Февруарски бебета 2025 - ТЕМА 1

• 18 861
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви за споделените мнения, ще кажа все пак на докторката, защото и тя понякога хълца, просто не е след всяко хранене. Прави ми впечатление, че хълца след като е хапнала бързо всичко.
The_Black_Hole ама точно ръмжи като тигър казваме ние🤣🤣 Явно са си така, ще видим занапред как ще е
BlackAngelll и аз ще се присъединя в инстаграм, пък дано имам време и там да пиша, че едва смогвам да стигна до тук🤣 обикновено докато си напиша коментара се публикуват нови🤣
esmeralda23, на колко е твоят, че може 150мл. Интересно ми е, защото вчера на един прием госпожицата изпи 160мл, което е много. Добре че после само 90мл, че да компенсира хаха

# 676
Фурлакис е най-добрият, но часовете за него се запазват от преди да е родено бебчето. Аз имам час за него за 31.03., но има много голяма вероятност да стане така, че да трябва да го отменя. Ще разбера тази седмица. Ако искаш, пиши ми на лично и ако го отменя, може ти да го вземеш?

Здравейте! Едвам смогвам и аз да ви прочета, макар че имам време уж през деня, но до форума не стигам. Някои от вас се похвалиха от ортопедите си. Може ли да препоръчате ортопед за бебе за София (и да кажете дали е по ЗК, да знам дали да вадя направление)? Искам да я прегледат профилактично, но и ми се струва, че много й пукат ставите - колене, рамене, гръбче дори понякога и не мога да преценя дали е нормално, та затова ми се иска някой що-годе добър лекар.

Това не е вярно. Фурлакис записва бебетата по рано ако му пишеш на вайбър

# 677
За ортопед аз съм доволна от доц. Венелин Алексиев, работи в Горна баня, а има и частен кабинет (където ходихме ние).

Ние ще отложим ваксините, защото малкият все пак се разхремави и борим сополи безкрайни, много ми е жал като го гледам как се мъчи, но...цената на това да имаш батко.

Д-р Пъхнев оперира голямото ми дете за пъпна херния и сме доволни, много бързо се възстанови детето.

# 678
А коя от вас писа, че бебето й плаче докато ака? Днес нашата така пищеше, много ме притесни, а реално ходи по 2 пъти на ден, беше малко пластениново, но не мисля, че е запек, направо се чудя защо така... на други случва ли им се?
Иначе и аз съм за група, писах лс:)

# 679
А коя от вас писа, че бебето й плаче докато ака? Днес нашата така пищеше, много ме притесни, а реално ходи по 2 пъти на ден, беше малко пластениново, но не мисля, че е запек, направо се чудя защо така... на други случва ли им се?
Иначе и аз съм за група, писах лс:)

Запек е според мен щом е пластениново

# 680
Ами освен да сменям млякото се чудя...
Иначе сега намерих това инфо в нета:
https://www.facebook.com/share/p/19GWbvTPbJ/
Някой на Лактана био? Май сега него го водят най-хубаво мляко или се лъжа...

# 681
Ами освен да сменям млякото се чудя...
Иначе сега намерих това инфо в нета:
https://www.facebook.com/share/p/19GWbvTPbJ/
Някой на Лактана био? Май сега него го водят най-хубаво мляко или се лъжа...

По-добре питай педиатърката ви дали да го сменяш или не.Иначе аз гледах на Hipp антирефлуксното ,но ще изчакам .

# 682
Аз давам Лактана био, доволна съм. Преди това давах Аптамил Адванс от Англия, но го няма тук и се наложи да сменим

# 683
Момичета добавих Ви в ИГ и в чата😊

# 684
Ако все пак някой мисли да пише и тук - аз оставам , нещо не съм им фен на другите социални мрежи.

# 685
  • Варна
Аз пиша и тук. И на всякъде, може да е по- рядко, но се включвам.

# 686
Здравейте, момичета! Ново 20 от мен..
Днес бях на преглед 39ти ден след раждането. На ехографа се установи удебеление в матката, според АГ нещо е задържано, кръв може би?
Оплакванията ми бяха продължително кървене,което спира и започва наново.
Изписа ми 3 инжекции с окситоцин, с цел да изхвърли организма каквото има. Ако не подейства ще се наложи кюретаж, направо ме ужаси, не очаквах. Има ли някой в сходна ситуация?

# 687
  • България
Ако все пак някой мисли да пише и тук - аз оставам , нещо не съм им фен на другите социални мрежи.

И аз ще продължа да пиша тук.

# 688
Анонимна, на 5 седмици е. На прегледа за 1 месец педиатърката ни пита по колко яде, казах й, че обикновено между 90 и 120 мл, и тогава каза, че можем да му вдигнем дозата на 150 мл, ако си изяжда 120 от раз. Но той още не го прави. Май само веднъж търси допълнителна храна след изпити 120 мл АМ.

# 689
Аз също оставам тук.

Общи условия

Активация на акаунт