Отговори
# 120
Здравейте!
Много хубава рубрика и благодаря предварително за предоставената информация. Много харесвам материята за хюман дизайн и как познанието за себе си можеш да промениш живота си към по-добро.
Прилагам моята карта и бих искала да ми помогнете в разбирането:
- каква професионална сфера би ми донесла удовлетворение?
- какво трябва да подобря в комуникацията с другите, тъй като в повечето случай се чувствам не разбрана, особено трудно ми е комуникацията с децата ми?

Благодаря ви предварително

Картата на сина ми

Здравейте!
Като Прожектор за вас е от изключителна важност да бъдете разпозната за своята уникалност и да бъдете поканена лично за взаимодействие. Вашата сила се крие в способността ви да виждате дълбоко в същността на другите и да разбирате техните нужди и потенциал, но за да може тази дарба да разгърне пълния си потенциал, е необходимо да получите официална покана от онези, които ценят вашето виждане.

Тази покана не е просто формален жест – тя е признание за вашата способност да направлявате, да ръководите и да насочвате с мъдрост. Когато сте поканена, вие усещате, че вашето присъствие и съвет са наистина желани, което ви дава енергия и вдъхновение да споделите най-ценното от себе си.

От съществено значение е поканата да бъде искрена и идваща от място на уважение и признание към вашите способности. Само тогава вашата енергия се проявява в най-добрата си светлина и можете да дадете най-много на хората около вас. Ако се опитвате да наложите своята гледна точка без предварително да бъдете поканена, рискувате вашите усилия да останат неоценени и дори да срещнете съпротива.

Най-същественото за вас е посоката – онази невидима нишка, която ви води напред и ви кара да усещате смисъл в живота си. За вас е изключително важно да се доверите на вътрешния си ориентир и да следвате пътеката, която ви вдъхновява и кара сърцето ви да пулсира от радост.

Общуването с различни хора е от голяма полза за вас, тъй като чрез тези срещи успявате да чуете собствения си вътрешен глас по-ясно. Контактите с разнообразни личности ви дават възможност да усетите собствената си енергия – как вибрирате в тяхното присъствие, как звучат думите ви в чуждите уши и как вашата енергия се променя при всяко ново запознанство. Тези срещи ви предоставят ценна обратна връзка, която ви помага да разпознаете истинността на своята реакция и да прецените дали поканата, която получавате, ще ви донесе радост.

Вие притежавате изключителен потенциал да се превърнете в творчески ролеви модел, когато сте разпозната и поканена заради своята уникалност и креативност. Тази творческа сила, която носите в себе си, може да бъде трансформирана и приложена успешно във всяка сфера от живота. Особено силно можете да се развиете в областта на маркетинга, където вашите идеи и нестандартен подход ще бъдат истински ценени и вдъхновяващи.

По отношение на комуникацията с другите, вие сте много чувствителна и често предпочитате да избягвате конфронтацията. Склонни сте да запазите мислите и чувствата си за себе си, за да избегнете напрежение и неразбирателства. В стремежа си към хармония и спокойствие, понякога избирате да премълчавате, дори когато ситуацията изисква да изразите позицията си.

Когато става въпрос за вашето дете, е важно да имате предвид неговата емоционалност. То преминава през различни емоционални вълни и за да поддържате мир и разбирателство помежду ви, е необходимо да се съобразявате с тези промени в настроението. Не го притискайте и не настоявайте да извършва определени дейности, когато не е в подходящото настроение. Дайте му пространство да изрази своите емоции и му позволете да следва своя ритъм – така ще създадете среда на доверие и спокойствие.

При един задълбочен анализ ще бъдат разгледани всички препятствия и предизвикателства, които могат да възпрепятстват способността ви да живеете като себе си. Ще се обърне внимание на факторите, които ви отклоняват от автентичния ви път, както и на вътрешните и външните бариери, които ви пречат да изразите истинската си същност.

Този анализ ще разкрие кои модели на поведение, вярвания или външни влияния ви задържат в неавтентични роли и ще потърси начини за преодоляване на тези спънки. Ще се разгледат и начините, по които можете да поддържате връзка с вътрешния си компас и да следвате посоката, която ви вдъхновява и кара сърцето ви да трепти с радост.

Целта на този задълбочен процес е да ви помогне да разберете по-добре собствената си природа и да разчупите онези рамки, които ви ограничават, за да можете да живеете пълноценно, автентично и свободно като себе си.

Оставам на разположение при нужда Simple Smile
Лек ден!

# 121
Здравейте искам да ви попитам. Може ли хюман дизайн да ни бъде полезен при стрес? И ако да как?

# 122
Здравейте искам да ви попитам. Може ли хюман дизайн да ни бъде полезен при стрес? И ако да как?

Здравейте,
може да ни бъде полезен, защото опознавайки повече себе си, ще започнем да се движим в живота много по-леко и съответно стресът би намалял.
Колкото повече човек е свързан със своята автентична версия, толкова по-устойчив е на външни обстоятелства, защото има на какво да се облегне, а именно следването на собствената си Стратегия и Авторитет.
Определено има центрове, които влияят повече на стреса, но това се вижда от индивидуалната графика на всеки.

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 13:58 от Рaдост

# 123
  • offshore & overseas
Благодаря Ви! Къде мога да открия такава индивидуална консултация с Вас?

Здравейте, може да се запишете тук:
https://docs.google.com/forms/d/1IOuJ-IJlZA-0di73Trk0m3u6Y1jmHVN_KeA-Y5VylcA/edit

Слънчев ден от мен! Simple Smile

Здравей отново, Марина!

На първо място, бих искала, макар и с голямо закъснение, да ти благодаря за отговорите, за информацията и за ресурсите, към които ме насочи!

И сега отново съм с въпрос, но този път относно индивидуалните консултации. Колко време обикновено минава от попълването на формуляра за „заявка“ на консултация до получаването на отговор?

Скрит текст:
Питането не е случайно. Аз самата попълних „заявка“ преди повече от 10 дни и вече започвам да се чудя дали не се е загубила в дебрите на онлайн пространството Flushed

# 124
Благодаря Ви! Къде мога да открия такава индивидуална консултация с Вас?

Здравейте, може да се запишете тук:
https://docs.google.com/forms/d/1IOuJ-IJlZA-0di73Trk0m3u6Y1jmHVN_KeA-Y5VylcA/edit

Слънчев ден от мен! Simple Smile

Здравей отново, Марина!

На първо място, бих искала, макар и с голямо закъснение, да ти благодаря за отговорите, за информацията и за ресурсите, към които ме насочи!

И сега отново съм с въпрос, но този път относно индивидуалните консултации. Колко време обикновено минава от попълването на формуляра за „заявка“ на консултация до получаването на отговор?

Скрит текст:
Питането не е случайно. Аз самата попълних „заявка“ преди повече от 10 дни и вече започвам да се чудя дали не се е загубила в дебрите на онлайн пространството Flushed

Здравейте, не съм я получила.
Може да ми пишете на имейла: stoichkova.marinas@gmail.com.

Извиявам се за неудобството.
Марина

# 125
Здравейте! Много се радвам , че открих тази тема , тъй като системата Хюман дизайн ми е много любопитна. Бих искала да попитам няколко неща . Често се чувствам объркана и сякаш не съм на себе си, много лесно се стресирам и влияя от външни влияния и често губя почва под краката си , как мога да преодолея това и да се свържа дълбоко и истински със себе си и как да разпозная неавтентичното ми аз, в което може би изпадам често, от истинското ми аз? Каква среда е подходяща за мен и би подхранвала това, което съм наистина? Има ли показатели за това на какво място за живеене бих се чувствала най-добре? Какъв е подходящият партньор за мен и Прожекторите в това число ли са? Доколкото съм се интересувала, тъй като съм генератор и съм енергиен тип, но въпреки това често се чувствам сякаш околните ме изпиват, както и многото разговори и говоренето като цяло, което води до желание да се оттеглям и да намалям контактите, може ли да се види някакво обяснение за това в картата ми? А чувството на липса на енергия , като в същото време я усещам като вътрешно напрежение, и все пак съм изтощена? Желая да попитам и с партньора ми доколко сме подходящи , ще приложа и неговата карта . Предварително Ви благодаря много ! И се извинявам ако съм прекалила с въпросите.
Моята карта

Картата на партньора ми

# 126
Здравейте! Много се радвам , че открих тази тема , тъй като системата Хюман дизайн ми е много любопитна. Бих искала да попитам няколко неща . Често се чувствам объркана и сякаш не съм на себе си, много лесно се стресирам и влияя от външни влияния и често губя почва под краката си , как мога да преодолея това и да се свържа дълбоко и истински със себе си и как да разпозная неавтентичното ми аз, в което може би изпадам често, от истинското ми аз? Каква среда е подходяща за мен и би подхранвала това, което съм наистина? Има ли показатели за това на какво място за живеене бих се чувствала най-добре? Какъв е подходящият партньор за мен и Прожекторите в това число ли са? Доколкото съм се интересувала, тъй като съм генератор и съм енергиен тип, но въпреки това често се чувствам сякаш околните ме изпиват, както и многото разговори и говоренето като цяло, което води до желание да се оттеглям и да намалям контактите, може ли да се види някакво обяснение за това в картата ми? А чувството на липса на енергия , като в същото време я усещам като вътрешно напрежение, и все пак съм изтощена? Желая да попитам и с партньора ми доколко сме подходящи , ще приложа и неговата карта . Предварително Ви благодаря много ! И се извинявам ако съм прекалила с въпросите.
Моята карта
Скрит текст:

Картата на партньора ми

Здравейте, несигурността при Вас идва от недефинирания ви Далак. Далакът е центърът, свързан с интуицията, с инстинкта за оцеляване и физическото благополучие. Когато този център е отворен, той не притежава постоянна вътрешна яснота по въпросите на сигурността и здравето, а често улавя страховете и усещанията на околните. Поради това може да се случва да останете по-дълго от нужното в ситуации или среди, които всъщност не са благоприятни за Вас, само защото създават илюзорно усещане за комфорт и безопасност. Отвореният далак е склонен да се вкопчва в това, което вече познава, дори когато интуитивно долавя, че нещо не е наред.
Партньорът Ви е с дефиниран далак и неговото присъствие Ви действа успокояващо и стабилизиращо. Това е напълно естествено – неговата постоянна и стабилна интуиция временно Ви дарява с усещане за сигурност, за яснота и опора. В такива моменти Вие можете дори да си помислите, че сте открили отговорите, които сте търсили, макар те всъщност да идват отвън.

Важно е да изграждате живота си в подходяща за Вас среда – такава, която е племенна по своята природа. Това означава да бъдете част от общност, в която всеки човек се усеща значим, ценен, част от едно по-голямо цяло – като в истинско голямо семейство, където ресурсите се събират и разпределят не хаотично, а според Вашите вътрешни принципи, базирани на лоялност, подкрепа и споделена отговорност. Там, където има грижа, принадлежност и ясно структурирани взаимоотношения, Вашата енергия би разцъфтяла най-естествено.

В същото време съдбата Ви може често да Ви подтиква да преминавате през неочаквани, шокови преживявания. Те не са наказание, а част от Вашия път – начини, по които животът Ви събужда, отваря нови хоризонти и Ви кани да израснете. След всяко такова преживяване излизате по-зряла, по-дълбока, с по-ясна връзка със себе си и света около Вас.

Като Генератор, когато усещате липса на енергия, това е знак, че сте поели ангажименти, без да сте откликнали с тялото си. Може би се опитвате да вземате решения спонтанно, под натиска на момента, вместо да си дадете пространство да почувствате – истински – дали нещо Ви носи радост и жизненост. Така се ражда усещането за изтощение, за разпиляване, за фрустрация. А когато това се случва, Вие нямате сили да се концентрирате, не успявате да се потопите в онзи вдъхновен процес, в който Вашата енергия е истински продуктивна.

Позволете си време. Дайте си благословията да изчакате и да наблюдавате как тялото Ви реагира. И не спирайте да експериментирате – така ще опознаете себе си най-добре. Няма правилно и грешно, има само истинско и неистинско за вас. И пътят към себе си минава именно през това различаване.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:32 от Рaдост

# 127
Скрит текст:
quote author=*moonstone* link=topic=1743337.msg49577328#msg49577328 date=1744207759]
Моята карта

Картата на партньора ми

Здравейте, несигурността при вас идва от недефинирания ви Далак.Далакът е центърът, свързан с интуицията, с инстинкта за оцеляване и физическото благополучие. Когато този център е отворен, той не притежава постоянна вътрешна яснота по въпросите на сигурността и здравето, а често улавя страховете и усещанията на околните. Поради това, може да се случва да останете по-дълго от нужното в ситуации или среди, които всъщност не са благоприятни за вас, само защото създават илюзорно усещане за комфорт и безопасност. Отвореният далак е склонен да се вкопчва в това, което вече познава, дори когато интуитивно долавя, че нещо не е наред.
Партньорът ви е с дефиниран далак и неговото присъствие ви действа успокояващо и стабилизиращо. Това е напълно естествено – неговата постоянна и стабилна интуиция временно ви дарява с усещане за сигурност, за яснота и опора. В такива моменти, вие можете дори да си помислите, че сте открили отговорите, които сте търсили, макар те всъщност да идват отвън.

Важно е да изграждате живота си в подходяща за вас среда – такава, която е племенна по своята природа. Това означава да бъдете част от общност, в която всеки човек се усеща значим, ценен, част от едно по-голямо цяло – като в истинско голямо семейство, където ресурсите се събират и разпределят не хаотично, а според вашите вътрешни принципи, базирани на лоялност, подкрепа и споделена отговорност. Там, където има грижа, принадлежност и ясно структурирани взаимоотношения, вашата енергия би разцъфтяла най-естествено.

В същото време, съдбата ви може често да ви подтиква да преминавате през неочаквани, шокови преживявания. Те не са наказание, а част от вашия път – начини, по които животът ви събужда, отваря нови хоризонти и ви кани да израснете. След всяко такова преживяване, излизате по-зряла, по-дълбока, с по-ясна връзка със себе си и света около вас.

Като Генератор, когато усещате липса на енергия, това е знак, че сте поели ангажименти, без да сте откликнали с тялото си. Може би се опитвате да вземате решения спонтанно, под натиска на момента, вместо да си дадете пространство да почувствате – истински – дали нещо ви носи радост и жизненост. Така се ражда усещането за изтощение, за разпиляване, за фрустрация. А когато това се случва, вие нямате сили да се концентрирате, не успявате да се потопите в онзи вдъхновен процес, в който вашата енергия е истински продуктивна.

Позволете си време. Дайте си благословията да изчакате и да наблюдавате как тялото ви реагира. И не спирайте да експериментирате – така ще опознаете себе си най-добре. Няма правилно и грешно, има само истинско и неистинско за вас. И пътят към себе си минава именно през това различаване.[/spoiler]
[/quote]
Изключително много благодаря за информацията. Точно успокояващо и стабилизиращо ми действа партньора ми, и това чувство на сигурност и стабилност се улавям че винаги го търся. Ако може да попитам още някои неща, докато четях не ми стана ясно тъй като споменавате и интуицията, а се имам за интуитивен човек, или по скоро усещащ/сензитивен към хора, пространства и места. Или това няма общо?
И какво е племенна среда? Понеже ми изниква асоциация с комуни , където живеят по този начин, но едва ли имахте това предвид.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:33 от Рaдост

# 128
Скрит текст:
Моята карта

Картата на партньора ми

Здравейте, несигурността при вас идва от недефинирания ви Далак.Далакът е центърът, свързан с интуицията, с инстинкта за оцеляване и физическото благополучие. Когато този център е отворен, той не притежава постоянна вътрешна яснота по въпросите на сигурността и здравето, а често улавя страховете и усещанията на околните. Поради това, може да се случва да останете по-дълго от нужното в ситуации или среди, които всъщност не са благоприятни за вас, само защото създават илюзорно усещане за комфорт и безопасност. Отвореният далак е склонен да се вкопчва в това, което вече познава, дори когато интуитивно долавя, че нещо не е наред.
Партньорът ви е с дефиниран далак и неговото присъствие ви действа успокояващо и стабилизиращо. Това е напълно естествено – неговата постоянна и стабилна интуиция временно ви дарява с усещане за сигурност, за яснота и опора. В такива моменти, вие можете дори да си помислите, че сте открили отговорите, които сте търсили, макар те всъщност да идват отвън.

Важно е да изграждате живота си в подходяща за вас среда – такава, която е племенна по своята природа. Това означава да бъдете част от общност, в която всеки човек се усеща значим, ценен, част от едно по-голямо цяло – като в истинско голямо семейство, където ресурсите се събират и разпределят не хаотично, а според вашите вътрешни принципи, базирани на лоялност, подкрепа и споделена отговорност. Там, където има грижа, принадлежност и ясно структурирани взаимоотношения, вашата енергия би разцъфтяла най-естествено.

В същото време, съдбата ви може често да ви подтиква да преминавате през неочаквани, шокови преживявания. Те не са наказание, а част от вашия път – начини, по които животът ви събужда, отваря нови хоризонти и ви кани да израснете. След всяко такова преживяване, излизате по-зряла, по-дълбока, с по-ясна връзка със себе си и света около вас.

Като Генератор, когато усещате липса на енергия, това е знак, че сте поели ангажименти, без да сте откликнали с тялото си. Може би се опитвате да вземате решения спонтанно, под натиска на момента, вместо да си дадете пространство да почувствате – истински – дали нещо ви носи радост и жизненост. Така се ражда усещането за изтощение, за разпиляване, за фрустрация. А когато това се случва, вие нямате сили да се концентрирате, не успявате да се потопите в онзи вдъхновен процес, в който вашата енергия е истински продуктивна.

Позволете си време. Дайте си благословията да изчакате и да наблюдавате как тялото ви реагира. И не спирайте да експериментирате – така ще опознаете себе си най-добре. Няма правилно и грешно, има само истинско и неистинско за вас. И пътят към себе си минава именно през това различаване.
Изключително много благодаря за информацията. Точно успокояващо и стабилизиращо ми действа партньора ми, и това чувство на сигурност и стабилност се улавям че винаги го търся. Ако може да попитам още някои неща, докато четях не ми стана ясно тъй като споменавате и интуицията, а се имам за интуитивен човек, или по скоро усещащ/сензитивен към хора, пространства и места. Или това няма общо?
И какво е племенна среда? Понеже ми изниква асоциация с комуни , където живеят по този начин, но едва ли имахте това предвид.

Да, Вие може да развиете силно интуитивно чувство, защото там, където сме недефинирани /както е вашият Далак/, ходим на училище и добиваме мъдрост, така че това е потенциал за развитие, но е нещо, което винаги се проявява, както е при приятеля ви, при който интуитивният канал е дефиниран и винаги работи.
За племенната среда няма общо с комуни, в този смисъл, в който сте си представили, а просто да се чувствате като една обща група, която се подкрепя и споделя еднакви ценности. Примерно в работна среда това е да сте близки с колегите си, да обядвате заедно, да излизате и да поддържате естествени топли отношения.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:35 от Рaдост

# 129
Здравейте!
Скрит текст:
Много хубава рубрика и благодаря предварително за предоставената информация. Много харесвам материята за хюман дизайн и как познанието за себе си можеш да промениш живота си към по-добро.
Прилагам моята карта и бих искала да ми помогнете в разбирането:
- каква професионална сфера би ми донесла удовлетворение?
- какво трябва да подобря в комуникацията с другите, тъй като в повечето случай се чувствам не разбрана, особено трудно ми е комуникацията с децата ми?

Благодаря ви предварително

Картата на сина ми

Здравейте,
Вие сте Прожектор – уникален тип, създаден не за непрестанно действие, а за разбиране, за водене чрез осъзнаване, за внасяне на яснота в живота на другите. Прожекторите са тук, за да виждат нещата, които останалите пропускат. Да разпознават системите, динамиките, потенциалите. Но Вашата светлина може да бъде наистина видяна и оценена само когато бъде поканена.

За Вас истинското усещане за успех идва, когато сте поканена с уважение и признание за това, което носите като дар. Във всяко взаимодействие – било то лично, професионално или емоционално – Вие процъфтявате, когато другият Ви е поканил в своето пространство с отворено сърце. Само тогава може да споделите своята перспектива, своето виждане и мъдрост. Ако се опитвате да се наложите без такава покана, много често срещате съпротива или чувство на отхвърляне, което дълбоко наранява прожекторската душа. За Вас е от съществено значение да уважавате тази своя нужда – тя не е слабост, а дар.

В сърцевината на Вашата карта стои дълбок творчески потенциал. Имате способността да виждате оригинални решения, да изразявате идеи по нестандартен начин, да вдъхновявате чрез креативност и нестихващо въображение. Пространства като маркетинга, рекламата, дизайна, визуалната комуникация или всяко поле, където има свобода на изразяване и новаторство, биха били изключително подходящи за Вас. Вие се разгръщате, когато можете да експериментирате, да творите, да усещате, че приносът Ви има смисъл и се оценява.

Колкото до Вашето дете – Вие сте прекрасен водач и може да бъдете изключително деликатна и осъзната опора за него. Но тук е нужно да проявите търпение. Детето, чиято карта разглеждаме, е с емоционален авторитет. Това означава, че то не взема решения на момента, не е създадено да реагира мигновено. То преминава през емоционални вълни – понякога е ентусиазирано и отворено, друг път – затворено и замислено, без ясна причина. Вие можете да се чувствате объркана от тази непредсказуемост, но за него това е нещо естествено.

Взаимодействията между Вас понякога могат да предизвикат недоразумения или конфликти, които не са породени от липса на любов, а от разминавания в начина, по който преживявате реалността. Ето защо ще бъде много ценно да позволявате на детето пространство – да изчаквате, да не настоявате, когато то е в дъното на своята вълна. И в същото време – да му показвате, че сте там, че сте на разположение, че го виждате и обичате безусловно.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:38 от Рaдост

# 130
Тъй като моят коментар беше пропуснат, се самоцитирам и моля за отговор.

Здравейте, това е моята карта. Какво казва тя за мен като човек - силни и слаби страни? Интересуват ме правилните стратегии при общуване с хора, при вземане на решения, при избор на партньор. А също и какъв тип професионална сфера би ми подхождала.
Благодаря предварително!

# 131
Здравейте ,бях чувала за хюман дизайн,но не бях се задълбочавала досега.Темата е интересна .Това е моята карта,надявам се да може да ми кажете повече детайли,иначе мен ме интересуват-каква работа е подходяща за мен,отношенията с хората,силни и слаби страни.
Благодаря! 

# 132
Тъй като моят коментар беше пропуснат, се самоцитирам и моля за отговор.

Здравейте, това е моята карта. Какво казва тя за мен като човек - силни и слаби страни? Интересуват ме правилните стратегии при общуване с хора, при вземане на решения, при избор на партньор. А също и какъв тип професионална сфера би ми подхождала.
Благодаря предварително!

Здравейте,

Като Манифестор във вашето уникално преживяване на живота най-ценното и трансформиращо нещо, което можете да научите, е силата на информирането. Това е вашата основна стратегия – не просто като техника или поведенчески модел, а като ключ към вътрешния ви покой.

За разлика от Генераторите, които откликват естествено на живота и по този начин намират своя път, при вас тази стратегия не идва инстинктивно. Информирането не е част от вътрешната ви природа – то е осъзнат избор, който изисква дисциплина и разбиране. Може в началото да ви изглежда странно, изкуствено или дори ненужно – сякаш се отказвате от свободата си или се подчинявате на нещо външно. Понякога може да ви се струва дреболия, а понякога – че дори е унизително или неуважително да обяснявате на другите какво възнамерявате да направите. Но истината е, че именно в този акт на информиране се крие силата ви да създавате пространство около себе си, в което енергията може да тече свободно.

Всеки път, когато решите да действате, без да уведомите хората около себе си, ще усещате напрежение – вътрешно усещане, че нещо е нарушено, че сякаш срещате съпротива от света. Това не е защото правите нещо "лошо", а защото хората около вас, без да знаят какво се случва, реагират с недоверие, страх или объркване. А вие, като Манифестор, сте тук, за да инициирате, да започвате нови неща, да давате тласък на движението – но за да бъде този процес хармоничен, е нужно другите да бъдат подготвени.

Информирането не е молба за позволение. Това е израз на уважение към пространството на другите и едновременно с това – защита на вашето собствено. Това е начинът, по който заявявате себе си без да създавате конфликти и напрежения. Когато го правите с яснота и увереност, ще забележите как животът започва да ви подкрепя, как отношенията ви се успокояват и как вътре в себе си намирате лекота и мир.

Позволете си да опитате. Направете го не защото "трябва", а защото заслужавате да се чувствате добре със себе си и с начина, по който взаимодействате със света.

# 133
Здравейте ,бях чувала за хюман дизайн,но не бях се задълбочавала досега.Темата е интересна .Това е моята карта,надявам се да може да ми кажете повече детайли,иначе мен ме интересуват-каква работа е подходяща за мен,отношенията с хората,силни и слаби страни.
Благодаря! 

Здравейте,

Вие бихте се чувствали най-добре в малък, сплотен екип, в който имате възможност да участвате активно в насочването на процесите и да играете ключова роля в създаването на връзка между отделните членове на екипа. За вас е важно не просто да сте част от екип, а да бъдете разбрани като човек с индивидуален стил на  поведение. В екипи, които не могат да оценят вашата уникалност, е възможно да се чувствате неразбрани или изолирани.

Хората често ви възприемат като креативна личност с идеи и визия, и нерядко дори непознати виждат у вас потенциал за лидерство и инициатива. Това ви дава естествен авторитет, особено в ситуации, които изискват нов подход или нестандартно решение. Важно е обаче този авторитет да бъде изразяван в среда, която цени оригиналността, а не се стреми към конформизъм.

Един от възможните уязвими аспекти във вашето поведение е свързан с темата за волята – вашата способност да преценявате реалистично какво можете да обещаете и какво не. Има риск да поемате прекалено много ангажименти или да се стараете да се докажете, като вършите повече от нужното.

Също така е важно да внимавате да не потискате собствените си емоционални реакции и принципи, само за да избегнете конфликт или за да запазите "мир на всяка цена". В дългосрочен план това поведение може да доведе до вътрешно напрежение и нервност.

Най-добрият подход за вас е да работите в среда, където се насърчава автономията и се уважава индивидуалността. Важно е да се научите да поставяте ясни граници, да не се чувствате длъжни да се доказвате и да се доверите на усещането си кога и за кого си заслужава да се ангажирате.

Разбира се, това е само част от цялостната картина. Във вашия дизайн има още много аспекти, които оказват влияние върху начина, по който функционирате в екип, вземате решения и взаимодействате с околните. За да се разберат по-дълбоко тези взаимовръзки, е необходим индивидуален анализ, съобразен изцяло с вашата лична карта.

# 134
  • Пловдив
Здравейте! Публикувам картата на дъщеря ми. Много е чувствителна, много трудно намира приятели и почти всичко, с което се захване и доскучава бързо. Много бих искала да и помогна и да я насоча в правилната посока. Ще се радвам на коментар от ваша страна. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт