Живот на кантар - тема 2

• 36 572
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Едната от участничките каза, че мъжът ѝ не я е виждал гола, нещо такова ми се чу сякаш.
Мисля Вили беше.
Не малко слаби хора правят секс на тъмно и също не се гледат,та щом Вили и мъжът  ѝ  са си направили 2 дечица значи сексуалния живот им е съвсем наред. По-скоро самата тя има комплекси ,които й влияят ,но не и на мъжът й.

# 271
Елора, не са 80, но са поне 40...... хич не са малко Sad

От началото на предаването съм - 5 Simple Smile

Остават още 40.

# 272
Добре сте вие. И аз от 3 февруари насам съм - 5, ама остават още поне 50.

# 273
  • Наблизо
Аз също съм се мотивирала от предаването.Засега не знам колко точно съм свалила,но не го отчитам.Като станат 10тина,тогава.
Чакам с нетърпение утре.

# 274
  • София
Момичета, страхотни сте! Вярвам, че ще свалим всичко, което искаме. Само не трябва да се отказваме!

# 275
Успех момичета,сигурна съм че ще успеете да постигнете желано и здравословно тегло 🤗.
Радвам се,че предаването отваря очите и вдъхновява 😊.С удоволствие го гледам и чакам и аз.

# 276
Елора, не са 80, но са поне 40...... хич не са малко Sad

От началото на предаването съм - 5 Simple Smile

Остават още 40.

Аз 50 съм свалила.
Изглеждат ти много, но за да имаш висяща кожа и да е нещо фрапиращо, ще трябва да си над 140-150 вече си мисля.
В началото се сваля повечко. Но това беше при мен като почнах нввмх.

# 277
Гледах на Бургазлийката как и висят месата на ръцете при само 102-3 килограма. Ако това нещо се свали, няма как да не ѝ увисне кожата. Без последваща операция ми се струва, че ще е много грозно.

# 278
Тя според мен сега е 102-3, но преди операцията на корема е била и 120-130. Преди няколко години съм си снимала детето при нея и беше доста по-едра от мен, аз съм и по-висока де, но със сигурност няма как да е била под 120. Така че има свалени кг от операцията с пръстена, просто явно е сваляла до един момент и после е задържала или дори върнала десетина. Но ръцете и са увиснали още тогава, моите далеч не са така. Въпреки това, в ИГ следя една мацка свалила от 120 до 65, на ръст изглежда висока защото 65 и седят доста добре, около 30на години и си е правила операция на корема и ръцете. Не знам, може и твърде рязко да ги е свалила, но пък аз съм на 40 и се плаша, че колкото и бавно да свалям, ръцете може и да не изглеждат трагично, ама кожата на корема ми няма как да не е зле, просто там имам най-много за сваляне.

# 279
Оле Елора, нямаш представа с каква надежда ме зареди !
В момента не ми висят ръцете, а и съм висока, надявам се наистина да не висна.
Ха,ха, говоря все едно ми е сигурно свалянето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 280
Оле Елора, нямаш представа с каква надежда ме зареди !
В момента не ми висят ръцете, а и съм висока, надявам се наистина да не висна.
Ха,ха, говоря все едно ми е сигурно свалянето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Една позната имам. Чешит е. Директна.
Аз съм 120 кг, тя също е свалила толкова почти преди години.
Насмете ме. Питам я ще имам ли увиснали  кожи и стрии.
Като ме почна - ама какво ти пука,  ти сега да не си манекенка. Аха чиста Клаудия Шифър си. Може ли така повърхностно да подхождаш. И ако ти увиснат и имаш стрии, какво? Няма да слабееш ли? Имаш голям здравословен проблем и трябва да отслабваш здравословно, да мислиш да си оправиш кръвна захар, холестероли и другите неща, а не стрии и кожа. Изяде ме.
И оттогова не ми дреме за кожа и стрии.
В интерес на истината наистина при много килограми нввмх може би не е най-подходящ.
Може би ще свалят по-бързо с него. Иначе е хубав, на мен това ми е като цяло начин на живот, но отдавна съм по-либерална.
Може би нещо зоново като за начало е ок. И това ще има ефект при хора яли досега един тон глупости.

# 281
Аз бях много груба и директна със сестра ми. Тъй като съм свидетел какво направи дебелината с баба ми и как я уби млада от инсулт, какво направи и с майка ми, на която дебелината съсипа опоро-двигателния апарат и живее с непрекъснати болки в ръцете и краката, не исках това да се случи и със сестра ми. Последният път, в който я видях как върви към мен като Баба Меца, клатушка се, с огромен търбух и изкривени крака, направо нямах жалост, честно. Разплаках я, обаче трябваше да й го кажа, не мога да лицемернича аз. Кръвната й захар беше стигнала над 10 на гладно. Слава богу, скоро след това с помощта на един ендокринолог, с хормони и диета започна плавно да отслабва, накупи си нови дрехи, сама видя разликата и това я мотивираше. Скоро не съм я чула да се оплаква от болки в коленете, едва ходеше от болки.
Ама не трябва обществото да е толерантно към хората, които се самоубиват от наднормено тегло. Съжалявам. Да, при някои се получава вследствие на кортикостероидна терапия, но не от самата терапия, а от повишения глад. От нас самите зависи какво и колко слагаме в устата си, от никой друг.
За висящата кожа, имам спомен че гледах един филм, в който жена и мъж се харесаха, но той избягваше интимни отношения. Накрая се разбра причината, беше отслабнал толкова много че излишната кожа висеше и той я увиваше с бинтове докато мине операцията за махането й. Ех, че не се сещам за името на филма..

# 282
Аз бях много груба и директна със сестра ми. Тъй като съм свидетел какво направи дебелината с баба ми и как я уби млада от инсулт, какво направи и с майка ми, на която дебелината съсипа опоро-двигателния апарат и живее с непрекъснати болки в ръцете и краката, не исках това да се случи и със сестра ми. Последният път, в който я видях как върви към мен като Баба Меца, клатушка се, с огромен търбух и изкривени крака, направо нямах жалост, честно. Разплаках я, обаче трябваше да й го кажа, не мога да лицемернича аз. Кръвната й захар беше стигнала над 10 на гладно. Слава богу, скоро след това с помощта на един ендокринолог, с хормони и диета започна плавно да отслабва, накупи си нови дрехи, сама видя разликата и това я мотивираше. Скоро не съм я чула да се оплаква от болки в коленете, едва ходеше от болки.
Ама не трябва обществото да е толерантно към хората, които се самоубиват от наднормено тегло. Съжалявам. Да, при някои се получава вследствие на кортикостероидна терапия, но не от самата терапия, а от повишения глад. От нас самите зависи какво и колко слагаме в устата си, от никой друг.
За висящата кожа, имам спомен че гледах един филм, в който жена и мъж се харесаха, но той избягваше интимни отношения. Накрая се разбра причината, беше отслабнал толкова много че излишната кожа висеше и той я увиваше с бинтове докато мине операцията за махането й. Ех, че не се сещам за името на филма..

За да разбереш някого, трябва да си ходила в обувките им. Така че не е хубаво да съдиш.
Какво разбираш от кортикостериди, кога си била на тях?
Има значение дали глада ти е от висок инсулин предизвикан от парче торта или от приемане на инжекция, която те поддържа жив.
Познавам жена на нввмх и на инжекции кортико и пак е пълна и пак има проблеми.
Затлъстяването е болест, която вреди по хиляди начини.
Както цигарите.
На такива хора им е нужна подкрепа, не обиди и не сочене с пръст.

# 283
Здравейте, ако мога да попитам - как се храните сега?

И на мен са ми много симпатични почти всички участници и искрено им стискам палци да превъзмогнат себе си и да успеят да извлекат максимума от предаването. Много бих се зарадвала, ако някой ден след време ги видя отслабнали, личи си колко са мотивирани наистина.
Аз ги разбирам донякъде честно казано. Отказах цигарите преди години и това беше едно от най-трудните неща, които съм правила. Пристрастяването към храната не е същото, но пък тя е навсякъде около нас и не можеш да я изключиш напълно от живота си, напротив. Аз обичам да си похапвам и макар да съм под 70кг, искам да отслабна и да си върна формата от преди раждането, а някак не успявам да спазвам калориен дефицит, дори и по най-правилния начин. Просто не ми се получава, засега.

Иначе предаването е много зареждащо и приятно за гледане. Съгласна съм с вас, че е тъпо да има елиминации, но все пак е шоу, трябва да има драма и съспенс.
Странно ми е, че не наблягат много на храненето. Видяхме една закуска досега и една риба. Би ми се искало малко повече.
Хубаво предаване, определено ще го следя! (по принцип изобщо не гледам телевизия)

Тялото има нужда от храна, обаче от цигари никаква нужда няма.
Без храна ще умре човек. Ама без цигари - не.
Да, не наблягат много на храната. И не наблягат на това какво да ядат, не им обясняват. Поне с това впечатление оставам. Дават менюто и това е.
Дано да не е така.
Поне това което излъчват е наблягане на спорта.
А спорта не е за отслабване. Отслабва най-вече с храна. Храната върши огромна част от работата.
Като бях 100 кила 2005 и нямаше много инфо тогава какво да ям. Карах на каквото съм подочула.
Каже ми някой овесените ядки са полезни, ям ги. Ама те са въглехидрат. Откъде да знам, аз знаех, че хляба е протеин Joy Ми зле си бях.
Помня и че 3 месеца ходех на фитнес. На работа бях на крак и то търчане като кон по 8 часа.
Закусвах овесени ядки. Колежката вика махай вафлите на работа. Махнах ги. Ядях както каза овесени ядки с мед. Тя така отслабвала. След 2 часа бях гладна на работа. Ама нали не можело вафли и си купувах солети. То пак въглехидрат, ама аз откъде да знам. Нали не е вафла. Спазила съм изискванията.На обяд от стола взимах манджа със салата. Примерно ориз със салата, мусака със салата. Махнах хляба, че трета вика, че се пълнеело.
И цял живот дебела и гладна. Пък сега сита и слаба. Мечтата си сбъднах да ям и да съм слаба.  И веган съм била. Друга ми вика, че така се отслабвало. И вегетарианец го раздавах по едно време. Да ям само леща, боб, картофи, хляб. Отново въглехидрати.
И ходя аз на фитнес 4 пъти в седмицата по час и половина. Ходя на работа по 8
И за тия три месеца фитнес и работа по 8 часа на крак и в движение имах свалени 3 кг.
Разревах се. И отидох да се наям с дюнерче и с моята любима торта после. Рева и ям.
На всичкото отгоре фитнес с дискова херния и сколиоза не беше особено умно. Ама откъде да знам, нали трябва да се отслабва. Повредих и кръста за месеци напред. И тъй  като се повреди кръста, ми ограничи движението и още повече започнах да качвам.
Това протеините и мазнините голям враг ми бяха. Така бях научена, че са много вредни.
Той и Мартин си го каза в началото. Не знам какво е въглехидрат, но ще се постарая да науча и запомня. Милия Joy
Стана ми хем смешно, хем мило, че се припознах.

Мария ми е страшно неприятна.
Вика - няма на мен някой да ми казва какво да ям.
Ужас. Ама виж се бе, то ако знаеше какво да ядеш, нямаше да изглеждаш по този начин.
Вместо да попие от знаещите и можещите тя от глупост сама се прецаква.

# 284
Здравейте, откъде си взехте глюкомер?Може ли свободно да се купи, ако нямаш диабет или някакъв конкретен здравослевен проблем? Аз също искам да си проследя глюкозните пикове.Благодаря!

Ами аз за морковите казах, ама тука лекинко ми се присмяха. И с доматите така.
Ами, Джасте, така е. Пак казвам, чи всеки трябва да внимава и да си вземе глюкомер, за да види коя храна какво му причинява. За мен спагети, домати... Добре са, ама виж цитрусови и ориз - кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт