Магазини Sinsay - тема 11

• 47 362
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик
Правя поръчка през приложението. Обмених точки за безплатна доставка до врата + отстъпка 10лв от сметката. Обаче не ми позволява да приложа двете едновременно Confused Така ли е по принцип - ползваш или едното или другото?
Може само единия купон да се използва.

# 76
Много смотано са го направили така Sad

# 77
  • Somewhere far away
Купих си тази лампа. Заредих я и я сложих в  един шкаф където ми е много тъмно и от отдавна си търся нещо подходящо за осветление. Е да , ама като я сложих на режим ауто тя не се включва. нали има сензор за движение, махам директно пред него и нъцки! Аз ли правя нещо грешно или съм си купила боклук, който не работи ??

https://www.sinsay.com/bg/bg/lampa-381di-00x

# 78
Винаги е така. Ползваш само единия купон. И аз така обмених точки за процентна отстъпка и за намаление в пари и даваше само едното.
 #BGMлоялнапрограма

# 79
Здравейте!
Някой знае ли актуален телефон за връзка с счетоводство на магазина,защото дадения в сайта е неактивен.
Онлайн поръчка върнах във физ.магазин и вече 1м. не ми възстановяват сумата,а статуса стои затворен.
При мен е същото положение. Два мейла писах, ни вопъл, ни стон. Миналата година така Ризървд ми "откраднаха" едно яке. Върнах го и пари йок. Сега обаче няма да оставя нещата така. Ще ме карат да отида до магазина, в който върнах един дефектен халат, за да питам какво става. В профила ми е отразено връщането, но дотам.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 22:45 от Venel82

# 80
  • Pazardjik
Код denim не е активен за всички дънки ! При вас така ли е ?

# 81
Код denim не е активен за всички дънки ! При вас така ли е ?
При мен всички дънки, които си поръчах се намалиха.

# 82
Намалението от 25 % май не включва всичкия деним и не можах да включа две отстъпки направих две поръчки, за да не си загубя ваучера

# 83
Тези рамки с магнит са супер - наскоро си взех от Тему - цената е подобна, но китайските имат паспарту и може да се ползва купон.
https://www.sinsay.com/bg/bg/ramka-za-snimka-618fn-99x?utm_sourc … 9rFWo5J1XzW61b1sg

Аз почти събрах 600 точки - повечето от техните (тези, които се събират ежедневно) - сега пак ще чакам безплатна доставка, за да ги употребя.

# 84
Аз пак да си задам въпроса. Има ли телефон за връзка с тях или начините са мейл и чат с робот? Бавят ми пари от върнат артикул и искам да питам какво става. Роботът ми отговаря стандартните глупости. Своевременно ли отговарят на мейли?
    Здравей, на чата преди 2  седмици си написах банковата сметка и след 2-3 дни ми възстановиха сумата ,като преди това описах, че съм върнала стока,поръчана от сайта, в магазина в Парадайз мол

# 85
    • София
    Здравейте, някой може ли да ми каже при какви суми покупки мога да ползвам купоните от 5, 10 и 25лв...

# 86
    5 - 7лв
    10 - 13лв
    25 - 32лв

# 87
    Аз пак да си задам въпроса. Има ли телефон за връзка с тях или начините са мейл и чат с робот? Бавят ми пари от върнат артикул и искам да питам какво става. Роботът ми отговаря стандартните глупости. Своевременно ли отговарят на мейли?
      Здравей, на чата преди 2  седмици си написах банковата сметка и след 2-3 дни ми възстановиха сумата ,като преди това описах, че съм върнала стока,поръчана от сайта, в магазина в Парадайз мол
      Благодаря! Ходих онзи ден до магазина им в Скай сити. Взеха ми данните, подробно описаха поръчката и казаха, че ще предадат. Да видим. Ще изчакам до края на седмицата и ако няма развитие, ще направя като Вас Simple Smile

# 88
      Здравейте.Включвам се да ви разсмея,за първи път ми се случва,а пазарувам отдавна от sinsay.
      Скрит текст:
      Поръчах няколко пижами на децата,до сега не съм имала проблем с техните дрехи.Пристигнаха онзи ден и проверих само размера и ги сложих за пране.Облича я снощи големия едната негова,вика ми голяма е,а не само единия крачол ми е голям.Брех викам си,как така 140 си е неговият размер,освен да е уголемен.Оказа се,че единият крачол е 140,другият явно 146 или 152.Много се смяхме,за първи път ми се случва такова нещо с дреха 🤣.Мъжът ми ме подкача,добре че сме уцелили по-големият крачол,че някой ще си купи с един по малък реално 🫣.

# 89
      На мен ми се е случвало две обувки различни номера,но това долнище вашето ....такова нещо не бях чувала

Общи условия

Активация на акаунт