Магазини Sinsay - тема 11

• 47 391
  • 748
  •   2
Отговори
# 135
Преди няколко месеца пробвах само един код За отстъпка ми даде да въведа. Не дава два или повече кода

# 136
Само един код може да използвате

# 137
Връщането в офис на Спиди безплатно ли е? Четох, но не ми стана ясно. До сега съм връщала във физически магазин.
Трябва да е за сметка на Синсей. Така пише.
https://www.sinsay.com/bg/bg/returns

Аз досега въобще не съм връщала, но смятам да го направя - едни дънки, които са поне два размера по-малки.
Пише, че до 14 дни след получаване на върнатата стока, възстановяват парите по посочената б. сметка.

# 138
По-голям е и ножчетата са 4бр
Дали можеш да ми кажеш точната вместимост?🙂 Колко по-голям от чопъра на Брио? На Брио са 5 ножчетата.
Опаква ли се за/преди Великден да има безплатна доставка?😏

# 139
  • Сливен
Аз на брио имах  с 2 ножчета.За вместимостмост довечера ще вида,но е над 500мл със сигурност.

# 140
Мерси! А черният диск капак ли е или подложка? Дори не съм виждала чопър на Брио само с две ножчета, значи аз имам друг вид.🙂

# 141
  • Сливен
Капак е.

# 142
  • КиТ
Някой с код за отстъпка,пробвах всички варианти които открих,нищо не приема....

# 143
На някой отговаряли ли са от формата в приложението?
Опитах се да получа инфо от чат бота, нищо не излезе.

Бях писала, че  направих поръчка на първи, а още не е обработена.
Трябваше днес да я получа, но уви.
Яд ме е че се случва на поръчка в която ползвах валчера за 25лв и в предвид, че следващата седмица ще пътуваме по празниците си бях направила сметка  кога ще пристигне.

# 144
Безплатна доставка днес.

Обаче са вдигнали сумата за минимална поръчка с точки. Сега тези ваучери на практика дават 50% отстъпка, преди бяха повече.

# 145
Много са ги вдигнали да.
Преди беше за ваучера от 25 - мин 32 лева, сега е 50 лв.

# 146
Мен ме интересуват само безплатни доставки без други условия, защото нямам приложението. А и по принцип не обичам да ми "задават" сума за пазаруване.🙂

# 147
  • София
Много са ги вдигнали да.
Преди беше за ваучера от 25 - мин 32 лева, сега е 50 лв.
Е браво, ще си загубят клиентите така. Къде мога да прочета за тези суми при точките?

# 148
Аз поръчах, но за следващия път ще се замисля доста.
Безплатната доставка е без условия - само 2 лева за наложения платеж. Имах точки и исках да ги ползвам.

# 149
Колко е минималната сума, за да може да се използва купонът, купен с точки, пише на самия купон. Текстът се вижда, дори и да не е активиран.

Общи условия

Активация на акаунт