Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 465
  • 431
  •   1
Отговори
# 315
Изразявам любовта към себе си с малки глезотийки.Като например парченце торта,капучино и любима книга.Нов маникюр или козметична процедура.

# 316
  • София
Наслаждавам се на хубава книга, филм, хапвам нещо любимо.

# 317
  • In The Middle Of Nowhere
Като си отделям повече време за релакс и почивка. Обичам да пия кафе или капучино на спокойствие, или да пазарувам, да гледам интересно предаване и др.

# 318
"Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес"
 Изразявам любовта към себе си,именно с малките неща. Да си оставя време за себе си: за книга, разходка, потайно похапване на любим сладкиш 😊

# 319
Парченце шоколад, винаги може да ти оправи настроението Blush

# 320
Правя си кафе и се излягам пред телевизора:-)

# 321
Почивам си с книга, филм и нещо вкусно.

# 322
Малките подаръци , които си правя са шоколадови неща за хапване, книги и следобеден релакс в почивните дни.

# 323
Отделям време за  себе си, слушам музика, разхождам се, полагам грижи за тялото си ,хапвам хубав шоколад.

# 324
  • Пловдив
Подарявам си неща, които ме радват - екскурзия, поход в планината, вечеря с приятелка. Обичам да се глезя с време за себе си за маска за лице и коса.

# 325
Вземам си шепичка спокойствие и блокче шоколад:snail:GiftCoffee

# 326
  • Русе
Изразявам любовта към себе си със шоколад!
Естествено радвам се и на дрехи, обувки, нов парфюм, козметика, но нищо не ми носи такова удоволствие като шоколадът!

# 327
Чисто със женски неща се глезя, маникюр, прическа, купувам си шоколад също за добро настроение!

# 328
Открадвам си моменти за себе си - за фризьор, маникюр, кино, среща с приятелка.... Въпреки неспирните ангажименти и майчинството, тези мои моменти ме зареждат с енергия и ме откъсват от рутината.

# 329
  • Ямбол
Пускам си хубава музика, гледам филми, чета книги.

Общи условия

Активация на акаунт