това може да бъде чаша ароматен чай в тишината на утрото, разходка сред природата, слушане на любима музика или просто момент, в който си позволявам да мечтая без ограничения.

Също така, обичам да се обграждам с неща, които ме вдъхновяват – любими книги, приятни аромати, меки цветове и топлина у дома. И най-важното – старая се да бъда мила към себе си, да си давам време за почивка и да не се упреквам за несъвършенствата.

Общи условия

Активация на акаунт