Здравейте дано Някой ми помогне защото не се издържа

• 1 979
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте на 12.12.2024г.Започна едно странно за мен че нещо. Подскачане по лицето ми и косата.Реших да се преоблека и да отида в другата стая за да се наспя и там не ме остави на мира.Отидох на друг етаж и там същата работа.мина се два дни ходих до ветеринарната и майка и напръска против бълхи същата работа това нещо е всяка божи вечер и го усещам само нощно време когато е тъмно докато заспя сутрин като се събудя нямам пъпки пия много кафе по 3 до 5 кани пия алергозан за да мога да спя нормално това алергия ли е или дървеници бълхи акари моля някой да каже защото е всяка вечер и ако има лекарство кажете за да спре това нещо.

# 1
3-5 Кони кафе? Ти сериозно ли? От кафето е, появили са се тикове. Спри кафето и върви на невролог.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 01:00 от Mama Ru

# 2
3-5 Кони кафе? Ти сериозно ли? Ме от кафето е, появили са се тикове. Спри кафето и върви на невролог.

+ 1
А и вероятно редовно си жестоко дехидратиран. Провери си и функцията на бъбреците след невролога.

# 3
  • Поморие
3-5 Кони кафе? Ти сериозно ли? Ме от кафето е, появили са се тикове. Спри кафето и върви на невролог.

+ 1
А и вероятно редовно си жестоко дехидратиран. Провери си и функцията на бъбреците след невролога.
Аз от 2-3 кафета имам проблеми със заспиването и съня, пък какво остава за такова количество кафе. Но кафето пристрастява, в случая спешно трябва да се преустанови консумацията.

# 4
  • Банско
Може би получаваш някакви малки тикчета на лицето докато спиш и си мислиш, че са някакви буби.

# 5
Само по лицето ли се усеща това? Ако е акари, бълхи, дървеници и др. ще хапят по цялото тяло и ще има видими следи. Това са нерви (нервни окончания), усеща се като лазене, гъделичкане по тънката кожа и скалпа. Само не разбрах защо пиете алергозан? Помага ли за тия усещания? Може да имате завишен хистамин. Причина - висока доза кофеин. 1- 2 чашки (не кани) кафе е максимална доза за деня. Това сърце и тия нерви не са от желязо,сред време и паник атаки може да получите...Grinning

# 6
И аз съм за невролог и спиране на кафето. Усещах същото сърбене и мравучкане с месеци преди да се влошат нещата при мен, да не мога да ходя и да ме диагностицират - протрузии и радикулит. Не е шега работа изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт