СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 6 - Баба Марта мартенички върже, седмокласник домашни пише бърже!

• 30 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 15

Ако някой се интересува, Втора английска пусна дата за отворени врати - 2.ри май.
Може ли линк?

Изобщо, ако има такива информации и за други училища, като понапредва темата, могат ли да се закачат допълнително в първия пост, Soul?

# 16
  • София
Държавният план-прием се утвърждава до 30 април и се публикева обикновено в началото на май. Проектът за план-прием се публикува на страницата на РУО обикновено в края на март.

# 17
Ми, принципно може, защо да не може. Пускайте инфо и ще го добавим на стр. 1, докато е активно редактирането.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 23:46 от Soul Free

# 18
  • София
Инфото за 2АЕГ е за миналата година. За тази аз не откривам такова на сайта. Мисля, че още е рано.

# 19
Да, права си. Явно ми се спи вече, видях 2/05, хич не погледнах, че е 2024 г.

# 20
  • София
Като ви чета, все повече се убеждавам, че е по-добре кротко да си седя в ъгъла и да се наливам с бЕло... цял живот математиката ми е на ниво "да ми върнат точното ресто в магазина"  и досега друго не ми е потрябвало. Оправям се само със задачи, които съдържат "a";  появи ли се "b", силно се стресирам.

Абе то с тия темпове на промяна, за децата вече сигурно няма да има кеш разплащания, та и това няма да им трябва...

При нас са обявили родителска среща другата седмица.

# 21
Понеже го потърсих и нищо не видях, затова помолих който го обяви да даде линка:-)
Иначе чакаме да започнат да пообявяват

# 22
  • София
Да върна темата малко:

По математика задачите са все по 3 точки, последните 2-3- по 4.
Времето е достатъчно за решаване на всичките за деца с много добър/отличен.
Едно дете, ако се затруднява, добре е да си решава от началото, където ще му е по-лесно, а не да забие на последната задача заради една точка повече и да изгуби време.

# 23
  • София
Вече има повече задачи за 4т., не само последните 2-3.

# 24
  • Стара Загора
Здравейте и благодаря за новата тема.
Моят беше в неделя на пробен по БЕЛ към Регалия, тази неделя е по математика пробна пак към Регалия.
Да видим....

# 25
Кога излиза план-приема за 2025-2026г, дали знаете?

Синът настояваше, че иска да ходи на кариерно ориентиране. Оказа се, че има безплатна такава услуга във Варна. Бяха много любезни, препоръчаха ми да отидем м. май, защото до края на април ще бъдат приети учебните планове и ще могат да обсъждат паралелки след тестовете. Та евентуално края април ще са готови.

# 26
Чудесна е новата тема, благодаря! Flowers Rose Много ми харесва първомартенската тематика. Heart Eyes

Остават 4 месеца и сагата ще свърши.
Тази констатация направо си ме стресна! Времето си лети неусетно, а при нас положението е "под кривата круша".

# 27
  • София
Кога излиза план-приема за 2025-2026г, дали знаете?

Синът настояваше, че иска да ходи на кариерно ориентиране. Оказа се, че има безплатна такава услуга във Варна. Бяха много любезни, препоръчаха ми да отидем м. май, защото до края на април ще бъдат приети учебните планове и ще могат да обсъждат паралелки след тестовете. Та евентуално края април ще са готови.
Не е евентуално, а със сигурност. Joy Срокът за утвърждаване на ДПП е нормативно определен.

# 28
  • София
Да ви кажа, хич даже не обърнах внимание на годината, излезе ми в нюс фийда в Инстаграм и го приех за чиста монета, извинявам се, ако съм ви подвела.
Понеже го потърсих и нищо не видях, затова помолих който го обяви да даде линка:-)
Иначе чакаме да започнат да пообявяват
При нас нищо ново, оставила съм младежа да се развива самостоятелно, то и да му дудна няма полза.

# 29
Добавила съм на първа страница ден на отворени врати на Златарски. ЧУ е, но някой може да се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт