ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 52 992
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро на всички!

Стартирам деня без промяна в кантара. Вчера бях стриктна и бях на 1700 ккал. Малко се разочаровах, че даже загуба на вода нямаше, но ядох една доста пресолена супа в ресторант вчера и може би е заради това.

Днес стартирам отново мотивирана, сега отиваме с мъжа на фитнес, а преди това закусихме протеинов шейк, филийка хляб с варено яйце, половин авокадо и крема сирене.

# 121
Моята препоръка е да пропуснеш филийката и да изядеш цяло авокадо. Успех ти желая!
Аз съм на грамовете от вчера, но правих жесток за моите сили домашен фитнес и предполагам, че съм задържала вода в мускулите.

# 122
Добро утро на отслабващите! И също така честит национален празник!
Днес сутринта съм -100 грама, след като вчера бях на 1900 ккал (вечерта ми стана лошо и добавих още 200 ккал преди лягане), бях на фитнес тренировка и вървях 7000 крачки. Пак е нещо. Успех на всички!

# 123
Ей ме тук, че скоро не съм писала. Имах някакви дни дето имах по някое леко отклонение и съответно позадържах вода. Реших да направя едни 7 дни на японското чудо и за 4 дни махнах 3 кг, от които 2 задържана вода и 1 кг от най-ниското тегло, което съм мерила през последния месец. Тъй като кантара варира спрямо много фактори, реших да броя за отслабване от най-ниските кг, които съм виждала. Доволна съм засега, остават едни 3 кг до най-финалната ми цел. След врътката от 7 дни чудо си се връщам към ВМ НВХ и това ще си ми е начина на живот. Хем ми е вкусно, хем разнообразно, хем и за отслабване и за поддържане ми е лесно за изпълнение.

# 124
🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬

днес демидж контрол, утре - воден фаст

# 125
Днес сутринта съм -100 грама, след като вчера бях на 1900 ккал (вечерта ми стана лошо и добавих още 200 ккал преди лягане), бях на фитнес тренировка и вървях 7000 крачки. Пак е нещо. Успех на всички!
Извинявай,  но ми е интересно как изчисляваш калориите,  които са ти необходими. На мен калкулатора ми  дава под 1200 калории и много рядко минавам над тях, но отново са под 1500.

# 126
Празниците се отразиха зле на канара, показа 700 гр. нагоре. Знам, че е вода, но е дразнещо. Simple Smile

# 127
  • 1st floor
И аз имам плюс, но ще меря пак след ден-два. Поне водата да се разкара.

# 128
Извинявай,  но ми е интересно как изчисляваш калориите,  които са ти необходими. На мен калкулатора ми  дава под 1200 калории и много рядко минавам над тях, но отново са под 1500.

Здравей!

Използвам този калкулатор https://fitbg.net/calorie-calculator

Като си задам данните за мерките и килограмите, ти изчислява калорийния оптимум за съответната физическа активност (аз съм писала 4 пъти в седмицата). В моя случай според калкулатора на 2288 при такава физическа активност аз няма нито да качвам, нито да свалям. Препоръчително е 15 до 25 процента калориен дефицит за здравословно сваляне, аз съм избрала 25 процента и ми излизат 1716 ккал.

Проблемът на режим с 1200 е, че метаболизмът се забавя, защото минава в защитен режим. По някое време човек спира да сваля и трябва да намали още калориите, за да продължи отслабването, а режим с под1000 калории вече е нездравословен и после хапване на над 1500 ккал може да резултира в качване на килограми.
Поздрави!

# 129
Благодаря ти.  Режим под 1200 калории категорично не трябва да е продължителен. Аз обаче съм пробвала и с други калкулатори и винаги ми изчислява под 1500, затова се учудих. Ще пробвам твоя какво ще ми покаже.

# 130
Ако изчисляваш само базов метаболизъм може да видиш такива малки числа, тя изрично си писа че при нейната активност и мерки това излиза.

# 131
Аз също съм задала 3 до 5 тренировки. И тъй като наистина са толкова, винаги толкова пиша във всичкикалкулатори. Ходене 10000 крачки не броя за тренировка,  то е почти ежедневие.

# 132
Здравейте! Засега върви добре с моя режим, днес се поддадох и ядох три бисквити (cookies), според приложението ми излизат 288 ккал, така че сега сядам на велоергометъра вкъщи да ги компенсирам. Надявам се при останалите денят да е бил успешен!

# 133
Бавничко вървя надолу. Дразни ме само, че в дните, в които спортувам, кантарът е +500 гр., но знам защо и реално не ме притеснява.

# 134
Добро утро, отслабващи 🤗
Аз приключих 7 дни на японско чудо и от днес се връщам към ВМ НВХ. За тези 7 дни по кантар от първия ден до вчера съм свалила 4.4кг, но реално за мен свалени са 2.4кг, които са под най-ниското ми тегло за последния месец. До съвсем крайната ми цел остават 2 кг, но се надявам тях да преборя с ВМ. Не бързам за тях, сега за цел ми е да затвърдя цифрата от тази сутрин и после вече ще се фокусирам в последните 2 кг.

Общи условия

Активация на акаунт