Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 463
  • 431
  •   1
Отговори
# 330
Пускам си хубава музика,купувам си бонбони и шоколад САМО ЗА МЕН и влизам в бг Мама

# 331
Грижа се за себе си като отделям достатъчно време за любимите си занимания - четене на книги, усамотение с тиха приятна музика,гледане на филми,срещи с добри приятели.Глезя се и с шоколадови изкушения.

# 332
  • София
Обичам разходките, действат ми разтоварващо. Хубава музика, хубава компания с хубава напитка и сладки изкушения са зареждащи също понякога.

# 333
Любов към себе си изразявам като ходя на масаж, за да релаксирам, спортувам, за да се чувствам добре и не на последно място - консумирам шоколад, за да повдигна настроението си и не само това, аз просто обожавам шоколад и не мога без него.

# 334
Подарявам си неща - бижу, хубава дреха, парфюм, кино с приятелка, концерт...
Обичам да се глезя с време за себе си за  маникюр, да  посетя фризьор, козметик...

# 335
Тайно си угаждам - купувам си я шоколадче, я вино, я дрешка без да го обявявам на никой. И нямам угризения да си ям шоколада тайно от децата

# 336
  • някъде
Купувам си разни неща, които ми харесват-козметика, дрехи, парфюми.

# 337
  • София
Разходки в планината и шофиране.

# 338
  • Варна
Отделям време да мързелувам- гледам филм, чета книга, разходки с приятели.

# 339
  • Русе
Любовта към себе си е ежедневната грижа за здравето,външния вид и психиката!Качествена храна,достатъчно сън,приятна компания.

# 340
Себеуважение ,грижа за лице ,малки лакомства или цветя,които си купувам от време на време.Разходка сред природата.

# 341
  • Plovdiv
Любовта към себе си изразявам с това като се погледна в огледалото да си кажа: "Ти си прекрасна, момиче, ти можеш, ти си смела, сърцата, обичана и щастлива! " Зареждам се позитивно и тази обич и щастие я предавам и на децата си!

# 342
  • Банско
Любовта към себе си изразявам почти всеки ден именно с шоколада! Той е моята слабост! Най-ве1е с пълнеж и различен Simple Smile

# 343
Почти нямам време само за себе си, затова компенсирам като си купувам нещо само за себе си (най-често онлайн), което също не се случва много често. Ежедневно давам на мозъка си нещо сладко за разпускане

# 344
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Обичам да си почивам у дома,да ходя на разходки сама ,да си подаря масаж.

Общи условия

Активация на акаунт