СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 6 - Баба Марта мартенички върже, седмокласник домашни пише бърже!

• 31 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Пристигнаха резултатите от мат. на Междучасие.
Яви се на изпит преди три седмици.
Статистика за целия изпит:
- среден резултат от изпита - 53/100 т.
- най-нисък резултат - 6/100 т.
- най-висок резултат - 98.5/100 т.
При моята - 71 т. много грешки на 1 част, трябва да е по-внимателна.
След малко  ще кача в пощата втория пробен и отговорите.
П.С. Вече са качени.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 21:57 от milka22

# 91
Аз още чакам резултата по математика от Междучасие. Май трябва да им звъня.
Нашият дойде днес. Повече от две седмици минаха.

# 92
  • София
Значи ще чакам още. По БЕЛ излезе доста по-бързо.

# 93
  • София
При нас господинът ги върна преди две седмици и знаеха си резултата, много тъпи грешки на първи модул, поне в училище започна да не допуска грешки или там първи модул госпожата го дава много лесен, не знам.
П.С. Опитах да редактирам предния пост,  че тестът от Междучасие е качен благодарение на някой друг.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 01:00 от milka22

# 94
  • София
Амин, близо месец след изпита най-сетне има вест от Междучасие:

Втори пробен изпит БЕЛ 7. клас:

Кратка статистика на проверените работи до момента:

Първа част - статистика:

- среден резултат - 45/65 т.

- най-нисък резултат - 5/65 т.

- най-висок резултат - 65/65 т.

Втора част - статистика:

- среден резултат - 27/35 т.

- най-нисък резултат - 0/35 т.

- най-висок резултат - 35/35 т.

Статистика за целия изпит:

- среден резултат от изпита - 72/100 т.

- най-нисък резултат - 25/100 т.

- най-висок резултат - 98.5/100 т.

# 95
  • София
Учителят казал на дъщеря ми, че жената която праща резултатите по мейла, била болна. На курсистите им ги върнаха след една седмица след изпита, правиха поправка. За външни деца не знам кога са проверени.

# 96
  • Стара Загора
Моят чертая...както си трябва. Защото баба е иначе много, много недоволна хахах
Пише грозно....обаче тази година рязко промени начина...поне е четливо. Пак не е красиво, но се чете.
Хера, това чудо как се случи? Smiley
Нямам идея....по-скоро имам де. Учителката в школата по БЕЛ му каза, че ако не успеят да му разчетат, просто не приемат отговора....Много иска да влезе в една паралулка и нещо се раздаде. Винаги когато има мотивация....работи Simple Smile Пак казвам, хич не е красиво, но се чете от друг човек. За доктор е роден моя...да пише, да пише и да си мислят хората, че им е предписал почивка на морето

# 97
  • София
Синът ми губи на всеки преразказ, оценяван до момента в школата и на пробни, по около 2 или 3т за графично оформление, понякога му свалят и за пунктуация и лексика по 1 или 2т (обикновено пропуска запетаи и има по някоя неуместна дума), с останалите критерии няма проблем. Обяснявам му, че е доста глупаво заради нечетливост и драскане да бъде санкциониран, но ми отговаря, че не можело да е перфектен във всичко и точка. Не се старае в тази част. На последния в Междучасие са му дали 32т (това му е максимумът досега), всичките 3т са взети за графично оформяне на текста. Няма никакво подобрение и съм се примирила с това, дано поне с останалата част да се справя, както до момента.
Повече точки губи от невнимание в 1 модул.

# 98
и ние се борим с мързела,явно като повечето тук.Първи пробен Математика 37 точки Омммм. Отговорът е това е само първи пробен,ще видиш на втория .Рано ли е за вино?
Моля,някоя добра душа да ми пусне пробният на Регалия по математика

# 99
По мат, интересно, няма 100 точки. , максималната е 98,5. Или тестът е бил труден, или шампионите не са се явили. Преди винаги е имало 100/100

# 100
На Регалия пуснаха ключа, моя има 4 грешни въпроса на 1 модул, изключително тъпи. Външен ъгъл 150, значи вътрешния е 50. Надявам се да ги отработи.

# 101
На външен 150, вътрешният е 30°
На Регалия пуснаха ключа, моя има 4 грешни въпроса на 1 модул, изключително тъпи. Външен ъгъл 150, значи вътрешния е 50. Надявам се да ги отработи.

# 102
На външен 150, вътрешният е 30°

Знам колко е, и набора знае, но е написал 50, затова казвам тъпи грешки.

# 103
  • ту тук, ту там
И моят син има резултати от ПИ, но в училище. 86 и 87 точки. По БЕЛ съм доволна, по МАТ очаквах повече, но той си каза, че едната задача от втори модул не я е решил, защото не било ясно условието, не било формулирано добре.  🙄

Аз имам малко глупав сигурно въпрос - коя задача с колко точки се оценява известно ли е предварително? Тоест втори модул носи 35 точки, но колко точки точно носи всяка от трите задачи константа ли е? Тоест винаги първата задача е 10 точки, втората 10, третата 15? Или според задачата има зададен максимален брой точки и той може са е различен всеки път, а сборът е винаги 35? Същото ме вълнува и за първи модул де. Дано разбрахте какво питам. 😅

# 104
  • София
Различно е, според задачите. Втори модул от 10 до 15т може да е всяка, а първи от 1 до 4, ако не бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт