Какво иска бившата от мен?

• 3 116
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Е, то няма абсолютно щастие. И сигурно грабва окото, 13 години по-млада. Какво очакваш? Засърбяло я е. Явно не можеш да я задоволиш. Някой мъж ако ме разкара заради ромка, изобщо го отписвам, ще е умрял за мене.

# 16
Е, то няма абсолютно щастие. И сигурно грабва окото, 13 години по-млада. Какво очакваш? Засърбяло я е. Явно не можеш да я задоволиш. Някой мъж ако ме разкара заради ромка, изобщо го отписвам, ще е умрял за мене.

Аз я зарязах заради скандалите. Секса беше ок.

# 17
  • SF
Ама как да ти кажем защо го прави? Все едно тя да ти каже аз защо правя нещо. Прави го, защото няма какво да прави. Както вече си разбрал, тя само това може да прави. Кажи на приятелите ти да не я следят, да не ти показват нищо и че ако искаш да я гледаш, ще си я следиш сам. Кажи им за колежката. Те пък ще вземат да я последват и нея... Приятелите ти на твоята възраст ли са? Те нямат ли си свои гаджета да си следят. Защо гледат твоята бивша? Много ли им е интересна с видеата си? Или пак ние да ти го кажем?

# 18
На твое място бих се изследвала за полово предавани болести, а девойчето да се изхабява другаде.
Сега е на 20, представи си какъв white trash ще е на 35.
То пък колко да е хубава, че да не те е гнус след следващия. Flushed

# 19
Разбрахме, че си се върнал от чужбина заради нея, и сте били заедно 3 месеца. В какъв смисъл "заедно"? Живеехте ли заедно, в чие жилище, имахте ли общо домакинство, как го движехте и финансирахте? За какво бяха скандалите? Дотук единственото, което си казал за нея е, че е обсебена от социалните мрежи и много се снима. Което не е кой знае какво за момиче на 20.

Явно сте си писали преди това, и сте останали и двамата с лъжливото впечатление, че се познавате. Възможно е и тя да е разочарована от теб, както и ти от нея. Ако сте си писали твърде дълго, всеки от вас се е увлякъл по собствената си представа за другия, а не по реалния човек. Рисковете на виртуалното общуване.

Остави жената на мира, блокирай я и ти навсякъде, и продължи напред.
И си преоцени приятелите. Освен ако и ти не "гледаш" техните гаджета.

Преоцени и себе си. Мъж на е 33 да е толкова привлечен от момиче с такъв профил. Помисли - забременяла е на 17, явно не е завършила училище, едва ли има и някаква професия, освен ако някой друг не и гледа детето. Вместо да учи и да работи за бъдещето си, тя се забърква с непознати от интернет, с роми, и кой знае още с кого. Или и ти си от същата нездрава среда,  или тя е първата, която ти е обърнала внимание от доста време. Друго обяснение нямам.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 09:00 от BernardaM.

# 20
  • Out of the Mix
Ти самият "ром" ли си?
Ако не, кво праиш с такава?
Толкова ти е явно капацитетът и на теб.
Че то това си е бич с тия селфита, соц. мрежи и висене на телефона 24/7.
Е, има живот и без соц. мрежи, даже е прекрасен, лошото е, че много малко такива хора останаха.
Не им стига нормалното ежедневие, искат и виртуално, грабят с шепи, зомбирани и бягащи от действителността.
Другият път си хвани жена 27-35, като за теб, без деца, без багаж, без изцепки.
Пускай я на следващия син, а новата гледай да учи, да работи, и да е ангажирана по цял ден, вкл. и ти й създавай задачи, а времето вкъщи прекарвате заедно с телефони на етажерката един до друг, като вас - влюбени гълъбчета. Гаранция няма, шавливата си е шавлива, но ти си връзвай гащите и подбирай.
Ако не, отново следващата.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 09:14 от Revoker

# 21
Ама как да ти кажем защо го прави? Все едно тя да ти каже аз защо правя нещо. Прави го, защото няма какво да прави. Както вече си разбрал, тя само това може да прави. Кажи на приятелите ти да не я следят, да не ти показват нищо и че ако искаш да я гледаш, ще си я следиш сам. Кажи им за колежката. Те пък ще вземат да я последват и нея... Приятелите ти на твоята възраст ли са? Те нямат ли си свои гаджета да си следят. Защо гледат твоята бивша? Много ли им е интересна с видеата си? Или пак ние да ти го кажем?

Казах им те са мислели, че аз съм искал да знам, но аз не искам и вече не я следят.

# 22
  • Пловдив
Карай

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 10:47 от Sun2000

# 23
Ти сигурен ли си, че си на 33?

# 24
Повярвал си в гащите си .Жена да роди толкова рано и такова поведение,е меко казано на "много леко момиче",да не казвам другата дума която и отива повече.А , мъжете бъркате нагона с любовта.Според мен тя не иска нищо друго освен да си почеше ехото , защото от описано клони към нарцисистка порода .

Плюс каквото е нейното ниво, такова е и неговото ниво.
Затова тя го привлича.

# 25
Вече сте голям мъж, най-вероятно искате сериозна връзка. Но момичето е още младо, не се е забавлявало достатъчно и иска емоционални люлки. Това е. Утре тя ще си намери ново гадже и ще живее живота си.

Въпросът е, ако не очакваш нищо, защо ти пука толкова много, че не си блокиран?

# 26
19 - разбира се, че сме общували преди това.
Взех наша квартира. Може да е разочарована от мен, защото аз гледах за семейството, работех и се опитвах да й покажа правия път, но явно социалните мрежи и мрънкането са по-важни.
Аз съм я оставил и съм й писал да не не ми гледа сторито и да ми пише, защото не е коректно спрямо новия й.
Просто за първи и последен път се доверих на емоциите си.

20 - прав си, ще мисля с главата следващия път.

23 - да сгреших и просто искам мнение.

24 - моето ниво е по-голямо: самостоятелен съм, работя, моногамен съм и гледам само семейството. Това ми е 2ра връзка и съм нямал много опит. Бил съм с жени само за .... а изведнъж реших да имам семейство. На всеки се случва да сгреши.

# 27
Да, истината е, че с оная си работа мислиш, не с главата. Ама повечето мъже сте така.
Като видите цици и вагина, онемявате и може да ви стоварват простотии пет месеца преди да вкарате мисъл  в междоушието.

1. Чрез общуването се разбира какъв човек седи отсреща. Говорим за първи срещи бе човече. Тогава се разбира.
И още в началото е трябвало да разбереш каква е.
Но на теб ти е стърчала оная работа. Гледал си цици и си се чудил какво може да има между краката и.
Ми каквото има всяка.

2.  Нивото ти е  като нейното. Ако общувам с крадци, значи съм на тяхното ниво. Това е елементарно.
Общуваш с елементарна кифла с нисък морал и ниска сексуална култура. И така си имал много срещи с нея, спал си с нея.
Наличието на дете не говори за наличие на мозък, морал и зрялост.
И циганите имат деца.
Пускането на темата ти показва, че си малко инфантилен и още те влече тая жена.

# 28
  • Далечният изток
Ти като какъв се явяваш, че да ѝ показваш правилния път? Баща ли си ѝ, какъв си? Откъде накъде ти ще я превъзпитаваш? Не ти ли минава през ума, че първите ѝ 7 отдавна са отлетели, а ако тепърва ще си променя пътят някой, то трябва той сам да го поиска?!
Щом си търсиш праволинеен партньор, намери някоя, която вече е такава, а не тепърва да се възпитава. Елементарно е.
Съветвам те да си избиеш от ума мисълта, че ти си длъжен да възпитаваш боклуците и да ги превръщаш в нормални хора.
И най-вече ти да определяш кой е правилния път за другите хора! Правилен за теб, за останалите може други неща да са правилни!

# 29
Така е Аида. Явно  както жени обичат да  прибират боклуци и да се правят на спасителки има и такива мъже.

Общи условия

Активация на акаунт