Временно живеем в различни държави, моля за съвет

• 4 142
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Минала съм покрай педагогика и психология,да, нищо,че от 6г. се занимавам с това и бих казала,засега успешно. Ама нищо, важното е да се оплювааааа ...

E, в този форум има хора, вещи по всеки въпрос. Тук можете да намерите реалната оценка за своите знания, умения и житейски опит.Joy
Сигурно И психология и педагогика са завършили... Някои хора оттук ми се струва, че имат около 200 години житейски опит.
Иначе по темата: според мен прекалено много премисляте факта, че в момента сте разделени... Недейте, сама казахте, че е за кратък период. Всеки е погълнат от ежедневието си, наистина на годеникът Ви може да му е натоварено, да се изморява (заради това и заспива толкова рано). Аз съм същата, когато съм изтощена... явно е от зодията Smile
А пък къде на кого му харесва, си е негова работа. Никъде не прочетох момичето да се чуди дали да е с годеника си, дали да живее в Турция. И аз имам много познати, които живеят и се ожениха там. "Не без дъщеря ми" изобщо не е разпространен сюжет там, може би много хора се бъркате с арабските страни. В България има къде, къде по-властни мъже от някои турци.
На това с туристическия и не туристическия град(по-нагоре в коментарите) се позабавлявах искрено. Колко места на Черноморието има такива...Smile Примерно в Бяла никога не съм виждала огромни хотелски комплекси ол инклузив, каквито основно са в Турция... Нито в Баня.Satisfied
В общи линии пожелавам успех на авторката! Да не се вглежда в ситуацията в момента, да отиде, където пожелае и да е щастлива с годеника си! Flowers Four Leaf Clover

# 46
Ако решите да се жените с Вашия годеник, уточнете предварително неща като: къде ще живеете; Вие ще работите ли, или в първите години ще се посветите на семейството си; ако имате деца - в каква религия ще ги възпитавате; ако са момчета - ще се съгласите ли те да бъдат обрязани; в случай на евентуален развод - при кого ще останат децата и др.

Изгледайте това предаване в две части с участието на баскетболистката Гергана Брънзова, която е била омъжена за турчин, живяла е в Турция, имат три общи деца, развеждат се, но запазват добри отношения: https://www.btv.bg/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-gergana-branzova-1-chast.html

и https://www.btv.bg/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-gergana-branzova-2-chast.html.

Успех!

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 17:20 от Radilena

# 47
Пишете си по няколко реда и се чувате понякога 🙄странно е за мен.
Била съм в тази ситуация и ми беше писнало да ми звъни нон стоп 😂
Също работеше (тежка физическа работа) и се грижеше за домакинството изцяло- пазаруване, готвене, чистене, пране.
Не знам защо твоя човек не може да ти звъни или пише по-честичко докато си готви например.
Може да не му се говори постоянно и да иска да си почива в тишина например ако е такъв човек🤷🏻‍♀️

# 48
Тежат му домакинските задължения??? Коригирай ме, авторе, ако греша, но тези негови задължения за него ли само се отнасят, или живее с други хора? Питам, защото в моя дом, 90+ процента от домакинството съм поел аз, само че това домакинство е за тричленно семейство, плюс факта, че помагам за грижите за малката, плюс факта, че и аз работя - и то НЕ хоум офис. И, въпреки всичко това, имам желание - за време със семейството, за секс с жена ми. Относно домакинските задължения, нека да помисли/потърси начин, да не му отнемат повече усилия/време от необходимото - някои неща могат да се спестят - съдомиялна машина вместо миене на ръка, прахосмукачка-робот вместо ежедневно да трябва да чисти физически той, air fryer/робот за готвене вместо да трябва да се занимава да готви на фурна, която се чисти по-трудно от fryer/cooker. В крайна сметка, живота не е само битовизми! Успех!

# 49
Нищо чудно, че му се доспива на момчето.
Малко мъже могат всяка вечер да дремят пред компа и да чупят лаф. Или се прави нещо, ако се прави, или се спи. Празни приказки - на пазара. Пък и за 9 години връзка, извинявай, вече чак толкова едва ли му е тръпка да си дърдори с теб като приятелка. Действайте там със сватбата и после хахо-хихи, хопа-тропа, си градете семейството и бъдещето.

# 50
Гадно е, и като цяло дистанционните връзки не работят, още от времето на Наташа Ростова и Андрей Болконски.

# 51
  • Швейцария
Ако може да си завърши магистратурата в България или в друга държава от ЕС няма да е лошо. Дистанционните вързки са трудни, но и ние с ММ имахме такава 9 години преди да се оженим и да дойде при мен. Не е желателно да е дълго, но при желание става и това.
Иначе турците са много различни, има всякакви. Една от най-добрите ми приятелки е туркиня и живее в Турция. Развеждала се е 3 пъти, носи съвсем нормални дрехи, има пари и си обикаля кафенетата, плажовете и ресторантите. Не съм видяла някой да я е забулил, нито да й е забранил да излиза и в трите й брака. Познавам я от 30 години, живяла съм с нея и не виждам никаква разлика между европейка и нея.

Общи условия

Активация на акаунт