Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 466
  • 431
  •   1
Отговори
# 300
  • Монтана
Глезя се с ново бижу или хубава дрешка и си почивам.

# 301
Напуснах работа, която ми носеше само негативни емоции през последните месеци.
Сега се впускам в ново предизвикателство, което ме кара да се чувствам удовлетворена, защото  доказвам ежедневно, че аз мога.
В ежедневието, разговорите с децата ни, разговорите със съпруга ми, чаша вино понякога.

# 302
  • на последния етаж
Спортувам, споделям времето си с добри хора, чета, разхождам се сред природата.

# 303
Правя по нещо за себе си, най-често с любимия човек. Отделяме време само за нас.

# 304
  • Другата България
Чаша вино.
Масаж.
Разходка сред природата.
Топло капучино.
Музика на макс в колата, на затворени прозорци, и припев заедно с нея.
Тишина.
Интересна книга, по възможност НЕ електронна.
Разговор с приятел.
Усмивката и неразбираемия говор на малката ми внучка, която осмисля живота ми и го прави по-цветен.
Тренировка с любимата ми рехабилитаторка.
Сериал от “моите“.

Разбира се, всичко това не в тази последователност. Blush

# 305
Любовта към себе си я изразявам като се глезя  - хубаво бельо, нова рокля, раница, хубав парфюм, добра спирала, червило, хубава книга и приятна почивка до нова дестинация.

# 306
Да имам време само за себе си, и да съм малко повече егоист в този живот.

# 307
За мен това означава грижа за ума, тялото и емоциите. Даване на пауза, когато усещам, че имам нужда.
Движение, добра храна и достатъчно сън, защото тялото е домът ни.
Чаша хубаво кафе, шоколад, хубава музика, книга или разходка сред природата Heart

# 308
  • София
Подарявам си време за мен - фризьор, маникюр, време за книга.

# 309
  • София
Simple Smile Медитирам, плувам, СПА процедури, тортички, шоколад, вино. Масаж. Разходка сред природата. Музика!

# 310
  • София
Моя начин да изразя любов към себе си е почивката ми с чаша кафенце и нещо сладичко за душата с готини хора около мен! ♥️

# 311
  • There I was on a July morning
Малките неща, които правя за себе си и ми доставят удоволствие са - разходки, танци, хубава музика, плуване, маникюр.

# 312
  • София
Любовта към себе си ежедневно изразявам с хубаво капучино и шоколад. Почти нямам ден без това. Иначе обичам да се глезя с всякакви неща - козметика, дрехи, книги, бижута

# 313
Показвам любов към себе си като си осигурявам време за релакс с любимо лакомство.

# 314
Всичко което правя за себе си ,маникюр или нова покупка лично за мен ,дори времето отделено специално за мен

Общи условия

Активация на акаунт