Магазини Sinsay - тема 11

• 47 420
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
На имейла ми отговориха, не знам защо сега не отговарят. По принцип можете да се обадите и по телефона, но не съм сигурна дали е централен или номерата са на отделни магазини (аз звънях веднъж заради поръчка, която трябваше да получа в магазин - отговарят).

# 181
На имейла ми отговориха, не знам защо сега не отговарят. По принцип можете да се обадите и по телефона, но не съм сигурна дали е централен или номерата са на отделни магазини (аз звънях веднъж заради поръчка, която трябваше да получа в магазин - отговарят).
Дори два пъти писах на имейла и нищо,а на кой телефон си звъняла.

# 182
На който излезе в Гугъл - но все пак мисля, че това е телефон на конкретния магазин.

# 183
Има шанс да не отговарят, защото не искат или проверяват ситуацията. Може да пробвате да ги питате нещо елементарно в друг имейл и да видите дали ще ви отговорят.
На мен ми върнаха, че имат софтуерен проблем с точките в сайта за под 24 часа от запитването. Отговорът влезе в папка спам.

# 184
Момичета, точките могат ли да се използват във физическите магазини?
Могат, аз съм ги ползвала два пъти. Сканират картата и ваучера.

Благодаря, а знаеш ли дали вече отвориха магазина в Делта планет МОЛ?
Да, магазинът е отворен, но вече е на на втория етаж, на мястото на Cropp. Има доста продукти за дома и играчки, които преди в този магазин изобщо липсваха като категории стоки.

# 185
Поръчката ми (с точки) дойде. Общо взето съм доволна, защото нищо не липсва и щетите са малко. Обаче положението не е идеално.

Скрит текст:
Заекът ми е малко счупен, но мисля, че е 2 лв и не ми се занимава да го връщам:

Това канче - ако беше от Тему, щях да си искам парите. Всъщност не е повредено, по-скоро е производствен дефект:

Снимката не излезе добра - има неравности (като когато шупне от ръжда, но не е ръжда, така е направено) и на едно място емайлът е обелен.
Но е последно и го харесвам, не искам да го върна.

Другото няма дефекти, също го харесвам, въпреки че не съм много сигурна каква е файдата от емайлираните канчета (топлопроводими са, не могат да се ползват върху печка, има риск да се обелят):

Поръчах ги само защото изглеждат симпатично.

Тези купички надхвърлят очакванията - както на вид, така и като големина:

И имам още няколко дреболии, които са ок.

# 186
  • София
Зайчето не беше ли в кашонче и с хартия увито? Аз колко чупливи неща съм поръчвала, нищо не е идвало счупено.

# 187
В кашонче и в хартия и червен етикет за чупливо на кашона аз също съм получавала счупени неща.Май е до късмет.

# 188
Точно така - и външният кашон с лепенката "чупливо" и кутията на заека са смачкани от едната страна.
Аз ще го залепя сега, но не знам дали ще личи.

# 189
И моята поръчка с точките дойде.
Нямам липси, но една кутия за чесън е с размери.
Без капак 14см с капак 20см,  е описана като 11см на 11см

# 190
Ето го заекът - със залепено ухо и много боя - сега прилича на шоколадов заек, увит със станиол (не го поръчах за декорация, а за да си закръгля сумата, така че за мен всъщност нямаше значение как изглежда и ми беше приятно да го персонализирам):

# 191
Здравейте, ще работят ли физическите магазини на Sinsay в понеделник, или може би за всеки град ще е различно?

# 192
Здравейте, в приложението може ли да се добавят 2 купона.

# 193
За съжаление НЕ
Здравейте, в приложението може ли да се добавят 2 купона.

# 194
Здравейте, имам следното питане - мога ли да върна артикули от две различни поръчки в една пратка? Естествено ще приложа номер на съответните поръчки. Или е необходимо да ги изпратя отделно? Благодаря на отзовалите се.

Общи условия

Активация на акаунт