Стил 30+? Как бихте облекли Жената Х?

• 4 461
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Би ми било интересно, ако покажеш модели.

# 46
Ето няколко примерни визии, които отговарят на моите предпочитания:

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 21:49 от bell_87

# 47
Благодаря ти,
От показаните примери, на мен ми харесват третия и донякъде първия.

# 48
Здравейте момичета,
Интересна тема.
Ще се включа с това,че ми е  трудно да комбинирам цветове и дрехи. Колко пъти съм опитвала да направя готови съчетани от мен "костюми" при излизане да грабнеш нещо готово,модерно и съчетано добре, така че да личи вкуса в избора, но съм  хаос в това отношение и често взимам просто една блуза, клин или панталон и това е.Grinning
А другата грешка,която правя е ,че купувам непрактични дрехи,като например пуловер за зимата с голи рамене. Хем зимна дреха, уж да топли пък раменете голи...Та в тази връзка вече гледам да е по скоро практично и наистина да го нося,не просто да виси на закачалката...People Girl

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 21:58 от Angelima

# 49
Да, важно е да купиш нещо, което наистина да носиш. Цветово не се затруднявам, тъй като почти всичките ми поли и панталони са едноцветни в черно, сиво или тъмносиньо. Подобно е и положението със сака, шлифери и палта. Лесно се съчетават с всякаква блуза, включително и шарена.

# 50
Това с едноцветните е лесно, но понякога ми се иска да "поиграя" с цветовете и да стане уау ефект - поглеждаш и всичко е на място.Wear HandbagWear High HeelWear Eyeglasses

# 51
Рошличка и двете сини рокли, които си показала в първия пост и в предходния са със сходен vibe , явно такива харесваш. Разбирам, че си в търсене на нов стил, но ти се въртиш в кръг. Според мен ако искаш наистина промяна трябва да промениш собствения си вкус.
Ето рокля също плисе, но различно излъчване:

Панталонът, които си показала е хубав - можеш да съчетаеш със сакo или късо яке такъв тип:

Късото яке /сега са много актуални/ можеш да носиш с рокля акто тази която аз съм показала, с панталона и с поли /права дълга, права къса, плисирана/ застава добре. И ето ти три аутфита, добре изглеждащи и в свеж стил.

Но това сако, което съм показала няма да застане добре със синята рокля, която ти си показала - различен стил са. Т.е, ако търсиш промяна на начина си на обличане промени погледа си - разглеждай модни сайтове, консултирай се с приятелката ти, която харесваш как се облича ... такива неща. Hug

Много харесах примерите, които са дали JayRay и Вълшебство - чудна рокличка в черно и бяло. Hands Plus1

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 22:32 от Sweta

# 52
Така е, Света, подобни са. От една поръчка са роклите Grinning Взех и трите, като мислех две да са по-универсални и една по-официална. Но ето че отпадат от носене Grinning

Хммм. Късо яке или сако. Накара ме да се замисля. Панталоните ги взех. И красива бяла блуза тип риза към тях. Но е факт, че за връхна дреха не съм помислила. Благодаря.

Имам една рокля. Мисля, че е леко подобна на показаната от теб, но е по-дълга и не е плисе.
С нея не са ме наричали леля Grinning

Но исках още. И други :/

Лятото ми е по-лесно с роклите. Но за сега не откривам подходящи.

# 53
Здравейте, готина тема! Аз съм на 34, точно за тука Grinning Работя хоум офис и затова нямам много "официални" тоалети, в ежедневието си се обличам предимно с дънки и блузи, пуловери, жилетки, общо взето скука съм през зимата. Харесвам много палта, шалове, шапки. Лятото обаче е "моят" сезон и наваксвам стабилно с рокли, поли, къси панталонки, каквото ми харесва, без да гоня някакви тенденции. Допадат ми по-романтични и нежни рокли, но и ярки цветове. Това, което не харесвам на себе си са миди дължини до средата на прасеца - имам дебели прасци и не ми стоят добре. За мен идеална дължина е над коляното или малко под средата на бедрото, докато фигурата ми го позволява. Това, което не харесвам и не нося, са много изрязани кроп топове, тип бански, свръх къси панталонки и поли, бански прашки (такива и на 20, и на 16, не съм носила де). Също и за съжаление, вече не нося токчета, а като по-млада носех Blush

# 54
Golfo di orosei
Припознах се в част от думите ти.
Лятото е толкова по-лесно откъм намиране на готини рокли!

# 55
Това с едноцветните е лесно, но понякога ми се иска да "поиграя" с цветовете и да стане уау ефект - поглеждаш и всичко е на място.Wear HandbagWear High HeelWear Eyeglasses
Е, шарено с шарено например не върви. Иначе от няколко едноцветни неща може да се получи ефектна комбинация. Разбира се, не всеки елемент да бъде в напълно различен цвят и накрая да се получи кич. Например пола/панталон и горна дреха може да бъдат не съвсем еднакви, но в една гама, чанта и обувки в друга, блузата в трети цвят. Съчетаването на повече от три цвята лично за мен е прекалено.

# 56
Рошличката, аз бих намерила няколко модни блога/влога/инстаграм акаунта или каквото там (има предостатъчно), които ми допадат и бих експериментирала. Не се ограничавай само до 30+, има много готини мацки и на 40+, и на 50+, и на 60+, които показват супер идеи.

Иначе за мен дали човек изглежда като лелка/чичко зависи най-вече от излъчването. Някои хора на физиономия изглеждат много по-зрели, много по-възрастни. Даже у бебета и малки деца съм го виждала. С възрастта се задълбочава. Другото основно за мен за младежко излъчване е хубавата поддържана фигура.

# 57
Синьо,
Имаш ли някои конкретно предвид?
С удоволствие ще разгледам.
И ще потърся. Благодаря за идеята.

Съгласна за излъчването. Поне до скоро ми даваха по-малко години. Сега май моите си. Повече не ми се е случвало.

# 58
Аз имам изграден собствен вкус и не се влияя много от други. Относно облеклото, съобразявам се с фигурата си най-вече. Често се случва дреха на закачалка или манекен да ми привлече вниманието, но да не ми хареса как ми стои на мен, както и обратното, затова държа да пробвам. Колкото до цветовете, придържам се към предпочитанията си (например синият цвят не ми допада много и по принцип го отбягвам), но също така следя какво е на мода за сезона и ако ми харесва и подхожда, купувам нещо (дреха или аксесоар) в този модерен цвят.

# 59
И аз не се влияя. По принцип околните предпочитат, ако не ми направят комплимент, то просто да си замълчат Laughing
Напира ми отвътре да направя коментар понякога, но в повечето случая си премълчавам... Явно добротата се отплаща.

Общи условия

Активация на акаунт