За тези, които четат любовни романи № 48

• 65 526
  • 576
  •   2
Отговори
# 255
  • Бургас
Къде ги четете тия работи за книгата? Тя още не е излязла. Това от бета рийдсрите ли са някакви спойлери?

# 256
  • Варна
Това е оригиналната книга https://www.goodreads.com/book/show/52122096-manacled?ref=nav_sb_ss_1_8 но за да я издаде авторката е преработена и сега това което ще излиза е преработената версия.

# 257
  • Бургас
Ще то чак имената са сменени. И по описанието история нещо не съвпада. Но,това не е мой проблем,де. Фантазии не чета

# 258
Това е оригиналната книга https://www.goodreads.com/book/show/52122096-manacled?ref=nav_sb_ss_1_8 но за да я издаде авторката е преработена и сега това което ще излиза е преработената версия.
Да, дори и преработена се предполага, че остава доста дарк. Предпочитам друг тип дарк, Абъркромби е много мрачен, но при него съчетано с особеното му чувство за хумор прави книгите по-приемливи.
(А в ГР за първоначалната има много полезни отзиви).

# 259
Да,книгата има щастлив край

И мен ме интересува дали има щастлив край, бих си я взела без значение колко е дарк, но с условието, че има хепи енд.
А дали Алхимизирани има щастлив край, защото чета, че повечето хора са ревали. А освен това четох, че историята прилича на Историята на прислужницата.А главната
Скрит текст:
я изнасилват, за да забременее. Също и изваждали очите, или беше едното око.

# 260
Покрай дискусията реших все пак да потърся още малко информация, според която не е чист хепиенд, попаднах на такава информация, като дали ще е точно така и в преработената книга сега може би можем по-скоро да предполагаме :
Скрит текст:
“ финалът предлага известна надежда и изкупление за главните герои.

# 261
Реално героите се спасиха и заживяха заедно,би следвало и в преработката да имаме сходен финал

Покрай дискусията реших все пак да потърся още малко информация, според която не е чист хепиенд, попаднах на такава информация, като дали ще е точно така и в преработената книга сега може би можем по-скоро да предполагаме :
Скрит текст:
“ финалът предлага известна надежда и изкупление за главните герои.

# 262
  • Бургас
Push, push, F1 girlies…
Скрит текст:
🏁💚 Има ли фенове на Формула 1... и 🔥 романсите на висока скорост? Даваме СТАРТ на нова гореща поредица от любимата ни Лорън Ашър! В средата на юли очаквайте „УСКОРЕНИЕ“ – книга първа от DIRTY AIR! 💚🏁
📍 Поръчайте предварително с -10% в превод на великолепната Hrisilandia и с невероятна корица от Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️
https://www.ciela.com/uskorenie-ciela
🏆 Ноа Слейд е потомствена звезда от 🏎️ Формула 1 – харизматичен, опасно привлекателен и свикнал да контролира всичко, особено емоциите си. Пред камерите имиджът му е безупречен, но зад излъсканата фасада се крие мъж, свикнал да държи сърцето си под ключ.🔐
🤩 Мая Алаторе иска да види света, затова решава да прекара лятото след дипломирането си като придружава брат си – изгряващия пилот Сантиаго – на състезанията му. 📷Скоро Мая започва да снима влогове за бляскавия свят на Формула 1 и да показва какво се случва в бокса – всичко онова, което остава скрито за феновете. 💥 Адреналин, шум и контролиран хаос – Формула 1 определено отговаря на очакванията. ❌В плановете ѝ обаче не влиза да се забърква с някой пилот, особено с по-възрастния съотборник и най-голям съперник на брат ѝ – Ноа Слейд.
🧲 Ала привличането между тях е като рева на състезателен болид – не може да се скрие дори в свят, в който всяка стъпка се следи под лупа.🖤 Когато залозите са високи и правилата строги, любовта може да се окаже най-трудната обиколка на пистата.

# 263
  • Варна

Той е мит. Призрак. Легенда.

Убиец от Братвата, толкова заплашителен, че някои се страхуват дори да изрекат името му. Той идва, за да търси вендета за смъртта на брат си, но вместо това намира мен.
Момиче, което мисли за някое друго – за човек, по никакъв начин свързан с убиеца на брат му.

С изключение на това, че съм.

Когато разкрива истинската ми идентичност, решава да ме вземе като отплата за онова, което е изгубил. Сега съм малко птиче, заключено в клетка, и единственият начин да оцелея е, като се сприятеля с чудовището, което ме плени. Но онова, което чудовището желае, не е приятелство.

Ако този арогантен ирландец си мисли, че ще се държа спокойно покрай идеята за скапания уреден брак с племенницата ми, трябва да си помисли отново.

Не ми пука дали това ще помогне на брат ми да стане капо на петте фамилии.

Не ме интересува колко пари, територии или сила ще си спечелим.

И най-вече не се вълнувам от това, че този ирландец е най-сексапилният мъж, когото някога съм виждала.

Няма да позволя племенницата ми да страда така, както аз.

Дори ако се налага да го убия.

# 264
  • София
Фенове на Л. Дж. Шен, готови ли сте за още една гореща история - тази на президентската дъщеря Торн, която като истинска разглезена принцеса си живее живота за радост на жълтите медии? Единственият изход е родителите ѝ да ѝ назначат най-студенокръвния и сдържан бодигард, който да я пази от самата нея. Но с него идва и опасността, идва и промяната, идва... грехът. Излиза на български през юли!

40% от книгата и не мога да реша за една звезда ли е, за пет ли е Grinning
Поне дотук. Ще продължа да чета, защото ми е интересна.

# 265
С едно питане идвам:
Романите на Сара Дж. Маас, Касандра Клеър, Ришел Мийд подходящи ли да за 14 годишнини? Притесняват ме някой твърде детайлни описания и ми е все по-трудно да се ориентирам кое е подходящо и кое - не.

А ако може и да препоръчате нещо подобно и подходящо за тийнове ще съм много благодарна.
Мерси предварително!

# 266
  • Варна
Мисля че Касандра Клеър и Ришел Мийд стават, но Сара Дж. Маас е за по големи. Препоръчвам Керстин Гир, която има една поредица за Скъпоценни камъни. Книгите на Стефани Гарбър.  В поредицата Разбий ме има секс, но не е подробно описан. Там много ми харесваше сексуалното напрежение между главните.

# 267
  • Бургас
Какви ,според вас, са шансовете докато търсиш хлапето,което е откраднало портфейла ти, някакси да се окаже ,че ти е син? Хм? Дете, за което не знаеш, защото с майка му сте се разбрали да прекарате няколко часа заедно без имена,преди 17 години. На всичкото отгоре ти си в мафията (малко,не много) ,а той се е забъркал в кофти компания. И понеже това не е достатъчно е твое абсолютно копие и все едно спориш със себе си Wink
https://www.goodreads.com/book/show/227113422-the-best-of-us

На средата съм и много ми харесва. 4-та книга от серия ,не съм прочела преднито,но не е задължително

# 268
  • Бургас
Някой прочете ли "Най-лошият кум"? Чудя се дали си струва да я купя.

# 269
  • в сърцето на един мъж...
Някой прочете ли "Най-лошият кум"? Чудя се дали си струва да я купя.

Аз я четох. Подобна е на предната трилогия, като стил. Иначе историята е много свежа, има доста хумористични моменти, посмях се. На мен лично ми хареса, дали си заслужава да се купи, не мога да преценя.

Общи условия

Активация на акаунт