За тези, които четат любовни романи № 48

• 44 895
  • 395
  •   2
Отговори
# 15
Аз съм подхванала поредицата на Ана Хуанг - "Господари на греха". На втората книга съм и ми харесва повече от първата. Другата нейна поредица "Порочни истории" не ми хареса толкова.

Малко препоръки на книги, които съм харесала и се сещам в момента.
Колийн Хувър ми е любимка. Там е любов и доста драма.
Бритъни Чери поредицата "Компас" също доста драма и ми хареса много. Чакам последната книга от другата й поредица "Елементи" да излезе, за да я започна.
На Ел Кенеди не са лоши, колежански са.

Ребека Ярос "Всичко, което оставихме недовършено " много ми хареса. Миналата година я четох. Приготвила съм й следващите й.

На Ви Кийланд също стават. "Обяснение в омраза" ми хареса.

Меган Куин "Любов от втори поглед" беше много свежа и забавна. Бих прочела и другата.

На Сара Джио много харесвам книгите, с малки изключения.

Миа Шеридан "Колекционерът на желания".
Джоджо Мойс - "Последното писмо от любимия".

Ако се търсят от напоследък популярните spicy там Пенелъпи Дъглас ми е фаворит. Освен това Шен, Рина Кент, Ана Хуанг и още доста.

# 16
Завърших " Невлюбени" на Али Хейзълууд  и ми хареса.  Имаше повече секс сцени от обичайното за нея, но имаше и интересен сюжет на научна тематика и герои с емоционален товар,  но накрая всичко свършва добре.

# 17
Третата на Луси Скор определено е най-силна и най-хубава. Забавлявах се много с нея и даже и си поплаках. Не усетих как прочетох всичките тия страници.
Довършх днес "Безупречен", много ми хареса, надявам се останалите две да са също толкова приятни като тази.
Всяка следваща от Честнът Спринг е по-добра от предходната. А след седмица излиза и четвърта, нямам търпение.

# 18
  • в сърцето на един мъж...
О, това е много хубава новина, предполагам е за Джаспър? Чета втората и днес така се смях, с глас с Кейд и Уила.
Хм, сега погледнах, Бо ще е пети по ред. Интересно.

# 19
  • Варна

Завист обича игрите и обикновено ги печели. Цената няма значение, животът на пионките – също. Защото, когато един принц на Ада си науми нещо, няма сила, която е способна да му се опълчи. Демони, вампири, обикновени дразнещи смъртни… Завист е готов да мине през всеки, който се нуждае от напомняне за могъществото му.

Но не е готов за нея.

Камила знае, че няма такова нещо като магия, а мисълта, че дори е възможно да си представи за миг, че съществува цяло едно селение, където седмина принцове се борят за власт, не подобава на една млада дама. Дори и младата дама да работи като търговец на произведения на изкуството. Дори и да е такава, която е жертва на изнудване.

Когато тайнственият непознат с греховна усмивка влиза в галерията ѝ, Камила трябва да забрави за миг, че се налага да спазва благоприличие. Иначе рискува да изгуби всичко, за което се е борила.

Завист знае, че се нуждае от помощта на смъртната, както тя – от неговата. Но не подозира за капана, който се крие зад очите на Камила.

07.03.2025

# 20
Снощи започнах "Друговремец" на Диана Габалдон. Още съм в началото, но за сега върви леко и приятно. Изчетох доста положителни ревюта, дано да не ме разочарова.

# 21
Снощи започнах "Друговремец" на Диана Габалдон. Още съм в началото, но за сега върви леко и приятно. Изчетох доста положителни ревюта, дано да не ме разочарова.
Книгите не съм чела, но съм гледала сериала. Много е добър, изключително даже бих казала. Надявам се някой ден да стигна и до книгите. 🙂

# 22
О, това е много хубава новина, предполагам е за Джаспър? Чета втората и днес така се смях, с глас с Кейд и Уила.

Аз ги прочетох на английски и цялата поредица ми хареса доста. Някой чел ли е другата й поредица Rose Hill? Първата книга е за братът на Уила. Две книги са вече издадени, една излиза следващата седмица.

# 23

Аз ги прочетох на английски и цялата поредица ми хареса доста. Някой чел ли е другата й поредица Rose Hill? Първата книга е за братът на Уила. Две книги са вече издадени, една излиза следващата седмица.

На английски ли са излезли?

# 24
Третата е за Джаспър, четвъртата май е за Тео. Той се вясваше в първа и на края на трета.

# 25
На английски ли са излезли?
Да, на английски през 2024

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 23:53 от Не се сърди, човече

# 26
Ясно, мерси. Аз започвам третата, доста се посмях с втората и определено много ми хареса.

# 27
  • Бургас
В първия пост на темата има линк,от където да се теглят книги на английски

# 28
  • Смолян

НОВА МРАЧНА ГЛАВА ОТ СВЕТА НА ДУОЛОГИЯТА CAT & MOUSE

Моли Деверо е в неизвестност повече от две седмици, а полицията все още търси момичето, което сякаш се е изпарило без следа. Светът продължава да пита...

КЪДЕ Е МОЛИ?

Ала Моли не иска светът да научи отговора на този въпрос. Отговор, изпълнен с отчаяние и безнадеждност и криещ най-мрачните и горчиви истини за това какво може да се случи на едно красиво момиче…

И макар да се е измъкнала от кошмара, в сънищата си Моли продължава да се лута в горите на Орегон. Животът след смъртта не е лесен за приемане, особено когато все още се чувстваш като призрак, обречен да броди в сенките.

Сега домът ѝ е дълбоко в планините на Монтана – сурова, недокосната красота, криеща ужасяващи тайни. Тайни, които се пробуждат само нощем.
Когато прасетата пируват.

Забележка: Сюжетът на тази книга е пряко обвързан с историята в „Преследването на Аделайн“ и „Пленяването на Аделайн“.

# 29
  • Варна

След дълъг и изтощителен полет илюстраторката Елинор Ларк внезапно припада. За щастие, мрачният непознат от съседната седалка успява да я хване, преди да падне. И дори да се погрижи за нея.

Огъст Маршал е безумно богат, има ледено сърце и се слави като корпоративна акула. Но малцина подозират какво се крие зад коравата фасада. Той изобщо не иска да попада под прожекторите, но медиите веднага полудяват и отразяват героичните му действия на летището.

Ел и Огъст успяват да забъркат истински хаос, а неговият план за измъкване е още по-скандален. Но, за да спаси любимата си поредица детски книги, тя се съгласява. Никой обаче не подозира колко далеч могат да стигнат…

Никол Сноу е автор на бестселъри в класациите на Wall Street Journal и USA Today. Продадени са над милион копия от нейните романи. Известна е на българските читатели с „Предложението“, „Предизвиквам те“, „Срещата“, „Офертата“ и „Бедствието“.

18.03.2025

Общи условия

Активация на акаунт