Стил 30+? Как бихте облекли Жената Х?

• 4 454
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Не се водя много по модните тенденции, обаче следя кой е цветът на годината и обикновено си купувам поне едно нещо (дреха или аксесоар) в него. Вие правите ли го? Тази година се колебая с това кафяво, не ми допада особено.

Четох много хубава статия колко са се изложили Пантон с този цвят на годината и как напоследък губят позицията си на trendsetter, защото при избора на цвят генерално не следят онлайн тенденциите, което е груба грешка. И като се замислих, точно така си е - Mocha Mousse можеше да е цветът на 2021, че за 2020 нямаше как да го предвидят, обаче за 2025 е просто смешно. Иначе е много хубав цвят за мен, бих го вкарала в монохромен аутфит с по-тъмен и по-светъл нюанс. Имам чанта в този нюанс, на 4 или 5 години е, трябва да й вдъхна нов живот. Мисля, че е част от непреходната мода, много old money ми е Blush И на интериор, и на текстил, и на аксесоар, че и на кола бих го харесала.

Не се съобразявам с цвета на годината, а и не всеки цвят на годината е "мой" за облекло. Цвета на 2024 намерих за адски отегчителен сам по себе си, но аз съм със светла кожа, почти черни очи и много тъмна коса, не си правя услуга с него. Участва в една лятна рокля, но по нея има и жълто, и лилаво - като залез на плат е. Заради контрастите ми стои чудесно, ама сама по себе си тая праскова...  Докато една светлоока светлокоса хубавица ще грейне с този нюанс. Relieved

Много харесвам комбинациите на тази млада дама. Мисля, че са доста подходящи за 30+.

А точно това намирам за идеален пример за непреходна мода за всяка възраст Hands Clap И много ме изкефи, че чантата и обувките са matchy-matchy, аз съм консервативна в това конкретно и обичам да ми е така Smile
Балансиран микс от дамски силуети с унисекс кройки, цветни изблици и неутрални класики. Много, много хубава селекция!

# 76
Не се водя много по модните тенденции, обаче следя кой е цветът на годината и обикновено си купувам поне едно нещо (дреха или аксесоар) в него. Вие правите ли го? Тази година се колебая с това кафяво, не ми допада особено.

Не го правя по принцип, за кафявото пък съвсем - изобщо не го тача тоя цвят.

# 77
И аз не се съобразявам с цветовете на годините. От последните години не ми отиват. Особено с този на 2025 ще към като възкръснала.
Знам, че може да се ползва далеч от лицето, например пола или панталони, но и като цяло не го харесвам за облекло. Виж, за интериод, да, любим ми е и ми изглежда някак скъп и луксозен.

# 78
Според мен цветът сам по себе си не е лош, но ми е трудно да измисля с какво може да се съчетае. Бежовата гама не е приемлив вариант в моя случай, тъй като не ми подхожда много на тена. Бялото го намирам за скучно и по принцип не го предпочитам. За друго не се сещам. Може би нещо като златисто?

# 79
Здравейте,
Миналата година актуалния цвят беше праскова.Взех си няколко цвята скрънчи ластика + разбира се и актуалния праскова.Та въпросния ластик го сложих веднъж,дваж.Трудно ми беше като цяло да го комбинирам с други цветове,а и мисля,че не ми отива.
Може ли малко помощ : тази година актуалния цвят тъмно кафяв  ли е ? Thinking

# 80
Тъкмо минах малко по магазините и не видях никъде кафяво. Имаше много предложения в небесно синьо, класическо червено, мента, прасковени нюанси. Напоследък са все хубави цветове, допреди няколко години доминираха ръждивите цветове и нищо не можех да си намеря.
По въпроса с какво да се комбинира моката - бих пробвала нещо синьо, тюркоазено, мента. Може с по-убити нюанси на розовото, dusty rose.

# 81

По въпроса с какво да се комбинира моката - бих пробвала нещо синьо, тюркоазено, мента. Може с по-убити нюанси на розовото, dusty rose.
Благодаря, наистина ми се струва, че подобно съчетание ще изглежда добре.

# 82
  • Бургас/Пз
Ето малко комбинации на цветове, които са доста приятни и стават за 30+

Общи условия

Активация на акаунт