Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 469
  • 431
  •   1
Отговори
# 285
Разходка сред природата, любима музика, чаша хубаво кафе и разговор с добър приятел.

# 286
Отделям време да остана сама, да си почина пълноценно, да гледам някой хубав филм или да чета книга, похапвам нещо сладичко. От време на време си купувам нещо, което да ми достави удоволствие

# 287
Ходя на танци, хода на маникюр, старая се да пия кафето си на спокойствие.

# 288
Среща с приятели на кафе, а вкъщи и блокче шоколад 😀

# 289
  • Countryside
Гледам да ми остава време да се глезя с дребни неща - слушане на любима песен, чаша кафе на спокойствие, разходка сред природата, чаша вино с приятели..

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 06:49 от Г-жа Букет

# 290
Хапвам си шоколадче, ходя на масаж, награждавам се и със сесии Стречинг - тялото ми ги обожава. 🩵

# 291
Моят начин да изразя любов към себе си е чрез редовна практика на самообслужване и саморазвитие. За мен е важно да се отделя време всеки ден, в което да се фокусирам върху своите нужди и желания.
Някои от малките неща, които ми помагат в този процес, включват: медитация ,четене на книги и поставяне на граници.

# 292
Като се поглезя с нещо хубаво - кафе, сладкиш, козметична процедура или нова книга

# 293
Ходя на народни танци и там се раздавам и зареждам с много настроение и положителни емоции!

# 294
За съжаление рядко се грижа за себе си, но според мен висшата форма на любов към себе си, е да поставиш здравословни граници, и да не допускаш някои токсични хора да ги преминават.

# 295
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Изразявам любов към себе си като си обърна внимание чрез някоя процедура, фризура или изляза на разходка сред природата с любимите хора.

# 296
Изразявам любов към себе си като си подарявам лично време, което използвам за спорт, разкрасяване и релаксация.

# 297
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
Като се възнаградя с нещо ново, в случая най-често това е козметика, парфюм, грим.
Но обичам и обикновени ежедневни неща, като да седна на дивана с чаша кафе и да си пусна любим стар сериал.

# 298
Отделям време за себе си за почивка и релакс като слушане на музика, гледане на филм, четене на книга, среща с приятели.

# 299
Грижа се за себе си всеки ден по най-различни начини.

Общи условия

Активация на акаунт