Търся електронна книга - 51

• 94 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Тъй не рече моята, която показа само темата за Силоз и 11 страници, които прегледах обстойно.
Вече разказах как можем по сполучливо да търсим ...
Лошото е, че повечето търсим от мобилната версия на сайта. 🤣
Изборът каква версия ползвате е личен.

# 331
  • София
Здравейте. Търся "Последна молитва" на Боян Боев.

# 332
Здравейте. Търся "Последна молитва" на Боян Боев.
Боян Боев ~ Последна молитва / pdf

# 333
Търся Хвани заека - Лана Басташич.

# 334
Здравейте, търся книга, но не помня заглавието й. Почти съм сигурна, че е на Нора Робъртс, но има вероятност и да не е.
Сюжетът е за извършен обир преди години от група от четирима мъже. В същата нощ единият бива убит, един влиза в затвора. Един от тях има две дъщери и книгата проследява живота на едната от тях. Надявам се някой да може да ми помогне.

# 335
Здравейте, търся книга, но не помня заглавието й. Почти съм сигурна, че е на Нора Робъртс, но има вероятност и да не е.
Сюжетът е за извършен обир преди години от група от четирима мъже. В същата нощ единият бива убит, един влиза в затвора. Един от тях има две дъщери и книгата проследява живота на едната от тях. Надявам се някой да може да ми помогне.

Книгата, която описвате, вероятно е "Свидетелката" от Нора Робъртс. В тази книга се разказва за жена на име Аби, която става свидетел на убийство, когато е дете. Убийството е свързано с обир, извършен от група от четирима мъже, като един от тях е убит по време на престъплението. Книгата проследява живота на Аби и нейните опити да се справи с травмата от миналото и да открие истината за случилото се.

# 336
Благодаря за включването, но за съжаление не е тази книга.
За съжаление не помня имената на главните герои. Помня, че тя се завръщаше бременна в родния си град, там губи бебето си. А главният герой се оказва един от тези четирима в обира.

# 337
Здравейте, търся книгата "Майката на дъщеря й" на Даниела Петрова. Благодаря emcho1972@abv.bg

# 338
Здравейте! Търся "Последна оферта" на Лорън Ашър. Благодаря предварително!  @velizara_n98@abv.bg

# 339
Здравейте, търся книги на Амели Нотомб. Чела съм само Изумление и трепет, бих била благодарна, за която и да е от останалите ѝ книги.

# 340

Ако мислите, че книгата е на Нора Робъртс може да прочетете резюмета на книгите ѝ и да я откриете сред тях.

# 341
Здравейте, търся книги на Амели Нотомб.
Амели Нотомб - въпреки, че част от тях, както и други, ги има в Читанката ...

# 342
Здравейте, търся книги на Амели Нотомб.
Амели Нотомб - въпреки, че част от тях, както и други, ги има в Читанката ...
Много, много благодаря! Аз видях, че ги има в Читанка, от там прочетох Изумление и трепет, но явно Колибри са ги преиздали и в Читанка са наложили забрана до 2026г.

# 343
Иън Купър "Задай правилния въпрос"
Това е книгата, която търся на български или английски в електронен вариант. Никъде не я намирам. Ако някой я има моля да сподели.
Предварително благодаря!

# 344
Здравейте, дали все пак някой е свалил книгите “Високо в небето” и “ Правилния ход”, преди линкът да изтече? Все още ги търся. Благодаря!
Лиз Томфод "Високо в небето" и "Правилния ход"
https://dox.abv.bg/download?id=bbc2a78e59# - Линк за сваляне
https://dox.abv.bg/download?id=798bad835c# - Линк за сваляне

Здравейте, може ли още веднъж линк към книгите, защото е вече изтекъл. Благодаря! Може и на имейл: tzigarova@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт