Магазини Sinsay - тема 11

• 47 504
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Не знам дали е коментирано, но искам да попитам дали знаете защо не могат да се правят поръчки до магазина в Мол София или само при мен е проблемът?

Магазините приемат определен брой поръчки. Явно капацитетът е запълнен.
Трябва да се изчака някой клиент да си вземе пратката и да се освободи място.
Периодично проверявайте.

# 346
Здравейте, чакам едни 300 точки по време на проверка вече три месеца и нищо .... Случвало ли ви се е на вас?
На мен ми се е случвало, и в един момент ми начислиха абсолютно всичко наведнъж. Нещо се е бъгнало някъде дано се оправи по-бързо. При мен минаха повече от 2 месеца и се оправи.

# 347
Колко време се бави възстановяването на сумата при връщане с куриер? При мен се бави вече над седмица. В приложението е отбелязано, че е изплатена сумата преди 2 дни, но не съм я получила. Когато връщам в магазин става почти веднага.

# 348
Мисля, че 14 дни, след връщане на артикула.

Пак има купон за безплатна доставка с/у 150 точки.

Цитат
Ще получите възстановяването на парите си в рамките на 14 дни след като получим Вашата пратка.

https://www.sinsay.com/bg/bg/returns

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 10:50 от Iva1111

# 349
Мона, колко време след връщането, ти изписа че са ти върнали сумата?
Аз върнах пратка на 23 май, но все още нищо, в приложението също нищо не е отбелязано.
Съобщават ли изобщо някак, че пратката е пристигнала при тях?
пп. Току що получих имейл, че са получили върнатата пратка.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 14:10 от Lemy

# 350
На 19.05. съм направила връщането. Преди 2 дни, в понеделник, получих съобщение, че е възстановена сумата. И в приложението тогава е отбелязана. Но я няма.

# 351
  • Стара Загора
Досега не ми се е налагало да връщам пижама, но сега трябва да върна една, тъй като горната част ми е тясна. В магазин не мога да върна, но мога ли да им я изпратя? Доколкото помня май по този начин можеше да се връщат такива артикули. В сайта им малко неразбираемо е написано - Закупено бельо, пижами и бански не могат да бъдат върнати във физически магазин и връщането ще бъде отказано, въпреки онлайн заявката, създадена от вас.

# 352
Може с куриер, да. Така връщах бански.

# 353
На 19.05. съм направила връщането. Преди 2 дни, в понеделник, получих съобщение, че е възстановена сумата. И в приложението тогава е отбелязана. Но я няма.
Пиши им.
Аз миналия път им писах два пъти, накрая им прикачих и товарителницата, и чак след това си получих парите.

# 354
Пиши им.
Аз миналия път им писах два пъти, накрая им прикачих и товарителницата, и чак след това си получих парите.
Дойде най-накрая. Не съм им писала, но явно си отнема 3, 4 дни да се отрази сумата.

# 355
Защо повечето в отзивите не пишат размерите си, а пишат за бавната доставка или с една дума: перфектен и толкова, широк и т.н., така останалите не могат да се ориентират, аз когато ме канят, се старая винаги да дам точни размери, за да съм полезна. Било дреха, било обувки. Може би го смятат за прекалено лично, или просто не им се пише.
"Паснаха ми", ами добре, но колко стелка носиш,  или "В бюста е широка роклята"  - ами см. ?.....
И понеже не ми се разправя с връщане, не рискувам за модели, които не отговарят на размера, макар да съм ги харесала, и няма достатъчно полезни отзиви.

https://www.sinsay.com/bg/bg/midi-roklya-ot-viskoza-542da-mlc

Тази пола не отговаря на р-ра, но ? см. никой не пише:

https://www.sinsay.com/bg/bg/midi-pola-xn615-mlc

# 356
Опцията безплатна доставка срещу 150 точки се е появила отново  Simple Smile

# 357
Има и безплатна доставка без талон до адрес, офис независимо от сумата до 10.06

# 358
Имате ли наблюдение кой куриер в по-бърз - boxnow или Спиди? Дава еднакво време за доставка и на двете, но се чудя.

# 359
Наблюденията ми извън поръчките от синсей - срокът е един и същ, но спидивинаги зареждат пратките сутрин и си получаваш смс-а със старта на работния ден. Бокс нау зареждат по всякао яреме на деня и може и в 5 следобед да получиш съобщение.

Имате ли наблюдение кой куриер в по-бърз - boxnow или Спиди? Дава еднакво време за доставка и на двете, но се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт