E, в този форум има хора, вещи по всеки въпрос. Тук можете да намерите реалната оценка за своите знания, умения и житейски опит.

Сигурно И психология и педагогика са завършили... Някои хора оттук ми се струва, че имат около 200 години житейски опит.
Иначе по темата: според мен прекалено много премисляте факта, че в момента сте разделени... Недейте, сама казахте, че е за кратък период. Всеки е погълнат от ежедневието си, наистина на годеникът Ви може да му е натоварено, да се изморява (заради това и заспива толкова рано). Аз съм същата, когато съм изтощена... явно е от зодията
А пък къде на кого му харесва, си е негова работа. Никъде не прочетох момичето да се чуди дали да е с годеника си, дали да живее в Турция. И аз имам много познати, които живеят и се ожениха там. "Не без дъщеря ми" изобщо не е разпространен сюжет там, може би много хора се бъркате с арабските страни. В България има къде, къде по-властни мъже от някои турци.
На това с туристическия и не туристическия град(по-нагоре в коментарите) се позабавлявах искрено. Колко места на Черноморието има такива...
Примерно в Бяла никога не съм виждала огромни хотелски комплекси ол инклузив, каквито основно са в Турция... Нито в Баня.
В общи линии пожелавам успех на авторката! Да не се вглежда в ситуацията в момента, да отиде, където пожелае и да е щастлива с годеника си!