Отговори
# 285
ето новата тема ,а аз след малко запо4вам да корегирам PeaceМоля ,за да не ровя изпращайте ми снимки на бебенцата от първите дни една и една от сега на мейл

koteto123_forum@abv.bg

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175623.0

# 286
Момичета много съм притеснена с бремеността на сестра ми и нещо нямам настроение за писане и дори за компютъра. Приеха я снощи в болница с много силни контракции, сложили й система не я понесла и започнала да повръща, после пък й изтекли малко води. А е само в 6-тия месец. Някой имал ли е подобни проблеми?

Лейси, аз мога да ти кажа, че лежах в болница два месеца по същите причини.
Ама като казвам лежах, само до тоалетната и банята ме пускаха  Tired
Изпих един тон лекарства, един тон системи и инжекции ми намушиха, и в корема включително  Shocked
Стисках до края на 8 месец.
Кураж на сестра ти и много пазене!

# 287
хайде чакам снимки  Mr. Green от ражданет о от сега по една,име на детето колко кг исм се е родило и сега колко е Hug

koteto123_forum@abv.bg

# 288
Ей ще откача, започва ми сесията и сядам да уча, няма да имам много време да пиша #Cussing out
Изпитите са ми много трудни и направо не знам как ще ги взема #Crazy
И имам наспочен изпит на рождения ден на Анжела Crossing Arms #2gunfire

# 289
име на детето колко кг исм се е родило и сега колко е Hug

Shocked Сега какво, ще си ги мерим ли? (Енви заразна е идеята за дребен шрифт особено в такава кибритлийска тема  Wink) Е, който гори от желание да се похвали пред света, няма лошо  Simple Smile

Мимка стискаме ти палци, занеси на изпита една кутия бонбони за здраве и си нацелувай хубаво бебка като се върнеш.

# 290

Да се подсладим за 11 месец на Стенли.

Честито и на другите месечничета

# 291
Ние днес ходихме на дълга разходка. Младен излезе да ходи да купонясва с колеги, а ние с Иво си останахме да се гледаме.

Видях  една количка на АБЦ дизайн - лека, 120лв, сгъва се на чадър, има сенник. Само че... Май не ми хареса. В смисъл цялостната идея не ми хареса. Не е много по-лека от моята, оказа се освен това, че пак няма как да я нося с една ръка. В събота ще ходя до Младост 3 да гледам една Чико (СТ5 май беше), дано да я има в магазина. Ако и това не ми хареса, значи просто няма смисъл да търся повече.

Еее, Наде, чак ми стана тежко само като погледнах това тигърче  Mr. Green

# 292
име на детето колко кг исм се е родило и сега колко е Hug

Shocked Сега какво, ще си ги мерим ли? (Енви заразна е идеята за дребен шрифт особено в такава кибритлийска тема  Wink) Е, който гори от желание да се похвали пред света, няма лошо  Simple Smile

Мимка стискаме ти палци, занеси на изпита една кутия бонбони за здраве и си нацелувай хубаво бебка като се върнеш.
никого на сила не карам,който иска да ми прати снимки и данни,изобщо не се касае за хвалене-явно нещо ти се губи идеята newsm78

# 293
  • София
МЕЦАНКА, НЕ МИСЛЯ, ЧЕ КОТЕТО ИСКАШЕ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАМЕ, А ПО СКОРО ДА ВИДИМ ПРОМЕНИТЕ - НА МЕН СЪЩО БИ МИ БИЛО ИНТЕРЕСНО!

ЛЕСИ, СТИСКАМ ПАЛЦИ НА СЕСТРА ТИ!

# 294
Браво на Симонка-Бонбонка и честито!

Леси, дано всичко със сестра ти е наред, ще стискам палци да се оправи бързо и да се радвате на беба като и дойде ред Mr. Green.

# 295
НЕ МИСЛЯ, ЧЕ КОТЕТО ИСКАШЕ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАМЕ, А ПО СКОРО ДА ВИДИМ ПРОМЕНИТЕ - НА МЕН СЪЩО БИ МИ БИЛО ИНТЕРЕСНО!

Те си се виждат в подписа на който иска да си ги покаже Wink но както казах, няма лошо - ентусиазмът e хубаво нещо Simple Smile

Леси, късмет на сестричката  Hug

# 296
  • София
Мецанка, не размерите, а вида на бебето от преди и сега ми е интересен! Промяната!

# 297
В новата тема сме! Wink

Общи условия

Активация на акаунт